9 x totuus Instagram-kuvan takaa

Tickle Your Fancy

Kuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa, vai kertooko?

Välillä naurattaa niin, että pissat meinaa tulla housuun. Välillä päädytään sairaalaan. Välillä hämmentää niin paljon, että sitä alkaa tosissaan epäilemään josko koko homman taustalla olisikin piilokameraohjelma.

Luvassa jatkoa tälle suositulle postaukselle, jossa paljastin tarinoita kuvieni takaa!

 

1. 

Tätä kuvaa perjantaina ottaessamme Paula Koivuniemi käveli Siru-koiransa kanssa ohi. Kaksikko jäi yllättäen seuraamaan meidän puuhia. Paula halusi, että Siru tulee mukaan kuvaan ja yritti saada koiraansa istumaan viereeni. Siru oli ideasta selvästi eri mieltä, eikä millään suostunut kuvaan. Sen sijaan kameralle tallentui yritysoperaatiosta monta mainiota kuvaa :D Paula on kingi!

 

2.

 

Puhelimen akkuni loppui kesken Tuomaan markkinoiden kyltin taltioimisen. Käytin vuoden takaista kuvaa... :D Samaltahan tämä näyttää vuosi toisensa jälkeen...

 

3. 

 

Lähdettiin katsomaan auringonnousua 5 km:n päässä olevalle biitsille Tulumissa. Juuri kun olimme saaneet polkupyörät lukittua palmuun, tajuttiin että pyöränavaimet olivat tipahtaneet matkalla. Mukana ei tietenkään ollut puhelimia tai rahaa... Noh, katsottiin aurinonnousu ja lähdettiin talsimaan hotellia kohti, hah. Saatiin onneksi taksi sumplittua ja avaimetkin löytyivät alkumatkalta!

 

4. 

 

Valkoinen paita joka näkyy takin alta on yöpaitani. Tuli kiireinen lähtö, enkä ollut aikeissa kuvata tällä reissulla itseäni (ainakaan sisältöä missä yökkäri näkyisi...), mutta toisin kävi!

 

5.

 

Noin viisi minuuttia tämän kuvan jälkeen poikaystäväni hyppäsi veteen ja suoraan päin kuvassa näkyviä tikkaita. Seuraava määränpää olikin sairaala ja jalka pistettiin pakettiin.

 

6.

 

Päätettiin lähteä siskoni kanssa joulumarkkinoille ja sovittiin treffit keskustaan. Toisemme tavatessamme tajuttiin, että molemmilla on tismalleen samat vaatteet päällä. Sama huvi, sama pipo ja sama takki :D

 

7. 

 

Lembonganin saarelle saapuessamme olin äärimmäisen huonolla tuulella. Jouduttiin kävelemään monta kilometriä saaren toiseen päähän, koska tänne ei saanut ajaa autolla. Oli jano, oli nälkä ja vettäkin alkoi satamaan. Istahdettiin kokiksille tähän keinukahvilaan ja mieli muuttui hetkessä.

 

8. 

 

Käytiin kuvan jälkeen kyseisessä vaatekaupassa ja Elisa luuli yhtä meidän surfcampin saksalaista miestä kaupan myyjäksi. En tiedä miten se on mahdollista, tyyppi asui meidän naapurissa ja oltiin juteltukin hänen kanssaan, hahha. Ellu alkoi kyselemään kokojen perään ja että voisiko hän sovittaa jotain uikkareita jne :D 

 

9. 

 

R.I.P kaksi päivää vanha cashmere kaulaliinani, joka unohtui viime syksyn kuvauksien päätteeksi tänne Espoossa sijaitsevaan metsään. Sitä ei koskaan löytynyt.

 

 

xx Sara

Kommentit

Maiju-1 (Ei varmistettu)

Hah!! :D mutta miks ihmeessä et kirjoita näitä tarinoit kuvateksteihin instassa? Suurin osa bloggaajista/grammaajista käyttää juuri noita samoja mielikuvitusettomia kliseisiä fraaseja toistuvasti. Tsekkaa esim aussimimmi @emelinaah, hänen kuvatekstit poikkeaa massasta ja saa niista tyyliin joka kuvaan hyvää palautetta

saratickle
Tickle Your Fancy

Mulla on yleensä tapana jakaa näitä tarinoita IG-Storyssa, joka on mulle se mesta mihin voi pistää filtteritöntä matskua ja "aidompia tilanteita". Toki tekstit voisi lisätä kuviinkin, mutta sitten ei olisi näitä postauksia jaettavana ;)

Erkki nimimerkki (Ei varmistettu)

.. Ja joskus ne tarinat kuvien takaa on niin hauskoja että vain kertojaa naurattaa..

saratickle
Tickle Your Fancy

No sehän on aivan totta myös :D

Riikka/KYH (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Ihan paras postaus :D Ja hyvä että jollain muullakin käy niin, että on siskon kanssa melkein samanlaiset vaatteet päällä.. Me joudutaan aina siskon kanssa ennen jonnekin lähtöä kyselemään toisiltamme "mitä päällä", ettei olla ihan samanlaisissa vaatteissa. Se onkin varmaan yksi yleisimmistä kysymyksistä meidän wa-keskustelussa ;)

Kommentoi