AAMIAISTREFFIT

Tickle Your Fancy

Koko aamu oli jotenkin ärsyttävä. Naama muistutti muumiota, tukka oli likaisempi kuin ikinä ja vettäkin ripotteli taivaalta kun laahustin koiran kanssa aamulenkkiä. Suihkutin hiuksiin puoli pulloa kuivashampoota ja sidoin homeiset kutrini nutturalle. Sillä fiilis oli kireä, valitsin päälle mahdollisimman löysät ja mukavat vermeet. Aloitettiin päivä naapurikahvilan aamiaisella ja ahdettiin neljän ihmisen puurot, jogurtit, voileivät ja aamukahvit 0,5m x 0,5m pöydälle. Vaihdettiin villejä ja ei niin villejä juhannustarinoita, naurettiin elämälle ja luvattiin jälleen kerran ryhdistäytyä golfin suhteen (huom. tällä kertaa oikeesti...juuh :D). Koko päivä muuttui heti aurinkoisemmaksi, ihan kirjaimellisestikin. Ihana nähdä ystäviä keskellä viikkoa ja vielä aamiaispöydässä. Tämä on ehdottomasti suosikki kohtauspaikkani ja -aikani!

Napattiin poikaystäväni kanssa aamiaisen jälkeen kuvat vielä viereisessä puistossa. Taisi olla ihan hauskat kuvaussessiot, hymy näyttää ainakin olleen herkässä :)

dress Monki* / shirt H&M / sneakers Adidas* (*=gifted)

 

 

We met up with friends at a cute coffee shop and started the day with a nice breakfast. Breakfast dates are my favorite. You'll still have the whole day ahead and after a fresh breakfast and good laugh your day just cant go wrong. Love!

 

T. Sara

Kommentit

Herminica (Ei varmistettu) http://lolimte.blogspot.com

Homekutripäiväksi hemmetin hehkee neiti siellä on ollut! :)

http://lolimte.blogspot.com

saratickle
Tickle Your Fancy

haha ihana! :)

lape (Ei varmistettu)

Hei mä oon messissä golfissa! Koska mennään?

saratickle
Tickle Your Fancy

Ensvk?!? Seuraava?!

Kommentoi