2009 & 2010

Tickle Your Fancy

Mä oon päivystäny kotikoneella ja vastaillu rästimeileihin ja tehny jotain koulu- ja työjuttuja. Kohta alkaa riittää ja lähdetään Saran, Mian ja Erikan kanssa Salmisaareen parille jumpalle ja sen jälkeen saunaan makoilemaan vähintään tunniksi kiitos!!

Päivän asua ei oo tarjota, mutta tässä tulee tasan vuoden ja kahden vuoden takasia asukuvia. Vaatteissa ei oo mitään vikaa mutta wadap toi tuksutukka. Näyttää jotenki hassulta

Näistä on 2v. Muistaako kukaan tämmösiä vm 2009 asuja?

marraskuun alussa lunta!!!

ja nämä loka-marraskuun vaihteelta 2010

T.Sara

Kommentit

Kata (Ei varmistettu)

ihana sara ja ihana vanha tukka!:)

Kata (Ei varmistettu)

ihana sara ja ihana vanha tukka!:)

niwli (Ei varmistettu)

muistuu hyvin mieleen! aloin just tollon seurailemaan muotiblogeja ja ticke your fancy oli ihan ihkaensimmäinen jonne eksyin ja aloin lukemaan joten jee nostalgiaa<3

http://like-paper-cuts.blogspot.com

eellllle (Ei varmistettu)

hei! kerrohan sun siskon blogin nimi :)

Josefiina (Ei varmistettu)

ooi :) tokavipan kuvan ainakin muistan! ja tykkään kyllä asusta hirmuisesti vieläkin

http://sillysugarednuts.blogspot.com/

carla (Ei varmistettu)

tukka on kyllä nykyään sata kertaa parempi, mutta tosi hyvä asu tuo ihan eka asu noista kuvista! :)

Hanna (Ei varmistettu)

Ihania noi loka-marraskuu kuvat!

Tiia (Ei varmistettu)

Oon samaa mieltä carlan kanssa, että tukka on nykyään parempi. :) Mut noi loka-marraskuu asut on aivan ihania!

öö (Ei varmistettu)

sara, nyt oli pakko kommentoida:

!miten sulla on oikeesti varaa vaan shopata,käydä kahviloissa ja syömässä ulkona yms.keikoilla, oot sentään opiskelija:O kuin paljon tästä blogista oikei maksetaan,näköjään ihan kohtuuton määrä!!!nyt kyllä alkaa tän sun blgin boikotti-kun kaikki lukijat lähtee niin eiköhän palkkakin tipu…
rahaa voisi välillä käyttää johonkin järkeväänkin,esim. milloin olet viimeksi lahjoittanut suuren summan hyväntekeväisyyteen tai kerännyt roskan kadulta?
jos opiskelijalla on varaa noin mällätä,toivon etteivät kaikki ole samanlaisia kuin sä. nykyään tuntuu kaikki syntyvän

kultalusikka suussa, menisit tyttö välillä oikeisiin töihin ja joutuisit tekemään jotain elantosi eteen!ostostesi esitteleminen ja vääräoppiset jumppavideot eivät voi olla kenenkään työ..itse en ainakaan olisi ylpeä tuollaisesta.
yhteiskunta kaatuu jos kaikki rupeavat tuollaisiksi kun sinä. hankkisit HYÖDYLLISEN ammatin:)en ymmärrä miten voit kokea elämäsi mielekkääksi kaiken tuon shoppailun keskellä. luonto kuolee ja niin myös kaikki toivo jotahuononahuononahuonona esimerkkinä lukijoillesi annat. rahankäyttö tulee suunnitella järkevästi.
odotan innolla ja kauhulla sinusta tehtyä dokumenttia. silloin voin vihdoinkin ottaa julkiseen keskusteluun bloggaajien pinnallisuuden ja surkean elämänasenteen. heti valitetaan jos on opiskeltava-voi kauhia!!ihan sääliksi käy kun et joudu tekemään 8-17 työpäivää ja laittamaan ruokaa kotona niin kuin normaalit ihmiset. ja siihen päälle vielä ih työmatkat niin aiai…
toivottavasti alat todella pohtia elämääsi ja tekemiäsi valintoja myös ympäristön kannalta. lapsenlapsesi kiittävät tai itkevät lukiessaan blogisi raunioita ja huomatessaan mikä on kaiken luonnon tuhoutumisen taustalla-pakottava kuluttamistarve. on aina ostettava uutta.

