4 x BLUE JEANS: samat farkut - neljä eri asua

Tickle Your Fancy

Viime kesänä Zaran alennusmyynneistä ostetut, nilkkapituiset, revityt farkut kuuluvat nykyään vaatekaappini klassikoihin. Farkut ovat hurjan monipuoliset, niitä on näkynyt vaikka missä asuissa, vuodenajasta riippumatta. Rennon boyfriend-henkisen mallin ja pehmeän materiaalin ansiosta näissä on vieläpä mukava viettää pitkiäkin päiviä.

Millaisiin vaatteisiin olen suosikkifarkkujani vuoden aikana sitten yhdistelly? Ainakin näihin neljään!

 

1. Musta poolo + nilkkurit

 

Musta ja sininen toimivat yhdessä hurjan kivasti. Kuvan asu on varsinainen luottoyhdistelmäni, jota on tullut puettua talvella useaan otteeseen. Ja kiitos varrellisten kenkien, nämä vajaamittaiset farkut ovat olleet käytössä ympäri vuoden! Asu ja tuotetiedot täällä.

 

 

2. Silkkimekko + sandaalit 

 

 

Silkkisen pitsimekon eli kavereiden kesken "alusmekon" ja revittyjen farkkujen yhdistelmässä on vain jotain! Yhdistä pitkään jakkuun ja sandaaleihin. Asu ja tuotetiedot täällä.

 

 

3. Raitapaita

 

Vaaleansininen raitapaita yhdistettynä sininiin farkkuihin - tällä yhdistelmällä ei kertakaikkiaan voi mennä pieleen! Viimeistele raikkaan keväinen look värikkäällä laukulla! Asu ja tuotetiedot täällä.

 

 

4. Tennarit

 

Kevään  heittämällä paras yhdistelmä tulee tässä: nilkkapituisiet farkut ja valkoiset tennarit. Voi luoja, että voikin olla herkullinen combo, vai oletteko eri mieltä?! Asu ja tuotetiedot täällä.

 

 

xx Sara

Kommentit

Lovessa 2016
Lovessa

IHANIA asuja <3 Kiitos inspiraatiosta :) 

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuule ole hyvä sinä ihana <3 Ps. Olispa kiva nähdä pitkästäaikaa!!!

Diia (Ei varmistettu)

Aaah, miksi miksi alesta ja kauan aikaa sitten. Ihanat! Hei saanko vastauksen jo toistamiseen kysymääni: mistä OLET KAUNIS postauksen Levikset? Ne on myös täydelliset!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuule just bongasin ainakin Tukholman Zarasta lähes identtiset! Käy tsekkaamassa! :)

Tarkotatko tätä postausta? http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy/olet-kaunis 

Mulla ei ole kyllä noissa kuvissa kun kollarisortsit ja ne on Björn Borgin :D

Mutta mikäli tarkotat mun vaaleita Leviksiä, missä reiät polvissa niin 2hand. Köpiksen Episodesta olen aikoinaan ostanut. 2hand kaupat/kirppikset on mun kaikkien Levisten (niin farkkujen kuin farkkusortsienkin) ostopaikka :)

 

Diia (Ei varmistettu)

Hahahah, hyvä että ymmärsit mitä tarkoitin, vaikka johdin sua tahtomattani harhaan :D
Ei auta kun startata etsinnät, kiitos vastausesta!

saratickle
Tickle Your Fancy

haha mahtavaa, pidän peukkuja! Ja jos liikut ulkomailla niin Episode ja Beyon Retro 2hand liikkeet on ainakin semmosia mestoja mistä varmuudella löytyy vastaavat!

M.
Avec Mari

Ihania inspiroiva asuja Sara!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos Mari <3

Kommentoi