3 HYVÄÄ ASIAA -haaste

Tickle Your Fancy

 

Sain ihanalta Vilmalta mitä mahtavimman blogihaasteen, jossa kannustettiin kertomaan hyviä asioita omasta elämästään. Pakko sanoa, että tämän postausen tekemisestä tuli ihan valtavan hyvä mieli. Ja hyvä mieli tuli myös Vilman vastauksia lukiessani! Tällaisia haasteita lisää, kiitos!

Ei ollenkaan hullumpi idea tehdä samaa harjoitusta vaikka blogia ei omistaisikaan :) 

 

 

KOLME HYVÄÄ ASIAA PÄIVÄSSÄNI

Monipuolisuus ja liikkuvuus. Viime viikkoni on hyvä esimerkki siitä. Maanantaina muotiviikoilla Tukholmassa, tiistaina alusvaatekuvauksissa Helsingissä, keskiviikkona ja torstaina vahtimassa veljenlapsia Lappeenrannassa, perjantaina palavereissa ja väsäilemässä lainatarjousta Helsingissä. Jokainen päiväni poikkeaa edellisestä. Asiakkaat, projektit ja työympäristöt vaihtelevat viikottain - välillä päivittäin! Aina ollaan kehittämässä uusia juttuja, koskaan ei kyllästytä!

Nautin päivän siitä hetkestä kun laitan koneeni kiinni. Silloin aikatauluista riippuen käydään poikaystäväni kanssa urheilemassa, tehdään ruokaa, katsotaan dokkari, pelataa korttia, luetaan tai jutellaan. Voi olla, että ollaan sovittu arkidinneri tai Nintendo-ilta ystäväpariskunnan kanssa. Tai mennään Allas Sea Poolille saunomaan ja uimaan. Tai Kiasmaan, ravintolaan, keikalle tai leffaan.

Nautin rutiineistani. Aamukahvista, musiikin kuuntelusta (ja mukana laulamisesta), päivän fiilikseen pukeutumisesta, uusista projekteista, ideoinnista, liikunnasta ja jokapäiväisestä inspiraation etsimisestä. Ja siitä, että saan tehdä töitä ystävieni kanssa. Rakastan valokuvata kivojen tyypien kanssa ja syödä lounaaksi just sitä mikä sillä hetkellä parhaiten maistuu. Pidän siitä, että voin itse isosti vaikuttaa päivieni sisältöön.

 

 

KOLME HYVÄÄ ASIAA MINUSSA

Tehokkuus. Olen nopea liikkeissäni. Osaan tehdä nopeita, spontaaneita päätöksiä, jotka harvoin menevät ihan metsään. Ja jos menevät, niin sitten otan oppia niistä. En vetkuttele tai jaarittele, vaan teen hommani mukisematta niin hyvin ja niin tehokkaasti kuin mahdollista.

Tietynlainen huolettomuus. Ajattelen, että asioilla on aina tapana järjestyä, kaikki hoituu kyllä ja kaikesta selviää aina. Jos ei muuten, niin sitten huumorilla. Kaiken ei tarvise olla täydellistä, se että tekee olosuhteisiin nähden parhaansa riittää vallan mainiosti. Sopivan huolettoman asenteeni ansiosta yrittäjyys sopii minulle. Olen valmis pikaisiin työkomentoihin, tiukkoihin aikatauluihin, erilaisiin työtehtäviin ja vaihteleviin tuloihin.

Aktiivinen elämäntapa. Tykkään oikeasti tehdä ja harrastaa asioita - pidän siitä, että arjessani on ohjelmaa. Rakastan käydä tapahtumissa, kuluttaa kulttuuria, treenata, matkustaa, syödä ulkona ja keksiä ystävien/perheen kanssa kaikkea kivaa. Tänään esimerkiksi järkättiin sulisturnaus ja kokkailtiin pelien jälkeen meksikolaista!

 

KOLME HYVÄÄ ASIAA ELÄMÄSSÄNI

Poikaystävä. Olen löytänyt tyypin, jonka kanssa arvomaailma, huumorintaju ja kiinnostuksen kohteet mätsäävät. Tehdään paljon asioita yhdessä, mutta molemmilla on myös omat juttunsa. Opitaan toisiltamme ja autetaan toisiamme. Rakastetaan matkustamista ja uusien asioiden kokemista. Ei oteta elämää liian vakavasti - pelleillään ja höpötetään omia juttujamme. Tässä on niin hemmetin hyvä olla <3

Perhe ja ystävät. Molempien merkitys tuntuu vaan kasvavan iän karttuessa. Yhteisiä hetkiä arvostaa nykyään ihan järjettömän paljon. Lähimmät ystävät tuntuvat välillä kuin perheenjäseniltä ja perheestä taas on tullut pikemminkin tärkeitä ystäviä, joiden seurassa haluaa viettää enemmän ja enemmän aikaa. Viimeksi tänään havahduin siihen, kuinka onnekkaassa asemassa olenkaan.

Suomi ja suomalaisuus. Tunnen suurta arvostusta kotimaatani ja sen asukkaita kohtaan. Minusta on ihana asua juuri täällä. Arvostan sitä, että täällä pidetään huolta ja hommat järjestyvät. Pidän suomalaisesta älykkyydestä, periksiantamattomuudesta, rehellisyydestä ja suoruudesta. Siitä että tarkoitetaan kun sanotaan. Suomalaiseen voi luottaa.

