5 VIIKKOA: ENNEN & JÄLKEEN

Tickle Your Fancy

Nopeesti hujahti viikot TFW:llä, mutta odotettavissahan se oli. Lyhyessä ajassa oon opppinut valtavasti, niin ruokavaliosta kuin treenistäkin. Aion kyllä pitää tätä treenitahtia pystyssä jatkossakin: neljä treeniä per viikko!

Ulkoisista mutoksista puhelinkin jo täällä, mutta lupasin haasteen alussa postata vielä ennen ja jälkeen kuvia. Tässä siis vertailukuvien kera.

kuva otettu 20.11 (top Nike* / pants Zalando, Nike*)

kuva otettu 13.10 (top H&M* / pants Nike*)

kuva otettu 20.11 (top Nike* / pants Zalando, Nike*)

Translation: 5 weeks of training and I can totally see the change! :) Before and after pics, as I promised.

*=saatu/gifted

T. Sara

Kommentit

Katsku (Ei varmistettu) http://Www.keepongrowing-kk.blogspot.com

Mikä sikspäkki, vau! Hienoa duunia Sara :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

kiitti! Ei oo kyllä yhtään semmonen fiilis että olis jotain erilaista tehny, pitäny treeneissä hauskaa lähinnä :)

minna (Ei varmistettu)

Makunsa kullakin, mutta alat olla melko kuivan näköinen.. kasvot varsinki, huh. Hienoa työtä en sitä sano, mutta liika on joskus liikaa. Olet kuitenkin aina ollut hoikka, nyt mennyt ehkä vähän liian pitkälle..

saratickle
Tickle Your Fancy

Makunsa kullakin :)

Junnu (Ei varmistettu)

Siiis vau!!!!!! Voitko kertoo siis tosta haasteesta enemmän? Voiko tohon osallistuu muutkin ku bloggaaja? Näyttää niiin hyvältä noi tulokset!! Jätitkö siis sokerit poiis vai miten ruokavalio muuttu?

saratickle
Tickle Your Fancy

Cocovi-haaste on siis avoin kaikille, hinnastot ja tietoja kurssista löytyy TFW:n sivuilta :)

Lisätty sokeri jäi vaan yhdeltä viikolta. Ja viljatonta on kestänyt parisen viikkoa. Suurin muutos on tapahtunut ruoan laadussa, kasvisten lisäyksessä, ruhtinaallisella smoothieiden juomisella ja erilaisella treenillä! :)

Hipsula (Ei varmistettu)

Wou kyllä huomaa eron!! Oot kyl huikee mimmi

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa kiitti!

Hellu (Ei varmistettu)

A-pu-a miten upee kroppa!vau!kyllä tota kelpaa esitellä filippiineillä!:) itellä samanlainen kiristysjakso menossa,saa nähä miten käy,tuskin ihan noin hyvät tulokset kun sulla mutta ehkä sitten ens kesäks ;-)

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe, parasta täsä on se, etten mä oo kyllä yhtään edes kiristelly :D Haastanut toki itseäni treeneissä, muttei mitään sen kummempaa. Ei mitään superdieettien aamu klo 04 lenkkejä. Neljä treeniä viikossa :)

Mau (Ei varmistettu)

Moi!

Näytät sairaan upeelta! Voisitko avaa vielä vähän enemmän mitä siis ton jakson aikana söit? Tai millasta liikuntaa pääosin harrastit? Haluisin niin itsekin saada loistavia tuloksia ja kehittyä ja just se ruokapuoli täytyis saada nyt kuntoon paremmin. Jos vaan olis mahdollista niin ois huippuu kuulla lisää!
Pus!

saratickle
Tickle Your Fancy

Treeneistä löytyy infoa täältä blogista kun vähän kahlailee! :) Ruokavalioon tuli lisää ravintorikkaita raaka-aineita, paljon vihanneksia, smoothieita jne. Ei oikeesti sen kummempaa. Kantsii tsekata juttu esim täältä http://tickleyourfancy.indiedays.com/2014/11/04/mita-on-terveellinen-ruoka/

venla (Ei varmistettu)

wau!

