3 x Päällä tavallisena arkipäivänä

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Bubbleroom

 

Multa kysytään tosi usein millaisiin vaatteisiin pukeudun ihan tavallisina arkipäivinä. Sellaisina perinteisinä toimistopäivinä kun ei ole mukana kameraa, eikä päivän ohjelmassa ole palavereita tai tapahtumia.

Rakastan panostaa asuihin, pukea päälleni jotain spesiaalia ja (semi)suunniteltua, mutta rakastan myös niitä päiviä kun asu syntyy kahdessa minuutissa, valintaperusteen ollessa mukavuus ja ensimmäiset asiat, joihin käsi nyt sattuu osumaan.

Mitä siis puen päälleni niinä päivinä kun kävelen aamulla kotoa toimistolle ja illalla toimistolta kotiin? Vastaus kuuluu: mukavat vaatteet. Noin 90% todennäköisyydellä tennarit, neule ja joustavat/väljät housut.

Yhteistyössä Bubbleroomin kanssa esittelen teille kolme aitoa toimistolookkiani, joista muutaman vaatekappaleen perään ehdittekin jo viime viikolla kyselemään mun InstaStoryssa! 

 

Bubbleroom t-shirt here and jeans here

 

Basic valkoinen t-paita, mukavan löysällä kaula-aukolla ja leveälahkeiset superjoustavat farkut. Mulla on Bubbleroomilta peräti kolmet farkut, joista kaikki tuntuvat ihan mielettömiltä päällä. Ja istuvatkin vielä! Napakat, pehmeät ja joustavat - täydellinen yhdistelmä!

 

Bubbleroom faux fur here, knit here and jeans here

 

Kauden trenditakki (<3!), beige arkineule ja siniset farkut. Olen vähän todella huono käyttämään sinisiä farkkuja, etenkään näin istuvia, mutta vaihtelu virkistää. Sitä paitsi, sen verran on tullut tästä parista kehuja lähipiiriltäni, että olen rohkaistunut näiden suhteen! Mikä parasta, farkut ovat edellisten tapaan tosi miellyttävät jalassa. Ihan kuin olisi legginsit päällä!

 

Bubbleroom knit here and jeans here

 

Oversized pooloneule ja ensimmäisen asun leveälahkeiset farkut. Pooloneuleet ovat syksyn suosikkejani. Ne sopivat tosi kivasti trenssien tai villakangastakkien kanssa. Oikeastaan ihan kaikkien takkien kanssa! Kaulaliinaakaan ei välttämättä tarvitse!

 

Mikä näistä kolmesta oli sinun suosikkisi? :)

 

 

Pictures: Janni Ehari & Elisa Lepistö

xx Sara

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Uskomattoman kivoja asuja JA kuvia! :) Vau!

saratickle
Tickle Your Fancy

Miten kivasti sanottu! Kiitos Saranda :)

Minttu-Maaria (Ei varmistettu)

Mitkänoi valkoset paksupohjaset tennarit on jotka vilkkuu kuvissa? Tosi kivannäköset noitten mustien leveälahkeisten housujen kanssa!! Outo kysymys, olitko sä kuinka pitkä? ;D oon ajatellu et oon liian lyhyt keveälahkeisiin pöksyihin, vaikka käytin niitä kyllä vielä parikymmentä vuotta ja kymmenisen senttiä sitten ;"D

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö! Ne on Supergan tennarit :) Mä oon 164cm. Ehei, ei sellaista ookkaan kuin liian lyhyt leveälahkeisiin farkkuihin ;) Senkus puet vaan!

Kiian (Ei varmistettu)

Kaikki asut super ihania, mutta sydämeni sulaa eniten asuille joissa leveälahkeiset farkut! Wow &lt;3

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Omaksi lempparikseni muodostui keskimmäinen lookki! :) Ja superihania kuvia (jälleen)!

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiva kuulla :) Kiitos!

xod (Ei varmistettu)

Toka on tosi kiva! Noi farkut sopii sulle super hyvin

Kommentoi