AAMIAISRESEPTI

Tickle Your Fancy

Viikonloppuna vapaita aamuja hehkuttaessani oivalsin jotain merkittävää. Miksi sunnuntain ja lauantain pitää olla niitä ihania, rauhallisia aamiaispäiviä? Miksei tuo sama tapa voisi olla vaikkapa maanantaina tai tiistaina?

Kello herättämään 30 minuuttia aikaisemmin ja pieni ekstrapanostus maanantaiseen aamiaispöytään. Sopivasti aikaa lukea päivän lehteä, selata blogikirjoituksia ja nauttia hyvästä aamiaisesta. Oikeasti ihan paras tapa aloittaa päivä! Suosittelen!

Meidän aamiaispöydässä vallitsi tämmöinen lila-oranssi teema :D

PORKKANA-APPELSIINI-INKIVÄÄRI MEHU 2:lle (mehulinko)

 • 3 appelsiinia
 • 3 isoa porkkanaa
 • sitruuna
 • pala inkivääriä

 

MUSTAHERUKKA-MANGO SMOOTHIE 2:lle (blenderi)

 • 200g mustaherukoita
 • mangoa soseena (esim. bonnie tai innocent)
 • avocado
 • päärynä
 • kourallinen lehtikaalia
 • hamppuproteiinia
 • vettä

 

Now who says that monday mornings couldn't be spent like sunday or saturday mornings? Wake up 30 minutes earlier and make a nice breakfast! Start your day easily with extra 30 minutes and enjoy the breakfast! What a great way to start a day! 

 

T. Sara

Kommentit

Ines (Ei varmistettu) http://myrunwayoflife.blogspot.com

TOI PÖYTÄ!!!!!!! !!! !! (Aamupalakin näyttää hyvältä ;))

saratickle
Tickle Your Fancy

haha! Peroba on niin paras sisustuskauppa! Rakastan tätä pöytää!!

Soile (Ei varmistettu)

Hei millä koneella teet sun smoothiet, kun oon etsimässä uutta tehosekoitinta/mehulinkoa niin onko sulla jotain suosituksia tai ehdotuksia? :) joku sellainen, jossa menee samalla vähän kovemmatkin ainekset smoothie ja mehumuotoon:D ja onko sulla tietoa, että kun mehulinko kerää hedelmälihan pois mehuista, niin onkos siinä hedelmälihassa paljon ravinteita vai onko se ns turha osa. eli käytätkö hedelmälihankin vielä vai laitatko ihan menemään? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mehulinkona voin suositella tota philipsin mallia, jonka tässäkin postauksessa oli palkinto! :) http://tickleyourfancy.indiedays.com/2015/02/23/lukijatutkimus-voita-mehulinko/

Smoothiekoneeseen oon seuraavaksi itsekin panostamassa. Tällä hetkellä joku aivan basic käytössä :)

Mehulinko tosiaan erottaa hedelmistä kuidut, jättäen jäljelle pelkän mehun ja vitamiinit, jotka helposti imeytyvät siinä muodossa suoraan verenkiertoosi :)

Milla (Ei varmistettu)

Hyvältä kuulostava aamiainen! Sain synttärilahjaksi mehulingon ja nyt kuukauden verran mehustelleena suosikiksi on muodostunut juuri tuo porkkna-appelsiini-inkivääri. Se on niin herkkua. Seuraavalla kerralla täytyy kokeilla sun ohjetta ja laittaa sekaan myös sitruunaa :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mahtavaa, jes kokeile ihmeessä :)

ulla (Ei varmistettu)

Mulla alkaa joka ikinen aamu isolla aamiaisella ! :) Herään hyvissä ajoin, jotta on aikaa :) Paras hetki päivästä . Takaa onnistuneen päivän .

saratickle
Tickle Your Fancy

Ooh ihanaa!! :)

Niina (Ei varmistettu)

Pakko kysyä että tuleeko sulla koskaa pahanmakusia noista mehuista? :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Mikäli messiin heittää jotain hedelmää, niin ei kyllä oikeastaan voi tulla. Toki toiset mehut ovat mauttomampia/ ei niin makeita, mutta sellasta, mitä ei vaan saisi alas, ei ole vielä koskaan tullut :D

Kommentoi