H (Ei varmistettu)

Valoilla ja asennolla tekee jo paljon, olisi ollut reilua jos alotus kuva ja tulos kuva olisi samalla asennolla samassa paikassa otettu niin todellinen ero tulisi näkyviin...

J (Ei varmistettu)

Olin sanomassa ihan samaa.. Eihän noi ole alkuunkaan vertailukelpoisia. Mä ymmärsin otsikosta että tässä olisi muutoskuvia, ei näitä "kattokaa miten hyvältä näytän" -kuvia... Ja ei, en ole kateellinen koska koen bikinifitnesskisaajana olevani aika hyvässä kuosissa, mutta odotin mielenkiinnosta vaan sitä ihan rehellistä muutosta.

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuvat on otettu eri aikaan päivästä, toinen pimeellä, toinen valosan aikaan. Idea ei nyt ehkä välttämättä ollut se, että mikä osa mistäkin ihaksesta on missäkin kehittynyt. Lähinnä tarkastella juttua kokonaisuutena ja infota siitä, kuinka hyvä fiilikseni on. Muutosta eteenpäin on tapahtunut, se on pääasia. Harmi jos ette saaneet sitä mitä halusitte.

Elmeri (Ei varmistettu)

Itsekään en näe kuvissa juuri eroa. Yleensä iltaisin näytän hyvin samalta kun tuo "ennen" -kuva, kun taas treenin jälkeen tai aamuisin voisin ottaa samasta kropasta "jälkeen" -kuvaasi vastaavan kuvan, ja kummatkin saman päivän aikana.

Huippua, että olet motivoitunut ja fiilikset treenaamisen kannalta ovat katossa, mutta ulkoista eroa en kyllä erota - kuvista saa sen käsityksen, että juuri ulkoinen muutos olisi keskeisessä roolissa. Tärkeintä lienee kuitenkin hyvä olo ja tekemisen riemu :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Noo mä taas nään ja etenkin tunnen (!!) muutoksen :)
Vaikka toinen on otettu päivällä ja toinen illalla, niin molemmat kuvat on otettu treenin jälkeen.

Lotta (Ei varmistettu)

Kyllä nyt kelpaa :) ole ylpeä itsestäsi, harva tuohon pystyy! Kyllä lihaksikas keho on kaunis ja terveen näköinen :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos!! :)

Anne (Ei varmistettu) http://justsayinghianne.blogspot.fi/
anonyymisti (Ei varmistettu)

Onko nämä vähän samoja juttuja kun ne jutan dieetti jutut?
Vai mikä tuo oikein on? Olisi kiva tietää enemmän.

Bella (Ei varmistettu)

Ethän ole vertaillut näissä kuvissa mitään muuta kuin vatsaasi? Mites se muu kroppa??

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei ollut tarkoituskaan :) Katsotaan jos muita kuvia postailen sitten joskus myöhemmin

m (Ei varmistettu)

Antaisi todenmukaisemman kuvan, jos tosiaankin ennen ja jälkeen kuvan asennot olisivat samanlaiset. Nyt ennen-kuvassa ryhti on huono ja valotus surkea. Jälkeen-kuvassa taas valotus on kunnossa ja asento kireämpi. Oisit ottanut ennen kuvan samassa asennossa kuin jälkikuvan.

saratickle
Tickle Your Fancy

:D hohhoijaa. Molemmissa kyllä ryhti aivan kunnossa. Harmi että veditte tän nyt tähän. Vaikka mistä suunnasta kuva olisi otettu niin vatsalihaksia ekassa kuvassa ei vaan näy. Voin kertoa, sillä tunnen tämän kropan aikamoisen hyvin :D

salla (Ei varmistettu)

Mun mielestä ennen kuvassa näyttää paremmalta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos rehellisyydestä! :)

laura (Ei varmistettu)

huoh. :D
valoitus, asento, kuihtunut blaablaaablaa.
Menkää ihmiset itse sinne salille, ei tollasia tuloksia saa aikaan ilman kunnollista (ja riittävää) ruokavaliota ja liikuntaa.

