7 random festarimuistoa & Flow lippupaketin arvonta

Tickle Your Fancy

*Ambassador-yhteistyö: Segafredo

 

... kun Flavor Flav (se räppäri, jolla on kello kaulassa) tuli yleisöön laulamaan kesken Flow-keikkaansa ja yhtäkkiä tyyppi käveleekin mikrofoneineen ja kameramiehineen edestäni, ja kompastuu maassa olevaan jättimäiseen reppuuni.

... kun festariasukriisi eskaloitui siihen pisteeseen, että päätin pukea päälle yöpaitani

... kun Blockfestin festarialueelta hotellille kävellessämme keksittiin yhdistää puhelin viereisen äijäporukan bluetoothkaiuttimeen ja laitettiin Antti Tuisku soimaan.

... kun alkoi satamaan ja päätin tuhlata 80 euroa kertissadetakkeihin, joilla puvustin koko meidän jättimäisen kaveriporukan.

 

 

... kun viime kesäinen jäätävä ukkosmyrsky iski Flowhun ja juostiin litimärkinä vieressä olevalle työhuoneellemme kuivattelemaan vaatteita ja syömään vadelmasuklaata, jonka parasta ennen -pääiväys oli mennyt kaksi vuotta sitten.

... kun hukkasin ystäväni Berliinissä festareilla ja hengasin pari keikkaa pyörätuolissa istuvan vanhan saksalaismiehen kanssa. Heiluteltiin hänen kävelykeppejään ilmasssa musiikin tahtiin, ihan best!

... kun käveltiin ruissilauantain jälkeen Ruissalosta keskustaan kämpille ja olin soittanut keskellä yötä taskupuhelun seitsemälle eri tyypille aina sukulaisista asiakkaisiin. 

 

 

Haluttiin Segafredon kanssa ilahduttaa teidän festarikesää ja pistettiin Flow Festival -liput jakoon Instagramissa! Voita liput sinulle ja ystävällesi osallistumalla skabaan täällä.

 

xx Sara

Kommentit

DreamingOfMademoiselles (Ei varmistettu)

Eipä näihin muisteloihin mitään lisäämistä, mutta kun kuvien joukossa oli yksi melkein-läpilipsahduspaita, niin olen aika vakuuttunut siitä, että seuraava postaus käsittelee neitokaisten taikaperinteitä Juhannuksen aikaan, tiedäthän, kukkasten noukintaa kasteiselta niityltä auringon nousun aikaan, pukeutuneena (jos nyt sellaista termiä voi siitä aidosta taika-asusta käyttää), niin siis, no, you know... Silleen vain kirmailemassa. Siis te sillä tyttöporukalla. Tai ihan vain itseksesi sitten jos muita kainostuttaa, sekin olisi tosi kiva, siis kuvat.

Ei minulla nyt muuta, laitan itse Neitsyt Marian sänkyheinää telttaani tyynyn alle ja toivon ihania unia kun kokkokin hiljalleen sammuu (bensalla avustettu näillä keleillä). Samoin kuin kaislikko ja rantalepikko, perinteisesti.

Alati uskollinen ihalijasi myös Juhannuksena, you-know-who

bomb it 5 (Ei varmistettu) http://runrun3.net/bomb-it-5/

Thank you for sharing valuable information. Nice post. I enjoyed reading this post

Kommentoi