5 x aamiaispaikka New Yorkissa

Tickle Your Fancy

Nykin reissun aikana koettiin sen verran mielettömiä aamiaisia, että eihän näitä hitto soikoon voinut jättää jakamatta eteenpäin. Aamiaisella homma lähti usein käsistä ja tilattiin pöytä täyteen kaikkea ihanaa: avocadoleipiä, mehuja, smoothieita, granolaa, pannukakkuja, omeletteja ja hedelmäkulhoja. Aamupala olikin lähes poikkeuksetta se päivän kallein ravintolalasku.

Koska aamunälkä, oli ruokaa saatava nenän eteen mahdollisimman pian. Sen sijaan, että oltaisiin matkustettu toiselle puolelle Manhattania, päätettiin aloittaa päivä aina läheltä naapuruston kahviloista. Kaikki seuraavat paikat löytyvät siis Lower East Siden alueelta.

Butcher's Daughter

 

TWO HANDS

- 164 Mott St, New York -

Ensimmäinen aamiaispaikkamme Nykissä ja tänne palattiin vielä myöhemmin uudestaankin. Trendikkään Two Handsin granola, smoothiet, mehut ja acai bowl (!!) olivat erityisesti mieleeni. Ja mainittakoon vielä, että kahvilan henkilökunta valitaan samalla perusteella kuin Joe and the Juicessa. Tietää ken tietää :D

 

BUTCHER'S DAUGHTER

- 19 Kenmare St, New York -

Kasvisruokaa tarjoava kahvila-ravintola, jonka sisustus aiheuttaa kateusaaltoja. Butcher's Daughter on yksi vahvimmista suosikeistani jo ihan pelkästään mahtavan terassinsa takia! Siihen tuntuu paistavan aina aurinko! Avocado leiville, smoothieille, mehuille ja hedelmäkipolle jättiläismäinen peukku, ihan naurettavan hyvää! (pssst. vegepekonia sisältävä bageli kannattaa suosiolla skipata, valitse joku toinen täyte! :D).

 

Two Hands

Schiller's Liquor Bar

Butcher's Daughter

 

RUBY'S CAFE

- 219 Mulberry St, New York - ddd ww

Pieni, kotoisa kahvila-ravintola, jonka vihersmoothie jäi mieleeni. Avocadoleivät myös ihan superhyviä!

 

THE GREY DOG

- 244 Mulberry St, New York -

Retkeilyteemalla sisustettu isohko ravintola, joka tuntui olevan aina täynnä! Seinällä oleva ruokalista oli koostettu kilvistä ja vaikka sitä oli haastava lukea, onnistuttiin saamaan nenän eteen hyvät annokset! Omeletit, uppomunat, pancakesit, hillittömän kokoinen cappuccino ja jättiläismäinen hedelmäkippo eivät pettäneet!

 

SCHILLER'S LIQUOR BAR

- 131 Rivington St, New York -

Kuulostaa kohtalokkaalta aamiaispaikalta, mutta tosiasiassa aivan sairaan coolisti sisustettu hotellin kulman takaa löytynyt "the Cock" -henkinen ravintola, jossa vedettiin aamutuimaan mm. pannukakkuja ja hedelmäkippoja. Tänne teki mieli jäädä pidemmäksi aikaa ihastelemaan!

 

The Grey Dog

Two Hands

Two Hands

 

My favorite breakfast places in Lower East Side! You gotta try them!

 

xx Sara

Kommentit

Elisak (Ei varmistettu) http://www.karhusportscience.com

Ihanan näköisiä aamupaloja! Ja myös noiden paikkojen sisutus/tunnelma vaikuttaa tosi kivalta! Sori mutta repesin tolle Bitcher's daughter kirjotusvirheelle :D On vähän univajetta vissiin kun sain toistakin naurut... :)

www.karhusportscience.com

saratickle
Tickle Your Fancy

aissaakeli :DD

nm (Ei varmistettu)

Ai morjes että mulla on ikävä jäädytettyy açaíta! Paras bowl setti mitä oon ikinä syöny oli açaí + kondensoitu maito + tuoreet mansikat + murustettu paçoca (maapähkinävoist tehty herkku) minkä vedin jossai päi brassei road tripillä. Pala taivasta! Itkettää aatellaki etten tuu koskaa enää syömää sitä.

Teidän nykin reissu vaikuttaa kyl ihan mielettömältä! Pakko päästä sinne joskus (ihan jo safkojenki takii :D)

saratickle
Tickle Your Fancy

haha voi eiii! kuulosta siis ihan taivaalliselta!! Pitäiskö suunnata brasseihin :D

Invisibleninny (Ei varmistettu)

Voi harmi kun nää kaikki on Lower East Sidellä, vaikka ymmärtäähän sen jos te siellä asuitte. Oltiin Nycissä just kaks viikkoa ennen teitä ja valitettavasti sorruttiin aina hakemaan hotellin kahvilasta jotkut jugurtit ja kahvit aamiaiseksi. Kerran käytiin Murray Hillissä brunssilla (Penelope) ja se oli kyllä ihan sairaan hyvää! Pakko varmaan ens kerralla Nycissä käydessä koittaa panostaa tohon aamiaiseen ja löytää hyviä paikkoja!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ah mä ymmärrän! Jos meillä olis kuulunu aamupala hintaan, oltaisiin tehty ihan sama. Ja tämän takia just harvemmin brekupaikkoja tuleekaan kierreltyä, yleensä syödään hotellilla. Mutta vitsit oli kivoja paikkoja!! :)

Pumpuli
Pumpulielämää

Aion käydä jokaisessa :D

saratickle
Tickle Your Fancy

haha mahtavaa mahtavaa! :D

Hanna K
Sunday Blondie

Ihanaa, että ehditte käydä noin monessa eri aamiaispaikassa! Yummy, kiitos herkullisista vinkeistä! :--)

saratickle
Tickle Your Fancy

hihii huippua! :)

Kommentoi