Aamujooga

Tickle Your Fancy

Taustaa hieman. En ole joogaihminen, mutta uuden vuoden tavoitteenani (siis puhunko minä täällä nykyään enää mistään muusta kun näistä uuden vuoden lupauksistani, tämä olkoon viimeinen kerta :D) oli aloittaa kyseinen harrastus. Homma ei lähtenyt jyrkkään nousukiitoon heti vuoden alusta, mutta eilen herättyäni, minun teki jostain kumman syystä mieli joogata.

Tai no niin, onhan syy käytännössä tiedossa. Se on tuottajamme Inke, jonka elämää olen viimeaikoina kopioinut enemmän tai vähemmän :D Saatoin pari iltaa takaperin ostaa tiettyä vessapaperia (kuten Inke) ja saada sen kyljestä kotijoogaohjelman ilmaiskoodin. Leikkasin koodin talteen (en siis ikinä tee mitään tällaista) ja tuo talteen leikattu lappunen vilkuili minua kutsuvasti aamiaispöydässä.

Kun munakas oli tuhottu vaihdoin jumppakamat päälleni. Avasin läppärin makuuhuoneen lattialla, laitoin taustalle rauhallista musaa ja valitsin joogalistalta sopivan tallenteen: "30 min aamujooga". Aloin kuuntelemaan joogin ohjeita. Siis niin siistiä!! Puolen tunnin jälkeen aamukankeus oli tipotiessään. Olo oli raukea ja virkeä samaan aikaan. Lupasin itselleni, että jatkossa ainakin yhtenä aamuna ja yhtenä iltana viikossa alan harrastamaan kotijoogaa!

 

Ps. Iso kiitos kommenteistanne edelliseen postaukseen. Todella mielenkiintoista keskustelua! Rustasin ylös monta ideaa tuleviin mielipidekirjoituksiin. Vastailen kommentteihin viikonlopun aikana! :)

 

xx Sara

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Mäkin oon ihan koukussa kotijoogaan. Laitoin jo välillä Yoogaian tauolle, mutta pakko se oli ottaa takasin just sen takia, että saa tehdä mitä ja millon huvittaa, eikä joudu odottamaan kuntosalin kerran viikossa olevaa joogaa. :) En tiedä onko kuva lavastettu, mutta hyvä joogamatto muuten lisää mukavuutta huomattavasti. ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jes! :) Joo hyvä joogamatto nimenomaan, omani on niin kaameessa kunnossa, että oli pakko ottaa pois kuvasta :D

Miiaa (Ei varmistettu)

Olisko mahdollista saada linkkiä tohon joogaan, onko siis ilmainen? Olisi kiva kyllä kokeilla, vaikka viikonloppuna kun on aikaa! :)

Riika V.
Koti Kumpulassa

Yoogaialla on ainakin ollut ilmaisia kokeilujaksoja. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

joo yoogaialta löytyy ainakin ilmanen kokeilu :)

Gerda (Ei varmistettu)

Can you share the video you used for yoga (is it on youtube)?

Riika V.
Koti Kumpulassa

Täällä kans ihan koukussa kotijoogailuun! Yoogaia on mun suosikkipalveluni ja heillä on varmasti joku kokeilujakso tarjolla, jos haluaa kokeilla. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

jes, mahtavaa! :) 

joops (Ei varmistettu)

Yoogaia on mahtava. Ostin tarjouksesta vuoden jäsenyyden ja oon nyt joogannut varmaan 4-5krt vkossa ja mulla on tietyt lemppariohjaajat siellä..ne lyhyemmät tunnit on myös käteviä jos ei oo hirveesti aikaa mut haluis vähän tehdä jotain..

saratickle
Tickle Your Fancy

Oi, kuin hyvä! Ja sanos muuta, heti iskin silmäni niiden 15 min pikarentoutuksiin! :D

P (Ei varmistettu)

Mä oikeesti ihailen sua, se et tekee monta postausta päivässä on todellakin kunnon työtä! Ja vielä kun jokainen on aina niin laadukas ja mahtava! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos! Arvostan isosti! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

https://www.doyogawithme.com/

Myöskin ilmainen sivusto, tosin englanniksi.

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei ihan mahtavaa! Kiitti vinkistä! :)

inke

Hei mahtavaa, tervetuloa makkarin lattialla pyörivien ja horjuvien jengiin! Itsellä ollut "hieman" ongelmia löytää sitä liikunnan iloa ja omaa lajia, mutta löydettyäni Yoogaian (kliseisesti) tammikuun alussa olen oikeasti treenannut about enemmän kuin koko viime vuonna yhteensä. Sen verran voin näemmä nähdä vaivaa, että siirryn kotisohvalta toiseen huoneeseen jumpalle :D No, mikä tahansa vaan toimii...!

Ja siis todella toimii, sillä muutaman viikon ahkerilla treeneillä tämäkin rautakanki on alkanut taipua ihan uudella tapaa. Eilen havahduin siihen, että sain suorilta jaloin seisten kämmenpohjat joogamattoon ja jalat suorina eteenpäin istuessa kourat kunnolla jalkapohjien ympärille. Muille tää on ehkä ihan peruskauraa, mutta vannon että jos olisin yrittänyt joulukuussa, ei tästä olisi seurannut muuta kuin hiivatin pitkä saikku :D

 Hei hyviä vessapaperijoogahetkiä sinne, ennustan tästä liikuntatrendiä 2016!  x Inke

saratickle
Tickle Your Fancy

Jeee! :D Huikeita tuloksia, wuhuu! Vessapaperijoogaa, todellakin. 

Riikkatin (Ei varmistettu)

Tsekkaapas Youtubesta Yoga with Adriene! Löytyy mukavan monipuolisesti erilaisia joogavideoita. :)

Kommentoi