Et ole kuihtuneen näköinen, terveen lihaksikas :)
Wau!

saratickle
Tickle Your Fancy

Perusmeininki :D Kiitti kovasti! :)

wooow (Ei varmistettu)

Treenikuvia myös..

Alina (Ei varmistettu)

Wau ihan upean näköstä! Oon aina ihaillu sun kroppaa ja sporttista olemusta. Miten saat ylläpidettyä uutta ruokavaliota, ja millä korvaat ns. epäterveelliset herkut? Itse oon tosi kova urheilemaan, mutta samalla ihan hirveä herkkusuu.. haluaisin päästä eroon turhien höttöjen syömisestä.

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :) Edelleen herkuttelen, mutta karkkipäivänä. Erikoiskahvit (esim maidonvaahdotin käyttöön) ja hedelmäiset smoothiet ovat mun arjen herkkuja! :)

iins (Ei varmistettu)

Hieno muutos ja vaikka kuvat otettu eri valossa ja eri aikaa päivästä niin kyllä tosta silti iha hyvi näkee muutoksen, että ei pitäis valittaa kyl tosta:)!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ehkäpä jatkossa sitten ennen ja jälkeen kuvat pitää ottaa tasan samalla minuutilla ja samassa kohtaa, jotta kaikki ovat tyytyväisiä… :D

Kiitos sinulle! :)

Sanna V. (Ei varmistettu) http://myeverydaymomentsbysv.blogspot.com

Ääärrrrhhh! Pakko tulla kertomaan omakin mielipiteeni, ihan vaan noiden raivostuttavien negaajien vuoksi. Näytät upealta, huikeita tuloksia! Ja mahtavaa ettei ole tarvinut edes olla millään superkiristelydieetillä, vaan oot saanu pitää hauskaa :)

Joojoo, meillä kaikilla on oikeus mielipiteeseen ja Suomessa on sananvapaus, mutta mikään seikka maailmassa ei kyllä puolusta typerien negatiivisten kommenttien ulospäästämistä.

Karoliina (Ei varmistettu)

Upealta näytät Sara, asennoista ja valoista riippumatta! Et ehkä ihan hakenut tällä mitään fitnessmalli poseerauksia kuitenkaan..;) Huoh! Koita kestää! #peukku

mermeri (Ei varmistettu)

joo samoilla linjoilla kuin joku tuossa aikaisemminki jo mainitsi, eli ei tuollaista kroppaa nälkiinnyttämällä saada! hyvä sara!! :)

Anni Maaninka (Ei varmistettu) http://www,annib-a.blogspot.de

Vau Sara! Ihan mieletöntä duunia olet tehnyt kroppasi eteen ja tulokset näyttävät myös todella hyviltä. ISO peukku <3

sofia (Ei varmistettu)

häh…? mulla on mennyt ohi missä oot treenannu ja mitä?:) jotain crossfittiako? näyttää kyl semmosilt tuloksilt et on ihan pakko saada tietää!! sun kroppahan on mun makuun aikaslailla täydellinen:)

Jonna1983 (Ei varmistettu)

Boom!Kyllähän ton muutoksen näkee sokea aasikin, oli sit kuvattu eri aikaan päivästä tai ennen/jälkeen treenin. Jälkeen kuvissa selkeesti nestepöhöt poissa ja muskelia enemmän kuin alkukuvassa.

Siinäpä vasta kaunis ja sporttinen kroppa! :) Mites sun treenit nyt jatkuu? Treenaatko edelleen tfw:lla?

