3 x inspiroiva syysasu

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Lindex

Olen viime aikoina ollut jotenkin erityisen kiinnostunut teidän tyylisuunnista. Monet toteavat kommenttiboksissa, että tyylillisesti mieltymyksemme eivät välttämättä kohtaa, joten olisikin kiva tietää, että minkä tyylistä porukkaa siellä pyörii! Jokaisen kuukauden asukollaasinkin kohdalla sisäinen tutkijani (hei hyvin pieni sellainen) on halunnut merkata ylös sen suosituimman setin, ihan vaan puhtaasta mielenkiinnosta! 

Kasasin Lindexin uunituoreesta The Autumn Hitlist mallistosta kolme erilaista, omaa silmääni miellyttävää asua, joista haluaisin kuulla juurikin teidän mielipiteenne! Eli gallup-sara iskee jälleen: mikä näistä kolmesta on teidän suosikkinne? :)

 

1. OVERSIZED NEULE

 

knit Lidex / skirt Lindex

Väljät neuleet ovat kuuluneet suosikkeihini jo pitkään. Ja mikäli XL-neuleeseen saa jotenkin yhdistettyä paljaat sääret on setti täys kymppi! Valkea jättipoolo ja ruskea mokkahame vaan toimivat yhdessä! 

 

 

2. DENIM ON DENIM

 

denim shirt Lidex / jeans Lidex

Kokofarkustakin on tullut ajaton yhdistelmä, se on pysynyt trendeissä mukana jo monta vuotta! Tällä kertaa pillifarkkujen sijasta valitsin kuitenkin syksyn trendeihin nojaten leveälahkeiset. Loove it!

 

 

3. HIHATON POOLO

 

top Lindex / skirt Lidex

Hihattomat trikoopoolot ovat näyttäneet päälläni jotenkin hassuilta, mutta tästä neulosversiosta pidän todella. Puin tämän setin iltatilaisuuteen niin, että vaihdoin tennarit korkoihin ja kipparilätsän vahvaan silmämeikkiin. Lookista tuli juuri sopivan juhlava! 

 

Iso iso kiitos kuvista Kaisalle!

 

xx Sara

Kommentit

Noora1 (Ei varmistettu)

kolmonen paras!

ToinenNoora (Ei varmistettu)

Ykkönen on ykkönen :-)

ps. Sara oot maailman paras bloggaaja, hali <3

saratickle
Tickle Your Fancy

kääääk <3

Hemppe (Ei varmistettu)

Ykkönen miellyttää mua eniten ! :)

Miru Lehtinen (Ei varmistettu) http://mirulehtinen.blogspot.fi

Ykkönen oma lemppari!! &lt;3

MariaEM (Ei varmistettu)

Ykkönen on ihanin, ehdottomasti. Minä olen juuri sellainen, joka voi sanoa, että tyylimme ei välttämättä usein osu yksiin. Olen klassisemman tyylin kannattaja. Mutta pidän blogistasi valtavasti, koska tuot esille erilaisia ja rohkeita tyylejä, toisin kuin monet muut muodista bloggaavat, jotka ovat usein, hmm, aika samasta puusta veistettyjä.

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos palautteesta, tosi kiva kuulla että kolahtaa! :)

iiiina (Ei varmistettu)

Ykkönen!! (sydänsilmäemojitähän)

ssaaaannniiii (Ei varmistettu)

Sanoisin, et ihastelen usein sun vaatteita, mut en voi kuvitella itse yhdisteleväni niitä samalla lailla! Esim näistä kolmonen on mun suosikki, mut ite en pukisi tota paitaa hameen kanssa. Mun päällä ei toimi löysä yläosa+hame, tai ainakin musta tuntuu siltä:D

saratickle
Tickle Your Fancy

heh okei! :)

nipsuuh (Ei varmistettu)

1

jani (Ei varmistettu)

1 ja 3 :)

Iiiiii (Ei varmistettu)

Ykkönen on paras! Sopivan fresh ja simppeli. Mun pukeutumistyyli on tosi yksinkertainen vaikkakaan ei missään nimessä klassinen, joten sun asuista nappaan monesti inspiraatiota mutta toteutan vähän yksinkertaisempana (=tylsempänä :D).

saratickle
Tickle Your Fancy

hei mä harrastan monen blogin kohdalla ihan tota samaa!! :)

jossuu (Ei varmistettu)