ja vielä edelliseen lisäyksenä-vastaustasi odottaen!

hh (Ei varmistettu)

etkös sara oo töissä jossain vaateliikkeessä? (ainakin niin muistelen) joten ööl:lle tiedoksi myyjä on ihan oikea työ, vaikkakin minusta bloggailukin lasketaan työksi, koska joka postauksen vääntämiseen kuluu melko lailla aikaa!
mutta ihania asukuvia! varsinkin tykkään toka vikasta asusta!<3

janni.jmi@gmail.com (Ei varmistettu)

Ei hemmetti mitä kommentteja :D .. " lapsenlapsesi kiittävät tai itkevät lukiessaan blogisi raunioita " :DD

Aha (Ei varmistettu)

ööl:lle tiedoks, et ei kantsi puuttuu toiste asioihi, ku ei tiedä niistä mitää :)

Hanna (Ei varmistettu)

Hiukset kivemmat nykyään!
Ja ihanan söpö toi viiminen kuva.

huhhuh (Ei varmistettu)

Eiköhän se oo ihan saran oma asia miten rahansa käyttää ja jos saran elämäntavat niin häiritsee ni miks sitten täytyy lukee tätä blogia?:D ihana toi viiminen kuva sara:)

FashionKitchen (Ei varmistettu)

Beautiful Sara! <3

Laura (Ei varmistettu)

ei sulla oo mitää tuksutukkaa :D

http://laurasxoxo.blogspot.com/

Ines (Ei varmistettu)

Aaaih olispa nytkin lunta! Piristäis mukavasti :)

http://myrunwayoflife.blogspot.com

sodddddddddddf (Ei varmistettu)

Sulla on oudot kasvonpiirteet...ei sellain positiivisella tavalla.
Sun leuka on hiton terävä ja sun silmämeikit on...
no päin vittua.

ranja (Ei varmistettu)

oot ihana! ja toi vika kuva ah

voi apua. en tiiä itkeäkö vai nauraako. Kommenttiboksi käy selvästi dramaattiseksi tänään :-D

mursu (Ei varmistettu)

ihanat hiukset noi oli!!

K (Ei varmistettu)

Ihan suoraakin suoremmin sanottuna; VITTU MIKÄ IDIOOTTI ÖÖ:D:D:D:D Tyypillä ei ole hajuakaan mitä sun elämästä puhuu, niinkun ei tasan tarkkaan meillä muillakaan lukijoilla:D Mä nauroin oikeesti ääneen. Oot sara ihan huippu!<3

.....hei ja muuten, koska sun leuka on niin terävä ja silmämeikit päin vittua ni kannattaa todellakin vähintään masentua sen takia...
Tai sitten ei:D:D:D

eitsu (Ei varmistettu)

AHAHAHAHHAHAHA kommentoija öö :DD

siis ajattele, nytkin sähköä menee kun istut siinä koneella niin. Aikaakin menee ihan hukkaan! Ja milloin sinä olet poiminut roskan maasta? ja lahjoittanut hyväntekeväisyyteen? Mitä konkreettista sinä kommentoija öö, teet luonnon hyväksi? asutko kaupungissa? haluaisin kovasti kuulla :)

Et oo hirveesti tainnu lukea muutenkaan tätä blogia, kyseinen blogin pitäjähän on aika usein sanonut täällä tekevänsä kellon ympäri hommia koulussa ( hankkimassa sitä oikeeta ammattia :O ) ja myyjänä töissä (saamassa palkkaa) + vielä nämä extra hommat.

P.s. kehottaisin syventymään tarkemmin ilmastonmuutokseen ja maapallon luonnolliseen kiertokulkuun, eikä pelkästään iltapäivälehtien artikkeleihin kyseisestä aiheesta.