Jonna1983.fitfashion.fi

Lotta N. (Ei varmistettu)

Huoh, tulee huono mieli, kun näitä kommenteja lukee.. Hienoa työtä, ja ymmärrän täysin tuon sun kommentin "ite nään ja tunnen (!!) sen eron". Itselläni sama homma. Keep up the good work!

nata (Ei varmistettu)

Mahtavaa sara!! Kyllä kelpaa katsella näitä kuvia, sain heti kauheen treenibuustin!

Marie (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida, WAU mikä kroppa! Voi kun itekin joskus pääsisin ihastelemaan vastaavia tuloksia. Näiden treenipostauksien myötä tuun vaan koko ajan vakuuttuneemmaksi siitä, että sä varmaan rakastaisit crossfittiä. Kannattaa kokeilla! :) Ja vielä kerran WAU!!

Niina (Ei varmistettu)

Näytät aivan upealta!

Matilda (Ei varmistettu)

Joo mitäpä sitte vaik eri valotus tai mihin aikaa otettu. Veikkaan, et ammattikuvaajakaan ei saa valotuksella tollasia muutoksia aikaan:D
Ihan mieletön kroppa ja mieletöntä duunia. Ja ennen kaikkee oot niin ihana persoona, et sun blogi on pakko tsekata joka päivä<3

Taija (Ei varmistettu)

Nyt meni vähän ohi tuo pointti noilla negaajilla.. Jos ekassa kuvassa olisi ollut mahdollisuus asennolla ja valotuksella saada samanlaiset lihakset näkyviin kuin tokassa kuvassa niin eikös olisi kannattanut jättää koko treeni tekemättä kun olikin jo valmiiksi niin hyvässä kunnossa ;) Ja muutenkaan mikä idea olisi huijata ennen-jälkeen kuvilla?!

Eiköhän tuo treenillä aikaansaatu muutos tule ihan hyvin noilla kuvilla ilmi! Kaiken ei aina tarvi olla etukäteen millintarkkaan suunniteltua valokuvatessa ja blogatessa. Mahtavaa duunia Sara, voit kyllä olla vilpittömästi ylpeä itsestäs! Mä oon vasta alkanut innostua salitreenaamisesta mutta vähän on vielä hakusessa säännöllinen rytmi ja edes se mitä "tuloksia" haen... ehkä vaan sitä hyvää oloa... vielä kun saisi ravintopuolen kuntoon! :)

Ninni (Ei varmistettu)

halusin kommentoida tuohon tfw:hen ja "diettiin" liittyen, sillä itse olen ollut kyseisessä haasteessa mukana. Ennen kaikkea tärkein asia haasteessa on urheilusta ja terveistä elämäntavoista saatu ILO ja HYVÄ OLO :) tämä asia mikä monesti unohtuu!

kyseessähän ei ole mikään sen ihmeellisempi tiukka dietti (eihän cocovi-haasteessa mitään kaloreita tai grammoja todellakaan lasketa!). Ennemminkin itse voi huomata kuinka gluteeniton, ravintorikas, vähäsokerinen, itsekokattu ruokavalio (ja se parsa! :D) yhdistettynä järkevään, mutta rankkaan treeniin vaikuttaa itseensä ja hyvinvointiin. ja kuinka treenikaverit voi tuoda motivaatioon niin paljon lisää tsemppiä ja iloista mieltä!

ulkoinen muutos on tietysti plussaa, mutta monilla se jää lopulta toisarvoiseksi, kun itselle saatu hyvä olo menee kaiken edelle :) ...toivottavasti se heijastuisi blogista myös tänne kommentteihin.

jokaisella on toki oikeus mielipiteeseensä, mutta loppujen lopuksi, kliseistä kyllä, ulkonäkö on makuasia. rasvaprosenteista viis.

Hyvä olo (Ei varmistettu)

Aivan mahtavavia kuvia! Oot saanut itsesi mahtavaan kuntoon. Mielestäni et todellakaan näytä liian laihalta tai kuivalta, taitaa vaan olla kateellisten panettelua ;) Tärkeintä on se että itsellään on hyvä olla ja on tyytyväinen omaan kroppaan.

Pages

Kommentoi