Aamulöylyissä

Tickle Your Fancy

 

Savusauna, avanto, niska-hartiahieronta ja raikas aamiainen meren äärellä. Ei ihan rehellisesti tule mieleen mukavampaa tapaa aloittaa tiistaipäivää tammikuisessa Suomessa.

En ollut ennen viime viikkoa vieraillut Löylyssä vielä kertaakaan, mutta nyt muutaman päivän sisään olen käynyt Löylyn upeissa tiloissa saunomassa ja uimassa jo kaksi kertaa. Voisi siis sanoa, että paikka on vakuuttanut minut. Tosin tämän aamuinen Samsung Galaxy A-sarjan lanseeraustilaisuus jätti Löylystä vähän erilaisen vaikutelman kuin perjantai-iltainen ruuhkavisiitti, vaikka ihana sekin.

Meri, aamu, rauhallisuus ja raukeus. Voin lämmöllä suositella arki-aamun löylyjä Löylyssä!

 

Pictures of me: Elisa Lepistö

 

Iso kiitos Samsungille kutsusta! Mahtava aamu!

 

xx Sara

Kommentit

Inkeriida (Ei varmistettu)

Okei, nyt on pakko tulla kertomaan.. Olit viime yönä mun unessa, jossa kasuaalisti pelattiin peliä, jossa mun piti heittää sun päähän punainen ämpäri! Eli vähän niinkun sellanen renkaiden heitto peli, mutta ämpärillä päähän. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

aissaakeli :D Ihan mieletön!! ämpärigeimit otettava haltuun ensi kesänä! :D

Idap (Ei varmistettu)

Tosi makeita kuvia! Jotenkin tosi hyvin välittyy sellanen seesteinen tunnelma.
Mun mielestä on myös tosi mahtavaa, kun postaat asioista sillon kun ne on ajankohtasia, eikä niin että "no olin kolme viikkoa sitten tuolla...", haluun kiittää siitä :) Ja ps. Onks tossa kulhossa siis vettä ja puhelimet siellä uimassa? COOL!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi miten kiva kuulla, iso kiitos sinulle!

Ja joo, siellä ne vaan lilluu! :D

AnnaSam (Ei varmistettu)

Hei onko toi sun uikkari Seafollyn? Oon miettimässä uutta uimapukua ja toi näyttää tosi hyvältä. Mietinkin, että toimiiko uidessa hyvin, olkaimet pysyy paikallaan jne.? :) Kiitos jo etukäteen :)

Kommentoi