Aamiaistreffit

Tickle Your Fancy

 

Aamiaistreffit, voisiko sanoa jo että vakkarimestoilla IPI kulmakuppilassa, yhdessä tämän mimmin kanssa <3 IPI:n aina yhtä ilostuttava henkilökunta ja kahvilan jättimäisistä ikkunoista sisään tulviva aurinko saivat suupielet normaalia korkeammalle. Ei hullummin tiistaiaamulta!

Nilkat paljaana ja ainoastaan teeppari takin alla haahuiltiin ympäri Torkkelinmäkeä kuvauslokaatioiden perässä. Osoiteltiin vuoroin värikkäitä taloja, joihin haluttaisiin muuttaa. Sormet olivat ojossa oikeastaan ihan koko ajan. Torkkelinmäki on ihana, ja sen talot ne vasta ihania ovatkin! Taidan rajata asuntohaut pelkästään Torkkelinmäelle... <3

 

Pictures of me: Annika Ollila

 

xx Sara

Kommentit

Oonana (Ei varmistettu)

IPI on vaan niin ihana paikka&lt;3 Tää ei liity tähän postaukseen, mutta ootko sattunu tekemään laajempaa postausta sun kulttuurituottajan opinnoista? Itseäni kyseinen koulutus on alkanut kiinnostaa ja olisi kiva kuulla jonkun kokemuksia, joka on oikeasti koulussa opiskellut :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Niin on!! <3

Hei ihan mieletön idea. Ja aiheesta vieläpä kysellään multa meilitse tosi paljon. Miten en olekaan tästä aikaisemmin kirjoittanut?! Kiitti vinkistä, pistetään To do -listalle :)

Kommentoi