Sori nyt vähän kiehahti :)

yy (Ei varmistettu)

Mitä ihmettä tuo nti/rva/hra öö tekee muotiblogissa??? Tarttuu pian tämä syntisyys... Plus jäin miettimään, miten tuo roskan kerääminen kadulta liittyy järkevään rahankäyttöön.

Miho (Ei varmistettu)

Aw, mä taas rakastin tota ihan vaaleaa tukkaa ja olit yks isoista inspaajista kun vihdoin päätin vaalentaa pikimustan tukkani tänäkesänä :D. Mutta hyvä on tuo tämän hetkinenkin.

Näin tuoreelle lukijalle, nämä ovat ihan "uusia" kuvia ja ah, tuo viimeinen asu! Tämän päivän shoppauslistalle nousi juuri punainen neule/pitkähihainen.

kok (Ei varmistettu)

no mun mielstä tossa öön jutussa on kyllä ainakin vähän järkeä! miettikää nyt millaseks tää maailma on oikein menossa=(ei hyvällä tavalla. kaikki on vaan jotenkin tosi pinnallisia ja päätavoite tuntuu olevan julkisuus(vaikkei mitään osaisikaan tehä)=/ sara voisit vähän vähentää kyllä tota kulutustas kun kerran tälleen julkisesti siitä vielä kirjottelet/esittelet kuvia..

kok (Ei varmistettu)

ja:"K
Ihan suoraakin suoremmin sanottuna; VITTU MIKÄ IDIOOTTI ÖÖ:D:D:D:D Tyypillä ei ole hajuakaan mitä sun elämästä puhuu, niinkun ei tasan tarkkaan meillä muillakaan lukijoilla:D Mä nauroin oikeesti ääneen. Oot sara ihan huippu!<3 "
jos sinulla ei ole hajuakaan saran elämästä ja mielestäsi sara on huippu, niin vastakkainen näkökulma voi nostaa esiin samat perustelut. sen verran ainakin mitä sara täällä elämästään kertoo niin sillä perusteella me joko tykätään/eitykätä

tulipa outo kommentti=))

Sappe (Ei varmistettu)

Ja ne kenestä tuntuu noin pahalta seurata toisten kulutus tottumuksia, voivat jättää muotiblogit lukematta. Koska pikkuhiljaa katoais pohja näiltä blogeilta, jotka minä ainakin koen viihdyttäviksi, jos esiteltäis aina vaan uudestaan ja uudestaan saman vanhan vaatekaapin sisältö.
Tottakai sellainen yltiöpäinen tavaran haaliminen on arvelluttavaa, mutta tuskinpa Sara siihen kastiin kuuluu.
Lisäks yks pointti vaatteitten osteluun. Jos ihmiset tekis niinkuin öö kehotti, lakkais ostelemasta ja laittais kaikki rahansa etiopiaan niin sit multa ainakin loppuis duuni! Jos kukaan ei osta vaatteita joita myyn, loppuu firmaan rahantulo ja loppuu mulle palkanmaksaminen.
Joten ostelkaa ihmiset just niin paljon kuin hyvältä tuntuu, sillähän tätä arkea jaksaa kun välillä saa jotain kivaa itselleen!:)

miuku (Ei varmistettu)

nää 2009-2010 tyylit oli paljon parempia kuin nykyään.. ehkä vähän liian outoja yhdistelimiä tänä päivänä sulla.. ehkä liikaa yritystä, voi olla senkin takia että lukioita on enempi ja pitää yrittää jotain...

AnsQhei (Ei varmistettu)

Voiii, muistan kaikki näää vanhat asut! :-)
Näitä kommentteja kun lukee niin ei voi muuta kuin ihmetellä sitä, miten kateellinen joku voi olla toisen elämästä. En osaa edes kuvitella miten kamalaa on olla kaikesta muille kateellinen ihminen. Varmaan tosi pyllystä kun tuntuu että kaikilla muilla menee paremmin kuin itsellä :o
http://fromlacetostuds.blogspot.com/

Jotain (Ei varmistettu)

Mä en nyt ymmärrä, et mite hitossa muille kuuluu mitä Sara ostaa ja mihi laittaa rahansa? Ja ymmärtääkseni muotiblogeissa esitellään myös vaatteita, jote noi kulutus jutut voi mun mielest jäädä kokonaa pois.

