Aamukahvilla vieraassa kaupungissa

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen ambassador-yhteistyö: Segafredo

 

Vaikka kesäkuun vuoristokohteet tartuttivatkin minuun inspiraatiokipinän vaelluslomista ja luontomatkailusta, on se vaan todettava, että kyllä kaupunkilomailukin on aika mahtavaa.

Jos mitenkään mahdollista, varataan yleensä kaupunkilomilta airbnb-kämppä. Etenkin jos reissuporukkaan kuuluu useampi henki. Enemmän tilaa, enemmän sielukkuutta ja enemmän yhdessäoloa. Toisen kodissa majoittuneena kaupunkia tulee sitä paitsi tarkasteltua paikallisen silmin.

Ihan muina paikallisina lähden tästä aamulenkille ja moikkaan rappukäytävässä väliaikaista naapuriani (luuleekohan hän, että asun tässä ihan oikeasti?). Lappaan ostoksia kangaskassiin lähikaupassa ja piipahdan iltapäiväkahveilla alakerran kahvilassa. Koko kaupunki näyttää yhtäkkiä ihan erilaiselta. Se ei tunnu reissukohteelta, pikemminkin väliaikaiselta kotikaupungilta.

Keitettiin espressot majoittajamme mutteripannulla ja juotiin kahvit eri parin posliinikupeista (yksi kupeista näytti kyllä enemmänkin kukkaruukulta :D Ei vätämättä espresson juomiseen tarkoitettu...). Katettiin aamiaispöytään juustoja, croissantteja ja kirsikoita. Avattiin isot ikkunat niin, että kotikujalta kaikui kaupungin ääniä sisään.

Uusi päivä uudessa kaupungissa. Aika mieletöntä.

 

 

Psst. Kahviseikkailujani pääset seuraamaan @segafredosuomi -tilillä!

 

xx Sara

Kommentit

eltsu (Ei varmistettu)

Ah, mikä lattia! Kalanruotoparketin kun joskus saisi....

saratickle
Tickle Your Fancy

No sepä!! Just poikaystäväni kanssa vannottiin että ensi kämppään sitten!

Kommentoi