6 "ei niin glamouria" kahvimuistoa kesältä

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen Ambassador-yhteistyö: Segafredo

 

Jokapäiväisiin kahvihetkiin mahtuu monen moista.

Välillä ne ovat kiireettömiä taukoja, jolloin otetaan omaa aikaa ja keskitytään laadukkaasta kahvista nautiskeluun. Välillä kahvin äärellä tavataan ystäviä ja vaihdetaan kuulumisia.

Ja välillä taas kahvihetket ovat jotain ihan muuta.

 

 

Eräänä kiireisenä aamuna sain idean ottaa kahvikupin mukaani suihkuun. Hörpin maitokahvia hoitoaineen vaikuttaessa.

Kun torikahviini lensi pieni pörriäinen, mutta olin niin kahvin tarpeessa, etten jaksanut edes välittää. Join kupin tyhjäksi, pörriäisineen päivineen.

Lounaan jälkeiset kahvit Sveitsin Jungfraujochilla, miltei 4000 metrissä. Sydän tykytti jo valmiiksi aika kovaa noissa korkeuksissa. Kahvipärinät tuplasivat tahdin :D

Aamukahvi mökin riippumatossa aamu-uinnin jälkeen. Niin rauhallista - olin mökillä yksin. Tosin en ihan täysin yksin, riippumatolla oli nimittäin tainnut hengailla samana aamuna lokki. Hupparini selkään tarttui kiva valkoinen läntti, mikä ei irronnut edes pesussa.

Pidettiin yhtenä helteisenä iltapäivänä piknik puistossa. Oikeat kahvikupit ja kaikki! Naapuriviltin koira meni ja kaatoi täyden kahvikuppini.

Kun sniikkasin take away kahvini bussiin ja kuppini kansi oli jäänyt auki. Loppu onkin historiaa (ps. kansi huonosti kiinni vol 57. Miten vaikeaa voi olla laittaa ne kunnolla kiinni?! Pps. tämän takia busseissa kahvin juominen on varmaankin kiellettyä...)

 

 

Kahvitarinoitani pääset seuraamaan @segafredosuomi Instagram-tilillä!

 

xx Sara