8 x suosikki Helsingissä

Tickle Your Fancy

Bar 9:n Tom Yam Kung

 

Saan paljon meilejä ja kommentteja aiheesta missä Helsingissä kannattaa käydä. Tyypillisesti ollaan tulossa kaupunkiin päivävisiitille tai viikonlopuksi, ja pyydetään vinkkejä shoppailuun ja ruokailuun. Kokemuksella osaan sanoa, että ulkopaikkakuntalaisena sitä helposti jämähtää ydinkeskustaan, jonka tarjonta alkaa olemaan varmasti kaikille aika selvillä. Kokosinkin tähän postaukseen nyt suosikkipaikkojani, jotka kaikki sijaitsevat keskustassa, aivan lyhyen kävelymatkan päässä Helsingin ytimestä!

 

Cafe Kokko

 

Päiväkahvi: Arkisin (klo 12-18) auki oleva vegaanikahvila Cafe Kokko inspiroi niin tarjonnallaan, sisustuksellaan kuin henkilökunnallaankin.

Vaatekauppa: Rakastan Beamhillin tyyliä ja tunnelmaa. Laadukkaita tuotteita ja ihania lenkkareita!

Clubi: Missä ikinä D.R.E.A.M:in mimmit ovat soittamassa! Tämä kaksikko takaa aina parhaat rnb bileet. Oli paikka mikä tahansa, on meno aina katossa!

 

D.R.E.A.M:in Lina vastaamassa musasta Gina Tricotin eventissä

leotakki on löytö Kaivarin kanuunasta

 

Brunssi: Sandron marokkolainen brunssipöytä vie kielen mennessään joka kerta. Lauantaisin vegebrunssia ja sunnuntaisin tarjolla lihaakin!

Sisustuskauppa: ikisuosikkini Peroba natsaa omaan sisustusmakuuni täydellisesti. Joka kerta täällä vieraillessani tekisi mieli tyhjentää koko liike.

Lounas: Cafe Bar No 9:n Tom Yam Kung -keittoa ei ole voittanutta. Tulinen ja täydellinen.

 

keittiönpöytä Perobasta 

raakakakkuja cafe Kokossa

 

Aamiainen: The Cockin smoothie bowlit (acai & matcha) takaavat parhaan startin päivälle. Testaa myös avokadoleivät ja chiapuuro!

Kirpputori: Kaivarin kanuunaEn ole tainnut ikinä poistua täältä asioimatta kassalla, huikeita löytöjä!

 

xx Sara

Kommentit

Nellli (Ei varmistettu)

Kiiiitos kiitos kiitos!! Tuli niin tarpeeseen :)

saratickle
Tickle Your Fancy

wuhuuu! :)

emmainkeri (Ei varmistettu)

Oot vaihtanut ton sun kuvan tosta sivusta! Siinä edellisessähän sulla oli pitkät hiuksetkin vielä :D Toi on hyvä!!

saratickle
Tickle Your Fancy

joo kyllä kerran vuoteen on ihan hyvä päivitellä :D

Punavuoren asukki (Ei varmistettu)

Hyviä mestoja kaikki ja myös omalla top-listalla! Mutta pakko kommentoida että noi kaikki sijaitsee mun ja poikaystäväni mielestä nimenomaan ydinkeskustassa. Esim. Erottaja ja Kasarmintori on meidän mielestä aivan ytimessä. Sen sijaan vaikka Hakiksen, Kallion ja Sörkan mestat kantsis vinkata ulkopaikkakuntalaisille! :)

tenar_ (Ei varmistettu)

itselläkin särähti sama korvaan, mutta päättelin, että kyse on ehkä vain kielen käytöstä - syntyperäiselle helsinkiläiselle "helsingin ydin" ja "keskusta" kun ovat sama asia.

saratickle
Tickle Your Fancy

nooh, tiedätte mitä ajan takaa :) 

saratickle
Tickle Your Fancy

Tiedän mitä ajat takaa. Ytimellä mä tarkotan nyt nimenomaan sitä missä itsekin ulkopaikkakuntalaisena Helsingissä käydessä tuli liikuttua eli Kamppi-forum-aleksanterinkatu :)

Punavuoren asukki (Ei varmistettu)

Aevan! :)

Kommentoi