70s BASICS

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö Lindex

 

Mulla on ilo ja kunnia olla mukana Lindexin aivan ihanassa Sienna Miller -malliston kampanjassa, jonka tiimoilta järkkäiltiinkin yhdessä Trendin kanssa pari viikkoa takaperin lukijailta. Ja jengiähän riitti! Kiitos tosi paljon kaikille, jotka tulitte paikalle. Olipa hurjan kiva tavata teitä! :)

Mun oli tarkoitus kuvata teille postaukseen kolme erilaista asua mallistosta, mutta koska kuvista tuli niin erilaisia (ja kivoja!), päätinkin tehdä jokaisesta oman postauksensa! Tänään lauantaina tulee siis ulos peräti kolme asupostausta, joista tässä ensimmäinen.

Mitäs tykkäätte ensimmäisestä yhdistelmästä?

Toiset kaksi malliston lookkiani löydät täältä: BOHO DRESS & MOOD FOR FESTIVAL 

jeans Lindex // blouse Lindex

 

Pictures: Juuso Kukkonen

xx Sara

Kommentit

salllas (Ei varmistettu)

VAU!!!! Asupostaukset on niitä, jotka skippaan useimmin, mutta näitä kuvia oon tuijotellut jo jonkin aikaa. Kaikki vaan on täydellistä - tulee ihan mieleen Tex Willer -sarjis näistä! :DD

Innolla odotan muita asukokonaisuuksia!

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah mahtavaa, kiitos ja kumarrus! :) Jes!

Reettaa (Ei varmistettu)

Vau!! Tosi hienoja kuvia! :) toi paita on ihan superkiva

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti kovatsi! Paita on IHANA!

_nanette (Ei varmistettu)

Voi ei! Mun on pakko tulla kertoo tää, vaik ei liity mitenkää tähän postaukseen. Aloin vaa muisteloimaan aamutouhujen keskellä ja sit oli pakko tulla kattoo sun kevään 2011 postauksia. :D

Siis hommahan on niin, et oot eka bloggaaja jota ikinä aloin seuraa. Keväällä 2011 luin pääsykokeisii ja sit aina illan päätteeks ku pääsin kirjastolta kotiin, niin sain luvan (itseltäni) tehdä kaikkee muuta, eli lueskella vaikka blogeja. No sunhan blogi oli se, mitä ihan aina ensimmäkseks tulin lukemaan.

Silloin en edes tiedostanut sitä, mutta nyt kun selasin sun vanhoja juttuja, niin otin kyllä silloin sulta ihan älyttömästi pukeutumisvaikutteita! Mul oli noit ihan samoi juttui! Melkein pitäis lähettää sulle kuvia ni voitais laittaa vierekkäin. Hauskaa tässä on toisaalta se, että vaikka kumpikin pukeutui 2011 tuolla tavalla, niin ollaan sen jälkeen siirrytty pukeutumisessa ihan eri suuntiin.

No joka tapauksessa, tämän halusin tulla kertomaan. Karvatupsut oli laukussa ja sitä rataa! Tosi nostalgiset fiilikset, vaik eihän vuodesta 2011 ole kuin vähän päälle 4 vuotta aikaa.

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikäää!! Ihana kommentti, voi että :D Mä niin muistan karvatupsut ja muut! Olispa mahtava nähdä noita sun asuja, hahaa! 

Ihanaa kevättä sinne, kiitos kun jaoit tämän :) <3

Minnamari (Ei varmistettu)

Ihan mielettömän hienoja kuvia! Voisivat olla suoraan muotilehdestä repäistyjä. Valot, maisema ja kaikki, voi juku! :D
Yksi asia johon blogissasi voikin aina luottaa on laadukkaat, kauniit ja inspiroivat kuvat. Monesti jään vain tuijottamaan kuvia ennen kuin tajuan edes alkaa lukea tekstiä.

Ajatuksen kanssa

Hieeeenoja kuvia ja tosi upee asukin! Vaikka aivan super 70-luku, mutta ainakin sun päällä toimii. Luultavasti ite näyttäisin siltä et oisin menossa naamiaisiin..... :D

Kommentoi