 

 

KOLME HYVÄÄ ASIAA TÄNÄ VUONNA

Ensimmäisenä tulee mieleen oma asunto. Se on niin ajankohtainen. Juuri tänään lähetettiin inspiraatiokuvia lasiovia valmistavalle firmalle ja perjantaina pistettiin uusi lankkulattia tilaukseen. En voi uskoa, että kohta asutaan ikiomassa kodissa!

Matkustus. En tule matkustamaan tällä tahdilla loppu elämääni, en missään nimessä. Suoraan sanottuna haluan hyödyntää joustavan työtilanteeni ja ottaa näistä perhettä edeltävistä vuosistani kaiken irti. Nauttia ja oppia maailmalta. Haluan tehdä ja kokea asioita ympäri maailmaa nyt kun siihen on mahdollisuus.

Kolmosta oli jostain syystä hankalampi keksiä, tuli mieleen vaan presidentinvaalit :D haha. Noh, ei se nyt ehkä kuitenkaan. Sanoisin tähän, että vuoden arvaamattomuus. Koskaan ei tiedä mitä vuosi pitää sisällään, ja minä pidän siitä. Pidän tietämättömyydestä ja kutkuttavasta hyvän olon fiiliksestä, mikä tähän vasta alkaneeseen vuoteen liittyy. Odotan seikkailuja, haasteita ja uusia kokemuksia!

 

KOLME HYVÄÄ ASIAA BLOGISSANI

Pidän blogini monipuolisuudesta. Täältä löytyy vähän kaikkea. Treeniohjelmista random-listoihin ja kasvisresepteistä asuinspiraatioon. Aiemmin mainitsemani huolettomuuteni ja huumorintajuni näkyy mielestäni myös blogissani. En ota tätäkään liian vakavasti. 

Lukijat, tietenkin. Hulluinta on lukea kommentti, jossa joku kertoo seuranneensa bloggaamistani meidän Labels or Love -ajoilta asti, lähes kymmenen vuoden takaa :D KYMMENEN VUOTTA!!?? Olen oppinut teiltä niin paljon ja saanut kannustusta niin hurjan monessa asiassa. Olen kasvanut aikuiseksi teidän silmienne alla ja teillä on ollut iso merkitys kasvutarinassani. Osa kommenteistanne on ollut niin vaikuttavia, että palaan niihin edelleen heikkoina hetkinä. On ollut mahtava tutustua teihin - tavata teitä yhteislenkeillä ja treenitapahtumissa. Onpa muutamasta tullut minulle hyvä ystäväkin! <3

Blogini kautta olen päätynyt mitä mielettömimpiin projekteihin ja työtehtäviin. Ja tavannut uusia huipputyyppejä, joista osalla on nykyään iso rooli elämässäni. Tänä päivänä työni koostuu todella monesta osasta, joista blogin pitäminen on vain yksi. Välillä se jää vähemmälle huomiolle, välillä se on tärkeimpänä. Mutta blogista kaikki alkoi. Blogi tulee aina olemaan osa minua ja sen perustaminen yksi elämäni parhaimmista päätöksistä <3

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

 

Samoihin kysymyksiin haluan haastaa Labels or Love -kollegani (hahha, melkonen titteli!!) ja ehkäpä pitkäaikaisimman ystäväni Jannin, tärkeän ystäväni ja lemppari valokuvaajani Kaisan sekä parasta mahdollista matka(ja nauru)seuraa olevan + pian myös uuden naapurini (!!) Elisan (=ellun kamsun).

 

 

xx Sara

Kommentit

Elisa Lepistö

Täää oli IHANA!!!!! <3 Pitää laitttaa toteutukseen!

saratickle
Tickle Your Fancy

jeeee <3

lintsi (Ei varmistettu)

Täällä myös yksi sun blogifani Labels or Love -blogiajoilta lähtien! Ihan itekkin yllätyin, onko siitä tosiaan noin kauan!? Oon 22v eli aika nuorena oon alottanu teidän ekan blogin seuraamisen, huh! :D Harvoin kommentoin, mut nyt oli kyllä pakko tulla ilmiantamaan itseni. Tykkään sun blogista kovasti, oot niin pirtee, inspiroiva ja täynnä energiaa oleva tyyppi!! &lt;3 Kiitos, että teet tätä!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei hitto vie, ihan mieletöntä!! Kiitos tuhannesti rohkasevista sanoistasi <3 Ihana että oot siellä!!! Haleja!

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihan huikeeta lukea jotain näin positiivista ja energistä heti maanantaiaamuna. <3 :)

saratickle
Tickle Your Fancy

jee <3 ihana kuulla :)

Salla-Maria (Ei varmistettu)

Vitsi tästä tuli niin hyvä fiilis! Sara, oot ihanan inspiroiva energiapakkaus!&lt;3

Sonja (Ei varmistettu)

Ihana postaus. Susta jotenki huokuu noissa kuvissaki semmonen ihana ja aito onnellisuus :) pidä toi tyyli se sopii sulle! Kaikkee hyvää uuteen vuoteen&lt;3

Kommentoi