3 X MEHURESEPTI

Tickle Your Fancy

Mehureseptejä jaossa silläkin uhalla, että osalla teistä tulee varmasti mehut jo korvista :D Pidettiin muutama ilta sitten viiden hengen mehubileet. Kokeiltiin erilaisia yhdistelmiä ja valmistettiin kolme erilaista "drinkkiä". En tiedä olenko enemmän fiiliksissä näiden ulkonäöistä vai mausta!

Päätettiin väsätä yksi kirpeä, yksi makea ja yksi jokeri (no alunperin päätettiin kyllä väsätä liikennevalot). Kukin voi päätellä mikä on mikäkin! :D Mehut onnistuivat varsin maineikkaasti, testiin vaan!

 omena - lehtikaali - lime - minttu

 ananas - verkkomeloni - päärynä - inkivääri

appelsiini - punajuuri

T. Sara

Kommentit

Iina (Ei varmistettu)

Millä valmistat näitä mehuja? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mehulingolla! :)

Nina (Ei varmistettu) http://matkalla-aitiyteen.blogspot.fi

Sun ja Jannin mehujuttujen innoittamana meillekin hankittiin mehulinko ja oon nyt kahtena päivänä yrittänyt vetää mehua missä on punajuurta, mutta siis hyi saataan! :D Millähän sen punajuuren maun sais OIKEASTI peitettyä, ei ainakaan appelsiinilla... Yritin korvata punajuuren myös punakaalilla, mutta yhtä kamalaa sekin on, ei ehkä ihan niin vahvan makusta. Odotin kauhulla että kaikki vihreät mehut tökkis meikäläisellä, mutta yllätyin kun ne olikin nämä punaiset mehut ja vihreät on oikeasti hyviä! :)

janni (Ei varmistettu)

Ei sitä makua tarvi peittää, koska punajuuri on hyvää :)

sis (Ei varmistettu)

Moikka!

Keitättekö te itse punajuuret vai ostatteko suoraan niitä esikeitettyjä?

Satu (Ei varmistettu)

Kaikki, mitä mehustetaan, laitetaan aina raakana! Ei mitään kypsennettyä eikä pakastettua. Myös punajuuri, porkkana, selleri jne.

sis (Ei varmistettu)

okei! Muistelin, että olisin lukenut jostain, että punajuurta ei kannattais käyttää raakana, koska se on aiheuttanut ruokamyrkytyksiä. Mut toivotaan ettei aiheuta mitään ;)

Sapsu (Ei varmistettu)

Makuasia, ei kaikki punajuuresta tykkää ;) mutta eihän sitä ole sitten pakko käyttääkään :)

Nina (Ei varmistettu) http://matkalla-aitiyteen.blogspot.fi

Yök en pysty olla samaa mieltä :P Tulee pää kipeeks ajatuksestakin semmoisesta mehusta missä on punajuurta. Lapsi kyllä tykkäs :D

saratickle
Tickle Your Fancy

haha se o nvarmaan makukysymys, musta punajuuri on taas hyvää. Tosin tykkään hapankaalistakin… :D

Mehun väri ei oikeastaan kerro yhtään mitään. Toisen vihannekset/hedelmät ovat vaan vahvempia väreiltään ja muuttavat koko mehun värin. Helposti unohtaa, että vihreää ovat myös esim. omenat, päärynät, kiivi, avocado, viinirypäleet :)

Anne (Ei varmistettu) http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Tässähän alkaa tulla ihan mehuhimo! Varmaan niin paljon paremman makuisia kuin kaupasta ostetut "tuoremehut". Mikä noista kolmesta oli sun suosikkisi? :)

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Joo ei pysty kyllä vertaamaan enää kaupan tuoremehuihin!!

Reetta (Ei varmistettu)

En ole varma oletko maininnut jo jossain, mutta minkä merkkinen ja mallinen mehulinko sulla on? Ja soveltuuko se myös esim smoothien tekoon, kun kuvien perusteella noi mehutkin näyttää aika paksuhkoilta? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mulla on Philipsin HR1871 mehulinko. Tää valmistaa ainoastaan mehuja. Se paksuisuus johtunee vaahdosta, jota muödostuu aina mehun päälle :)

sofia (Ei varmistettu)

haha:D päinvastoin! omistan itekin mehulingon joten oon ihan mega fiiliksissä tämmösistä postauksista!!:) mulla ei meinaa tulla lehtikaalista kyllä mehuja irti! olisko vinkkejä siihen?:)

Satu (Ei varmistettu)

Joe sun mehustimessa riittää tehot lehtikaalin mehustamiseen niin hyvä kikka on laittaa mehustusputkeen alle ja päälle omppua, siellä välissä se mehustuu tosi hyvin!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hyvä idea!

ebbis (Ei varmistettu)

Keitättekö punajuuret ekana vai laitatteko ihan raakana vaan linkoon? :D mulla on vähä ristiriitasta tietoa tästä, että pitäskö keittää vai.

lilla (Ei varmistettu)

Missään nimessä punajuuria ei pidä keittää. Ne mehustetaan raakana kuten muutkin vihannekset.

Neppu (Ei varmistettu)

Kokeilin tota ananas-meloni-päärynä-inkivääri -mehua! Herrajestas tuli maukasta!!!
On pitänyt kysyä jo pitkään: minkä tyyppisiä "lihastreenejä" teet juoksun lisäksi? Tarkotus ois juosta puolmaraton HCR:ssa niin minkälaiset lihastreenit tukisi juoksuharjoittelua :)?

saratickle
Tickle Your Fancy

Heii vähän hyvä! :)

Tällä hetkellä TFW salilla Hurrikaanitreenejä, eli kiertoharjoittelua koko kehon lihaksille sekä Voima tunteja, joissa keskitytään ylä tai alavartaloon.

Satu (Ei varmistettu)

Oliskos sulla jotain tarkempia reseptejä näille mehuille? Sais jotain osviittaa määristä ja suhteista.

saratickle
Tickle Your Fancy

Tää riippuu niin siitä kuinka monta on juomassa ja minkä kokoisia mehuja juo. Lähinnä heittelen vihanneksia/hedelmiä linkoon. Tärkeintä koko hommassa on löytää sopivia makupareja, sillä ei ole mitään merkitystä onko omenoita nyt kaksi vai kolme.

Laara (Ei varmistettu)

Äh, hitsi kun tekisi mieli ostaa tuo sama Philipsin mehulinko, mutta googlettaessa löysin paaaljon kommentteja siitä, miten paljon juuri sen mallin moottoreissa on tyyppivikaa. Monilla ei ole kestänyt muutamaa käyttökertaa enempää. Ei viitsisi alkaa palautusrumbaan :/

iida (Ei varmistettu)

mmoikka! Hei olen nyt useamman kerran miettinyt tätä ja pitänyt kysellä sulta että käytätkö edelleen treenien jälkeen niitä palkkareita yms boostereita mistä joku aika sitten postauksen teit? Kiinnostais nimittäin kuulla jos olet korvannut niitä joillain luonnonmukaisemmilla vaihtoehdoilla! Itse en nimittäin yksinkertaisesti kykene käyttämään mitään mansikan makuisia proteiinijauheita mutta olisi tosi kiva kuitenkin rankan treenin jälkeen saada vaikkapa himassa tehtyä joku kiva palautusjuoma esimerkiksi vaikka sitten smoothien muodossa! Ja tosiaan maidottomana!

Kiitos sulle hienosta blogista Sara! :)

Kommentoi