20 MIN SIX PACK CHALLENGE

Tickle Your Fancy

Vastoinkäymisten, kuten takatalven iskiessä, on vaihtoehtoja yleensä kaksi. Joko valittaa ja masentua (=minä aamulla) tai käyttää se kaikki raivoenergia hyödyksi (=minä iltapäivällä). Tällä kertaa mielenmuutokseen vaadittiin 1) räntäkeli, joka siinä kaikessa järkyttävyydessään alkoikin tuntua jo varsin huvittavalta sekä 2) Ellun inspiroiva treenipostaus, joka muistutti, että edellisestä vatsatreenistäni on todella aikaa. Kun siis uitettuna koirana pääsin iltapäivän luennoilta kotiin, en suinkaan toteuttanut sitä ensimmäistä ideaani ja lösähtänyt sohvalle, vaan sidoin märän tukkani ponnarille ja vaihdoin sporttigearit ylle. Sitä vatsarääkkiä ja äkkiä!!

Kehittelin varsin yksinkertaisen, mutta sitäkin tehokkaamman 20 minuutin tehotreenin, joka ainakin omassa keskivartalossani poltteli todella pitkään :D Välineitä et tarvitse, eli treeni onnistuu iisisti kotosalla (ei siis tarvi poistua ulos räntäsateeseen)!

20 MIN SIX PACK CHALLENGE

- 3 Kierrosta -

20 x knee grab

20 x yhden jalan linkkuveitsi

20 x russian twist

20 x kantapääkosketus, kolmella joustolla (sivutaivutus selinmakuulla, jalat koukussa)

20 x kurotus varpaisiin (selinmakuulla, jalat suorana ilmassa)

20 x vinorutistus (vastakkainen kyynärpää ja polvi)

20 x pyöräilyvatsat ilmassa (vastakkainen polvi ja kyynärpää)

20 x lantionnostot puolelta toiselle (jalat suorana/koukussa ilmassa)

1 min lankku

Kolme kierrosta, liikkeet putkeen ja kierrosten välissä 2-3 min tauko. Toistojen määristä tuskin tulee epäselvyyttä! :D

Ei muuta kun TSEMPPIÄ!! ♥

 

Blogi muuttaa 14.4. Lilyyn, osoitteseen  http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

The blog is moving 14.4., the new address is http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

 

T. Sara

Kommentit

ellamarina (Ei varmistettu)

Tätä täytyy kyl testata heti huomenna! Kiitti Sara! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Oh yezzz!!

Oma huumori, paras huumori (Ei varmistettu)

Vastoinkäymisistä vatsoinkäymisiin. Mun oli pakko heittää tämä :D

karoliina (Ei varmistettu)

oi, vaikuttaa kyllä kivalta ja tehokkaalta, menee ehdottomasti kokeiluun! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiva kuulla! :)

Anni (Ei varmistettu)

_Mahtavaa_ !! just pohdin tänää teenkö treenin jaloille vai vatsoille, valitsin jalat, joten tää menee heti huomenna kokeiluun! (koska huomennakin taitaa sataa räntää...:D)

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaaa joo huomenna räntärääkiksi vaan! :D

nana (Ei varmistettu)

Vaikuttaa mahtavalta rääkkitreeniltä (en tosin tiedä selviänkö:D). Huomenna rimpuilemaan kotilattialle ja testaamaan.
Mulla on kiikarissa Monkin vaalean harmaa neopreeni takki herrainkauluksilla, ja muistaisin, että sulla oli se kanssa jossakin postauksessa päällä? Mitä kokoa sulla on siitä? Onko se sellainen megaiso kuten monet Monkin takit tuppaavat olemaan? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jihaa! :) Joo sama löytyy täältä. S-kokoa. Varmasti S-kokoiselle menis pienempikin, mutta meikäläinen täällä ainakin tykkää hukkua ton mallisiin takkeihin eli erittäin jees :D

Salla (Ei varmistettu)

Jee, testiin menee!! Mutta yks kyssäri ku en ihan kässänny tuota tokavikaa. Tehäänkö se niin että "siirrellään" takapuolta puolelta toiselle? :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Mahti homma!! Ja joo just niin! :) Ja kantsii keskittyä tekemään työ/nostot nimenomaan vinoilla vatsalihaksilla ettei mene heittelyks!

nea (Ei varmistettu)

jee, kiitos Sara! podin just huonoa omaatuntoa kun treenit jäi tältä päivältä väliin mut nyt pistänkin tän heti testiin!

saratickle
Tickle Your Fancy

oi jes! Asenne!