Hui hai hei (Ei varmistettu)

Kissako kielen vei. Mut joo oikeesti. Mä aloin lukeen Saran blogia muutamia kk sitten ja tykkäsin aluksi tosi paljon. Vieläkin pidän, mutta pakko yhtyä tuohon provokatiiviseen ööhön, että oot muuttunut tai ainakin blogista saa sellaisen fiiliksen että oot aika 'pinnallinen', vaatteet, meikit ja leikit on se juttu ja kyl mäkin välillä mietin, että miten sun rahat riittää asua noinkin kivasti hki ja opiskella vaikka ootkin töissä yms. ei niistä hommista n yt varmaan maltaita kuitenkaan makseta. Itse käyn normihommissa ja pyöritän ns arkea. Eikä olis varaa käydä joka päivä kuppiloissa ja shoppaamassa sitä sun tätä. Enkä edes nyt opiskele. Mutta sekin on totta, ettei tätä blogia ole pakko lukea jos ärsyttää yms. muuta. Ja on nuorille pahempiakin esimerkkejeä kuin Sara ja sen blogi ;) Mutta totttahan se on että nykyään vaan kaikki pintapuolinen ja jatkuva kulutus vie voiton. Ja baila baila ja miltä näyttää on se juttu. Mutta se on tapa korvata jotain sellaista, mitä ei ole...ainakin useimmiten. Mutta ne jotka haluaa lukea ns. oikeaa asiaa ja muuta, on väärällä sivulla, tämä ei ole sellainen blogi ööllekin tiedoksi. Suurin osa täälläkin on tosi nuoria teinejä, jotka ei ole vielä itseään löytänyt ja imee vaikutteita Sarasta ja ihailee hänen tapaansa elää...siinä voi silti arkirealismi olla aika kaukana. Mutta elämä opettaa. Tsemppiä Saralle ja lukijoille.

Julia (Ei varmistettu)

IHAN NAURETTAVIA KOMMENTTEJA OOT SAANU :o !

hsdg (Ei varmistettu)

Mitä ihmettä nää kommentit oikein on? :D:D
Miks ihmiset eivät tajua, että tää on MUOTIBLOGI, joka käsittelee vain todella pinnallisesti sun elämää?
Miks ne ei tajua, että tän blogin pääpaino on vaatteilla, jollon on ihan luontevaa, että esittelet vaatteitas?

Mun mielestä vaikutat todella ihanalta ihmiseltä. Tollaselta rennolta, hauskalta ja sopivan höpsöltä. Jos joillekin on vaikeeta käsittää, että tää on sun oma blogis, joka sattuu nyt käsittelee vaatteita eikä esim. sun ympäristönsuojeluus ni se on sit voivoi.

!!! (Ei varmistettu)

tykkään aivan älyttömästi sun tyylistäs, jo tolloisetkaan vaatteet eivät hassumpia ole!=)

mallu (Ei varmistettu)

tuo villa poncho tyyli on paras nuista vaik ei muutkaan hassumpia ole :)

jeenu (Ei varmistettu)

Tosi kivoja asuja ja sulle käy vaan kaikki vaatteet ! :) Toi vika kuva on aivan ihana ! :)

Julia (Ei varmistettu)

Aivan ihania sun kaikki vaatteet ja rakastan sun tyyliä :)

Nipsu (Ei varmistettu)

Hienoi kuvia, asut on kivoja. :)
Joskusko ollu marraskuun alussa lunta! :o
Nyt ei edes oo pakkasta vielä...

Laura (Ei varmistettu)

Mun täytyy sanoa, että oma mielipiteeni on se, että Sara ei ole läheskään niin 'paha kuluttaja', kun monet muut muotibloggaajat.

