70'S SPRING MOMENT

Tickle Your Fancy

Huomenta tyypit!

Toukokuun ensimmäinen viikko. Pitää välillä ihan nipistää itseäni, että ihan oikeasti me eletään jo näin pitkällä keväässä. Vuosi sitten toukokuun puolivälin jälkeen vietettiin viikonloppua mökillä, tehtiin saariretki veneellä ja uitiin ilman saunaa!! Eli ihan kohta?! Voin luvata, että tänä vuonna suunnitelmat ovat tismalleen samat.

Ihana kevätaurinko puskee parhaillaan ikkunoista ja kahvi maistuu paremmalta kuin aikoihin :) Tästä tulee varmasti hyvä päivä. Ja viikko. Ja kuukausi! Ihanaa alkavaa viikkoa teille jokaiselle!

coat Gina Tricot* / shirt Gina Tricot* / skirt H&M / sunnies Bik Bok / slip-ones Vans* (*=gifted)

Pictures: Kaisa/Si Moda

T. Sara

Kommentit

anskuu (Ei varmistettu)

Oi vitsi, täälläki on viikko alkanu erityisen hyvin! Kampaajalta salille ja myöhemmin vielä lenkille :) Nyt riittää virtaa!
(Liekkö tuo aurinko?!)

saratickle
Tickle Your Fancy

oiii kuulostaa ihanan energiseltä!! :) Taidampa itsekkin käydä juoksentelemassa :)

Emmi / Me Time (Ei varmistettu) http://www.metimeemmi.com/

Täälläkin on alkanut viikko tosi aurinkoisissa merkeissä, tosin saattaa johtua pienestä välilomasta, haha :D Kevät meni tosi nopeasti, kesä on jo ihan kohta!!

saratickle
Tickle Your Fancy

hihiii ihana aurinkoinen meininki siellä!! :) Mahtavaa viikkoa, nautitaan täysillä!!

Neppu (Ei varmistettu)

Tuo kolmas kuva alhaalta katsottuna on ihan älyttömän kaunis ja hyvä kuva! Sun vaatteet ja tyyli ylipäätään toimii mulle monen aamun inspiksenä, kiitos sulle :)! Ihanaa kesän odotusta <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos ihan hirveästi :) Ihana!

elovena (Ei varmistettu)

aivan ihana asu!!:) pieni kateus kun ei täällä pohjoisemmassa voi todellakaan hillua noin vähissä vaatteissa :-D oon jo aiemmin miettiny miten kaikki bloggaajat on viilettäny Helsingissä niin kevyissä vaatteissa jo kuukauden verran hahah! noo ehkä ne lämpöasteet rantautuu joskus tännekin(heinäkuussa mahdollisesti ?:-D)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! :) Hei kuule, bloggaajakuviin ei kannata liian vahvasti luottaa. Toiset vaihtavat kuvia varten avokkaita jalkaan ja riisuvat takkia pois. Tästäkin setistä on karsittu kaulaliinaa ja vaikka mitä! :D

Kommentoi