Tiia (Ei varmistettu)

Jee just oikeesee aikaa tuli! Ei huvita yhtää poistuu kotoolt ja mennä salille, ku on tollane sää. Tätä siis meen testailee. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hyvä hyvä, tämä testiin!! :)

DOM (Ei varmistettu)

Jessus nää oot kuihtunu parissa vuodessa! Nou hyvä… Eihän sulla edes ole sexpackkiä enään...

tiinuli (Ei varmistettu)

Hei ! Kokeilin tätä tänä aamuna ja aikamoisen tehokas tosiaan on. Mulla on sellainen ongelma, että lähes kaikki sellaiset liikkeet, joissa päätä pitää pitää ilmassa, menee niskat ja kaula ihan tosi kipeeks. Niin kipeäksi, että en pysty tekeen liikkeitä loppuun ja näin ollen itse vatsalihasten teko kärsii. Tiedän, että vatsalihakseni ei oo kovin hyvässä kunnossa ja tarvisin niihin todella treeniä. Olisiko sulla antaa vinkkejä ton niska/kaulan ongelman vuoksi? Oon kärsiny tästä jo vuosia ja sen vuoksi valikoinutkin vatsalihasliikkeet mahdollisuuksien mukaan niin, ettei päätä tartte pitää ilmassa. :/

saratickle
Tickle Your Fancy

Meidä näidillä on tää ihan sama. Niskaa ja hartioita jännittää helposti, vaikka niiden on tarkotus olla ihan rentoina. Hieronta yms huolto voi helpottaa!

Mutta tosiaan, hartioita ja niskaa ei tarvitse välttämättä pitää ilmassa. Jalkojen heitot, lantionnostot, lankku ja esim pallolla tehtävät liikkeet on tosi käteviä niska-hartiakivuista kärsiville. Ja kokeileppa laittaa jalat esim sohvan/jumppapallon päälle kun teet ihan perus vatsalihaksia. Tämäkin voi jeesata :)

Vatsaliikkeitä ja niiden eri versioita on tarjolla niin paljon, ettet kyllä menetä mitään vaikka vähän joutuisit soveltamaankin! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Moikka Sara!

Vau! Onneksi aiemmin löysin sinut niin täältä blogimaailmasta kuin instagramista! Seuraan vähän kaikenlaisia blogeja, aloin sinuakin seuraamaan vaikken aluksi täysin kiinnostunut ollut blogistasi.. Kunnes teit sen videon!
Päässäni on pyörinyt ajatus tulla kommentoimaan ja nyt ajattelin, että pakko tulla kehumaan sinua sillä sait minut ainakin vakituiseksi lukijaksi! ;)
Olet niin aito, iloinen ja upea! Ja se kun kerroit ettet julkaise negatiivisia kommentteja, kertoo rehellisyydestäsi ja mielestäni teet oikein, arvostan! =) Ilmankos tulen aina niin hyvälle tuulelle lukiessani blogiasi! Välittyy onneksi vain positiivista kuvaa! (Vaikka onkin vastoinkäymisiä!)
Lisäksi minusta on ihana lukea blogiasi, kun aidosti pidät kirjoittamisesta eikä joka viikko tarvitse postauksen alusta lukea "pahoittelut etten ole ehtinyt kirjoittaa.. /olen aikonut kirjoittaa sen ja sen blogipostauksen siitä ja siitä aiheesta" Pidän siis tyylistäsi kun et anna lukijoille turhia odotuksia, niin kuin monet muut tekevät! ;)Mutta silti otat huomioon meidän lukijoiden toiveet! :) Ja postauksesi toinen toisensa jälkeen yllättää meidät!