Colorful shoelace (Ei varmistettu)

Hello, great blog.
visit my http://colorfulshoelace.blogspot.com/

sonja (Ei varmistettu)

Siis mitä ihmettä!??!??!!?
'ihan sääliksi käy kun et joudu tekemään 8-17 työpäivää ja laittamaan ruokaa kotona niin kuin normaalit ihmiset.'
Miks ihmeessä kaikilla on sellanen käsitys, että bloggaajat ei olis (normi)ihmisiä vaan jotain palvelevia heppuja jotka pystyy toteuttamaan jokaisen pyynnön? Ihan kun sara sä et ois ihminen! Ja etkös sitä paitsi oo töissä?
'rahaa voisi välillä käyttää johonkin järkeväänkin,esim. milloin olet viimeksi lahjoittanut suuren summan hyväntekeväisyyteen tai kerännyt roskan kadulta?'
Siis tuskin tuo säälittävä kommentin jättäjäkään jokaista palkkansa killinkiä hyväntekeväisyyteen laittaa, saatika sitten kerää tupakan tumppeja myöten roskat maasta! Ja mitenkä nuo liittyy rahan säästämiseen? Hyväntekeväisyyteen lahjoittaminenkin on eräänlaista tuhlausta, sinnekin sitä rahaaa uppoaa, sama se on kumpaan/mihin käyttää ne! Rahan lahjoittaminen on tietenkin hyvä tapa, mutta silläkin voi saada, ihan yhtä hyvin kuin shoppailemisella(ei oo tarkotus Sara sua moittia tässä:) ), itsensä vararikkoon!

jessi (Ei varmistettu)

oon samaa mieltä joidenkin kanssa, että oot muuttunu, -huonompaan suuntaan :( ja edelleen sitä mieltä, että sun vanha tyyli/hiukset oli PALJON paremmat.

k (Ei varmistettu)

siis mitäh!!

'Hyväntekeväisyyteen lahjoittaminenkin on eräänlaista tuhlausta, sinnekin sitä rahaaa uppoaa, sama se on kumpaan/mihin käyttää ne! Rahan lahjoittaminen on tietenkin hyvä tapa, mutta silläkin voi saada, ihan yhtä hyvin kuin shoppailemisella(ei oo tarkotus Sara sua moittia tässä:) ), itsensä vararikkoon'

<--anteeksi nyt vaan, mutta vaikka olisi kuinka pinnallinen ihminen, en ymmärrä miten joku voi rehellisesti ja vilpittömästi ajatella noin. 'juu ihan sama ostanko kolme uutta laukkua vai lahjoitanko vaikka 20e hesylle tai wwf:lle...' siiis mitä ihmettä!!aika surullista että jotkut ajattelee noin:/ toivottavasti ei myöskin itse blogin pitäjä, sillä sellasen kuvan hänestä tän blogin perusteella saa.
ja tässä ei pointtina ollutkaan se että menisi vararikkoon kun ostelee tuotteita, vaan juurikin se itse kulutus!ei kaikkia rahoja tarvitse käyttää juuri itseensä, vaan voi myös joskus ajatella muita. tää yhteiskunta toimii näköjään tosi sairaalla tavalla...kiitos näiden muutamien jotka vaan ovat huolissaan siitä, että rahat loppuu kesken shoppailureissun, ei kesken sähkölaskun maksamisen. mielstäni tällä on suuri ero.

kylläpä oikeesti ihmiset osaa olla ajattelemattomia:(on maailmasssa 7mrd muutakin kuin TE ITSE.

Venla (Ei varmistettu)

Mistä tuo harmaa boncho on ostettu? Ihana!

Hoxis (Ei varmistettu)

Ajattelin hieman laitella linkkiä, kun sattumoisin löytyi tällänen ja näytti olevan samoja kuvia mitä tällä sivustolla, eli kenties täältä kopioituja! 'http://www.aapeli.com/community/user/piia-maija/gallery/view/img2913s' (En usko että sinun lisäämiä kuvia, joten laitoin linkkiä!)

Hoxis (Ei varmistettu)

Ilmeisesti kuvat käyty poistaa, eipä siis huolta enää :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.