Ykkönen !&lt;3

Aleksiin (Ei varmistettu) http://aleksiinan.blogspot.fi

1 on eniten omaa tyyliäni! :)

Rimpula (Ei varmistettu)

Ykkönen on ihana! Ps. Voisitko kertoa, joko Helsinigissä pitää olla talvitakki päällä? :D
Oon tulossa sinne lomailemaan ja jäätävä takkikriisi :/ KIIITOOS!

saratickle
Tickle Your Fancy

No tänään oli kyllä melko viileä, tosin ihanan aurinkoista! Kai sitä voi jo villakangastakilla liikkua! :)

AjN (Ei varmistettu)

Hauskaa, että kiinnostusta löytyy toiseenkin suuntaan, eikä vaan niin, että me täällä kytätään, että mitä se Sara keksii seuraavaksi ja lähdenkö kopioimaan vai en :D Mutta niin, taidan kääntyä noista asuista eniten viimeisen eli hihattoman pooloneuleen ja hameen yhdistelmään - tykkään sen muokattavuudesta ja koko siluetista. Tosin ruskea ei ehkä ole se minun juttuni, paitsi tuollaisessa hameessa! Lämpimän neuleen ja hameen yhdistelmä innostaa myös, mutta voih, kyseinen asu on niin harvoin sopiva mihinkään säähän. Mutta hyvältä se näyttää!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ehdottomasti!! :) Kiitti "galluppiin osallistumisesta" :) Voin kertoo, että tämä näytti aika kivalta turkin ja nahkatakin kanssa! Ei edes purista hihoista! ;)

Eveelisa (Ei varmistettu)

1&amp;3 ehdottomasti! Sulla on aivan super hieno tyyli! Saa tosi hyvää inspiraatiota omaan pukeutumiseen:)

saratickle
Tickle Your Fancy

ihana kuulla!! :)

emzi (Ei varmistettu) http://emmelemi.com

Eka on mun mieleen :)

P (Ei varmistettu)

Kyllä toi vika vie voiton! ;)

Atsis (Ei varmistettu)

Ykkönen ehdottomasti! ;)

Hansssu (Ei varmistettu)

Numero uno !
Kuulun tähän joukkoon, jonka tyyli ei kohtaa sun tyylin kanssa. Mun tyyli on aika basic, farkkua ja neuletta, välillä tykkään pukeutua rennon sporttisesti ja treenihousut löytyy aika useinkin mun jalasta, voisin siis sanoa olevani myös melko mukavuudenhaluinen :D sun tyyli kolahtaa kyllä kovin, mutta en koe olevani tarpeeksi rohkea tai tyylitietoinen kokeillakseni erilaisia asuja. Mulle karvaliivi ja hattu on jo villiä pukeutumista, haha

eimullamuuta (Ei varmistettu)

Pakko tulla sanoon että kakkonen! Koska leveelahkeiset farkut on täällä taas ja oon niin intopiukeena :) ja koska kokodenim, ah

herttak (Ei varmistettu) http://kapselityyli.blogspot.fi/

Ykkönen oli eniten munkin mieleen! Tai kaikki asut olivat kyllä mieleen, mutta ensimmäinen oli ehkä sellainen, jonka voisin kuvitella itsenikin päällä. Tuplafarkkulook toimii aina, itse en vaan vielä ole uskaltautunut kokeilemaan leveitä lahkeita (syytän ala-asteen violettien trumpettihousujen aiheuttamia elinikäisiä traumoja).

Mun pukeutuminen on mielestäni myös melko erilaista kuin sun, mutta kukas sitä omien asujen kopioita jaksaisikaan selailla blogeista, vaan eikös näistä nimeomaan haeta inspiraatiota omaan pukeutumiseen? Siksi mäkin monesti tykkään selailla blogeja, jotka poikkeavat paljoltikin omasta tyylistäni. Aina löytyy jotain pieniä (tai suurempiakin) yksityiskohtia, joista ammentaa inspiraatiota :)

Laurarosilla (Ei varmistettu)

Oversized neuleet on kyllä lemppareita! Oon myös huomannut hamstraavani noita hihattomia pooloja nyt vähän enemmänkin viimeaikoina, hehe.. On ne vaan jotenkin niin kivannäkösiä päällä!

veeruli (Ei varmistettu)

Kyllä toi ykkönen vaan on paras omaan silmään! :)

iidana (Ei varmistettu)

Kyllä tuo eka asu, mutta kolmosen kengillä!

Kommentoi