Kiitos siis monipuolisista postauksista! Terveelliset elämäntavat, liikunta, juokseminen ja pukeutuminen ovat myös minua kiinnostavia asioita! En ehkä ole muotitietoinen mutta saat minut innostumaan muodista lisää!:D
Nyt tuli pitkä kommentti, mutta halusin vain sanoa, että olet kaikin puolin ihana!

Iloista pääsiäistä ja hyvää kevättä!=)

saratickle
Tickle Your Fancy

Moikka Elisa! Voi kiiiiitos valtavasti ihanasta kommentistasi. Arvostan että tulit sanomaan :) <3 Tää lämmitti todella.

Niin mahtava kuulla, että joku oikeasti ajattelee noin. Luo lisää uskoa ja halua tehdä tätä juttua ihan täysillä.

Ihanaa kevättä, haleja! :)

Elisa (Ei varmistettu) https://mycosmo.fi/news/author/startlivingyourbestlife

Mahtvaa Sara!! Tää lähtee kokeiluun kans ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jee, samoin teikäläisen ohjelma! Heti kun palaudun tästä :D Voi mennä useampikin päivä :D

Linda (Ei varmistettu) http://mysecrets-linda.blogspot.fi

Kiitos tästä! Kokeilenpa heti tänään salilla ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mahtia! ;)

madilda (Ei varmistettu)

Jee just tuskastelinkin mun vahankanssa, kun olen kuukausi sitten synnyttänyt joten vatsoja ei ole tullut tehttyä moneen kuukauteen. tämä tulee nyt joka viikkoiseen kotijumppaan lisäksi :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Oii onnea kovasti :) Joo tällä jos jollain saa taas vatsaa aktivoitua :) Tsemppiä jumppiin!

Niina (Ei varmistettu)

Tänää ajattelin koulussa kun oli ihan paska päivä, että heti kun pääsen kotii, teen tän. Huippufiilis! Kiitos :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Oi ihana kuulla! Mahtavaa treeniä! :)

Laura (Ei varmistettu)

Olisko tuohon lantionnostot puolelta toiselle linkkiä? Ku tuossa postauksessa sen kohdalla ei oo videota. Mut kuulostaa huipputreeniltä, menee kyl testiin!

saratickle
Tickle Your Fancy

tossa on ihan perus lantionnosto. Puolelta toiselle tarkoittaa, että tavallisten suorien nostojen sijaan lantiota nostetaan siis oikealta vasemmalle jne, jolloin vinot vatsalihakset aktivoituvat.

Kiva kuulla! :)

Laura (Ei varmistettu)

Kiitos hyvästä treenistä, testasin juuri ja ihan mieletön fiilis! :D Ps. Näytät hyvältä!

HennaA (Ei varmistettu)

Tämähän tuli kuin tilauksesta ! Nilkkani ovat turvonneet kaksinkertaisiksi asfaltilla juoksun johdosta, joten tämähän sopii nyt minulle hyvin ! Olenkin tähän mennessä tehnyt sitä sinun "pienen tilan ohjelmaa" kolme kertaa viikossa. Kiitos olet saanut minut liikkeelle :)

ilahtunut (Ei varmistettu)

Suuret kiitokset tästä treenistä, pelastit sateisen pitkä perjantain kaikkien paikkojen ollessa kiinni!

Jassu H. (Ei varmistettu)

Tämä on aivan mahtava! Olen pitkään etsinyt hyvää kokonaisvaltaista vatsatreeniohjetta. Kiitos!
Onko vastaavaa smithille? Monet kyykkyohjeet on tehty "vapaalle" tangolle ja vaativat tangon ajoittaista laskemista lattialle mikä ei smithissä onnistu. Ihanaa kesää :-D

Kommentoi