#3ASIAA

Tickle Your Fancy

*Yhteistyössä Indiedays ja Yuju

Sain Yujulta haasteen, jossa minun piti yhdistää kolme erilaista vaatekappaletta samaan asuun. Pienten pohdintojeni jälkeen sain mielessäni valmiiksi kokonaisuuden, joka oli juuri sopivan outo tähän tarkoitukseen.

1. Lappuhaalari

Jo itsessään mielipiteitä jakava vaatekappale, joka monen mielestä kuuluu edelleen vain ja ainoastaan maatilan isäntien ylle.

2. Urheilusukat

Urheilusukat ylös vedettyinä paljaiden jalkojen kanssa (muussa kuin urheilussa), tuomitaan usein ankarasti, mutta etenkin silloin, kun ne yhdistetään seuraavaksi mainittujen kanssa.

3. Sandaalit

Kyllä, sukat ja sandaalit. Tämän kesän kuumin trendi ei pelkästään tehnyt suomalaisturisteita trendikkäitä ympäri maailmaa, vaan myös pelasti meidät hiertymärakkuloilta!

 

Näistä kolmesta asiasta kokosin asun ja edelleen videon, joka löytyy alta :)

Nyt vuorostaan haastan teidät mukaan yhdistämään kolme mahdollisimman yllättävää tai outoa asiaa:

Tsekkaa info haasteesta: http://www.yuju.fi

#3ASIAA-haaste:

1) Ota inspiraatiota videosta ja luo oma yllättävä tai kiinnostava kolmen kokonaisuus.

2) Jaa se Instagramissa, Twitterissä tai YouTubessa (kuva/video) ja merkitse tuotoksesi hashtageilla #MIKAYUJU ja #3ASIAA, niin olet mukana kisassa.

3) Minä valitsen huikeimman kokonaisuuden – voittaja saa reilusti Yujua. Voittaja voi myös päästä matkalle Japaniin!

 

T. Sara

Kommentit

Nanskutytt (Ei varmistettu) http://lifetastesgood-nanne.blogspot.fi/

Lappuhaalarithan ovat mahtava vaatekappale ja ainakin omaan makuuni melko tyylikkäät! Itseltäni löytyy niin shortsimalliset kuin pitkätkin. :)

ps. jaloissani ei ole vielä näkynyt sandaaleita urheilusukkiin yhdistettynä, mutta ehkä sekin päivä joskus tulee (ainakin salaa väsyneenä lähikaupassa käydessäni)! ;)

Kommentoi