4x mökkitreeni

Tickle Your Fancy

Siinä vaiheessa kun hyttysten hätystely ja 1 kpl kalan nostaminen haavilla veneeseen ovat ainoa liikunta, on syytä herätellä itseään ja keksiä jotain muutakin. Liika löhöäminen ei toimi mulla. Vaikka rennosti osaan ottaakin, huutaa kroppa haastetta, edes ihan pientä sellaista.

1. Otan mökille aina lenkkarit mukaan. Reitit ovat loistavaa vaihtelua kotiympäristön maastoille! Vaihtelua maisemien lisäksi löytyy myös mäkisestä mökkitiestä (taas tuli mieleen Arttu Wiskari - Mökkitie). Vedettiin pari aika tiukkaakin lenkkiä, joiden jälkeen on muuten ihan maailman parasta hypätä mereen!

2. Tätä on nyt treenattu!! 10 minuutin käsilläseisontasession (huom, en ole kymmentä minuuttia käsilläseisonta-asennossa :D) jälkeen meikäläinen on ainakin melko rikki. Taas kerran hyvä idea hypätä mereen. Milloin ei olisi?

3. Tää nyt ei ole treeniä, mutta soija kyllä tulee. Etenkin kun hyttysten takia pitää vetää päälle niin laajalti kangasta kun vaan ikinä pystyy (ja sekään tuskin riitä kun ne pirun inisijät imee läpi!!). Tunnin mustikoiden poiminta riittä vallan mainiosti täyttämään mun päivän puuhastelu/liikuntavajeen. Puoltuntiakin riittäis, ehkä 10 minuuttiakin… Hyttysten ansiosta mustikoiden poiminta oli aika kamalaa, mutta saatiin kuin saatiinkin sopivasti marjoja kolmeen mustikkapiirakkaan!

Huomatkaa muuten tyylikkäät asuvalinnat. Meillä on mökillä omat vaatekaapit, joiden sisältö ollaan joskus skidinä nimetty "köntsävaatteiksi".  Yks parhaimpia juttuja mökille menossa onkin se kun saa pukea juurikin näitä äidin ja isin nuoruusvuosien vaatteita ylleen.

4. Mattojen pesu. Voiko parempaa olla kuin aurinko, laituri ja mäntysuovan tuoksu. Tulee ihan lapsuus mieleen. Pestiin mökin matot ja saatiin samalla aurinkoa (Y)

 

T.Sara

Kommentit

Sarahan (Ei varmistettu)

Hellou!
Mitkä lenkkarit sulla on juostessa vähän haastavammassa maastossa? Ihanan väriset! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä luotan näihin Niken fly knit 4.0 lenkkareihin haastavallakin maastolla! :)

DOM (Ei varmistettu)

Paljonko on muuten sinulla paino tippunut viimeisen puolentoista vuoden aikana? Näytät eka kuvassa aika, hmmm, hoikalta...

saratickle
Tickle Your Fancy

On se muutaman kilon tipahtanut, etenkin nyt kesällä kun en oo käynyt salilla yhtään. Syksyllä sitten taas :)

Iiris (Ei varmistettu)

Sara!

Oisin noista sun fly knit -lenkkareista kysellyt, että onko sulla noissa sama koko kuin normikengissä? Eli lähinnä, että tuntuuko omaan kokoon verrattuna pienemmiltä? Itsellä ainakin lenkkareissa yleensä hieman (joskus hieman enemmänkin :D) omaa kokoa suurempi kenkä. Nuo on ihanat ja haluttais itsellekin ostaa :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Niken kengissä mulla on lähes poikkeuksetta yks koko omaa kokoani isompi numero! Lenkkarin pitäis olla kaiken lisäksi vähän reilu, ei missään nimessä saa kiristää! :) Nää on ihan huiput!

wtg (Ei varmistettu)

alat olemaan jo liian laiha,mieleen tulee vaan joku anorektikko...

Satu (Ei varmistettu)

Mun mielestä on Sara todella hienoa että uskallat julkaista täällä blogissasi myös kuvia itsestäsi meikittömänä. Jotenkin susta saa tosi vilpittömän kuvan. Monesti kun lukee muotiblogeja missä kuvissa on viimeisen päälle meikattuja naisia ripsienpidennyksineen, hiustenpidennyksineen, purkkirusketuksineen, rakennekynsineen jne, tulee paitsi downkateus koska itsellä ei olisi ikimaailmassa varaa tuollaisiin vaikka haluaisin, mutta myös tosi lannistunut olo siitä ettei luonnollisena enää riitä mihinkään. Olo siitä että kaikki tuo on nykyään "normi" ja ilman kaikkea tuota olet se erilainen, ruma. Luomina ei vaan pärjää laitetuille naisille..

Kun julkaiset näitä meikittömiä kuvia minulle ainakin syntyyy sinusta tosi lähestyttävän ihmisen kuva ja sellainen oivallus että hei, ihan normaali ihminen sinäkin olet etkä oikeasti sellainen kymmen metriset ripset omaava barbi :D mutta mikä ihme siinäkin kauneusihanteessa on, miten uskomattoman kaunis voi meikitön nainen ollakaan!
Voin rehellisesti sanoa että olet varmasti luonnonkaunein nainen kenet tiedän! Siis oikeasti, sulla on ihan mielettömän nätit kasvonpiirteet ja hymy. Tulipa taas purkautuminen mutta pointti oli että ihana kun uskallat julkaista myös näitä meikittömiä kuvia!

Ja mitä edellisiin kommentteihin tulee niin mielestäni et ole lainkaan liian laiha tai anorektinen. Olet todella hoikka mutta mielestäni todella terveellä ja sporttisella tavalla. Muutenkin terveelliset elämäntapasi ovat ihailtavia. Olet niin inspiroiva ja myös motivoinnut minua kovasti menneen vuoden aikana elämään terveellisemmin.

T. 20 v. tyttönen jonka poikaystävä kuorsaa/tuhisee myös. :D

Juuli (Ei varmistettu)

Yhdyn täysin tähän kommenttiin! Siinä kiteytyykin kaikki mitä oon jo vähän aikaa halunnut sulle kommentoida! Oot huippu!! (:

Kommentoi