90'S SPRING

Tickle Your Fancy

*sis mainoslinkkejä

Kevättä rinnassa tyypit! Denim minihame ei välttämättä juuri tällä hetkellä ole se valinta numero uno, etenkään pohjoismaiden leveyspiireille, mutta eipä mene kuulkaa kauaa kun saadaan tällaisissakin lookeissa tepastella menemään. Can't wait! Kävin muotiviikkojen aikana Tukholmassa kuvaamassa kahden upean naisen, Miran ja Thildan kanssa Topshopin Nellylle tänään rantautuneen malliston helmiä! 

90's meininki näkyy vahvasti tämänkin kevään ja kesän trendeissä, mikä ei siis meikäläistä ainakaan haittaa pätkääkään (ysäri <3). Mallistosta nousi esiin kolme suosikkia: musta farkkuhame, poolobody ja khaki-bomberi ihan must-hankintoja keväälle! +3 c keli ei muuten ihan ollut paljaille säärille suotuisa, mutta kuvista tuli juuri sellaisia mitä haettiinkin, heh! Ja tarttuipahan taas näiden mimmien touhuja seuraillessa sellainen kuvaus- ja editointi-inspiraatio, että morje!

Mallisto on tosiaan myynnissä nyt täällä, ja jos yhtään iskit silmäsi johonkin, voin kokemuksella sanoa, että kannattaa toimia nopeasti!

roll neck body here // denim skirt here // bomber jacket here // shoes here

 

Hi guys! Some 90's spring/summer clothes inspiration from the new SS16 collection of Topshop. Gotta love these collaboration pictures we shoot with amazing Mira & Thilda a week ago in Stockholm. Skirt and bare legs - I know! It was damn cold, but totally worth it :D The collection is available now at Nelly.com

 

Pictures: Mira & Thilda/We are 365

xx Sara

Kommentit

Aisha J
Aisha

Todella hienoja kuvia, ja näytät ihanalta! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos!! :)

sinii (Ei varmistettu)

Quumis! Tosi makea ja onnistunut look! :))

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe kiitti!! :)

ankkuli (Ei varmistettu)

Wääää mitä kuvia! Näytät hyvältä ja noi vaatteet sopii sulle ku nakutettu!

Kommentoi