Aamuvenyttelyä

Tickle Your Fancy

Morjeens! Hyvät ihmiset, nyt seuraa kultaakin arvokkaampi tiedoite: älkää lähtekö urheilemaan ennen kun olette TÄYSIN terveitä. Vaikka kroppa kiljuisi lenkkipoluille ja mieli väittäisi terveeksi, niin jokainen antaa sairastelun jälkeen keholle pari tervettä lepopäivää ennen liikuntojen aloittamista. Mä jauhan tästä aina ja silti itse sorruin samaan :D Terveisiä vaan, jälkitauti kosahti allekirjoittaneelle. Kuumeillu pari päivää tossa, naama niin täynnä räkää ettei vieläkään kuule mitään, poskionteloista puhumattakaan. BLAAH.

Pari viikkoa sitten tosiaan sitä norovirusta ja nyt tämä. Oon edelleen vanhempien luona Kotkassa parantelemassa ja vitsi että tulee korvista ulos tää sairastelu ja makoilu, paitsi ettei ees tule kun ne on niin tukossa. Venaan ainaki viikon ennen kun lähden yhtään mihinkään urheilemaan, helkkari :D Jospa sitä viikonlopun kunniaksi alottaisi uuden Housen tuotantokauden ja keittäis vaikkapa teetä (jes!). Kroppa niin kankeena 4:n päivän sängyssä makoiluista, että oli pakko venytellä tänään. Henkinen parantuminen alkoi samantien kun sai huijata itseään ja vetää treenivaatteet päälle, jesjes pikkuhiljaa eteenpäin!

Kymensanomat <3

Mä annan tänään muuten haastattelun Voicelle, aiheena urheilu ja naisihanteen muuttuminen. Toi pätkä tulee viikonloppuna radiosta ulos! :)

 

-Sara

Kommentit

oasdjasdp (Ei varmistettu)

Miks pitää aina esitellä tota sun pyrstöä? :D ei se nyt NIIIIN ihmeellinen oo että joka postaukseen pitää tnkea vähintään 1 kuva siitä.

oasdjasdp (Ei varmistettu)

Miks pitää aina esitellä tota sun pyrstöä? :D ei se nyt NIIIIN ihmeellinen oo että joka postaukseen pitää tnkea vähintään 1 kuva siitä.

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

oasdjasdp, "esittelen" mä nyt paljon muutakin :)

-Sara

malttamatttooo (Ei varmistettu)

koska teet peppu treeni postauksen?

Räyhis (Ei varmistettu)

Jes, mahtavaa! Pitääkin pitää Voicea koko viikonloppu auki, heh. (: Sulla on kyllä tosi upeet reidet, niihin ihastuu aina vain uudestaan. On myös huippua huomata että tuloksia näkyy lisää ja lisää myös omassa kropassa - vielä kun tietää että absoluuttisesti paras kannustin tähän olet ollut sinä! Kiitos edelleen ihan huipusta blogista, olet ihana!♥

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

malttamattoooo, teen heti kunhan vaan tästä parannun! :) Kiva että on kiinnostusta! Aika mielenkiintonen treeni/ruoka proggiskin luvassa tässä keväällä :)

Räyhis, Joo lauantaina joskus 12 jälkeen pitäis tulla nuhanenän pikahaastis ulos :D voi ihana kuulla hei! ei vitsi, mahtavaa! Tsemppiä sinne!

-Sara

Erikaa (Ei varmistettu)

Toi sun takapuoles on kyl mahtavas kunnos ja näyttää hyvältä ainakin noissa treenihousuissa! Mietin, että miten peppus istuu normaaleihin farkkuihin ja näyttääkö silloinkin noin mahtavalta? Voi kumpa itelläkin olisi tollainen peppu!:)

salli0900s (Ei varmistettu)

muuten.. sun blogilista-linkki on vähän rikki. Kun klikkaa tosta oikealta puolelta blogilista ja sieltä tilaa, päätyy aina tänne http://ellit.fi/muoti-ja-kauneus/tickle-your-fancy/&sivu=2#f :/

EMMMBU (Ei varmistettu)

älä vaan lopeta pyrstös esittelyä! pitää treenimotivaatiota kivasti yllä;) noi sun niken treenihousus on kyllä tosi kivan näkösiä, pitää ettiä jostain samanlaisia!

mummiski (Ei varmistettu)

samaa mieltä tosta pyrstön esittelemisestä... ei jaksa enää. muuten tykkään tyylistäs kyl

kipa123 (Ei varmistettu)

Voi Sara! Mä niin tykkään susta ja sun blogista. Odotan kovasti myös treenipostausta! Kuitenkin pikku kritiikkiä jos saa antaa niin selaillessa postauksia taakse päin kuukauden pari niin kyllä se peppu ja massu lähes joka toisessa postauksessa vähitään on aika komeesti esillä :) Ei sillä, onhan sulla mitä esitellä, mutta alkaa se vähän vaikuttaa siltä, että tarkoituksenmukaisesti sitä peppua sielä esiteltäis "ohimennen" :) No joo, mutta hyvä säää, oot ihku!

p8p8 (Ei varmistettu)

haha kateelliset itkemässä taas... pistäkääs nyt suu suppuun ja menkää sinne salille kyykkäämään, niin ehkä voitte joskus myös ''esitellä pyrstöä'' :D

Juuli87 (Ei varmistettu)

p8p8, onnittelut kateuskortin vetämisestä :D mitään muutahan syytä ei sille voi olla, ettei jaksa toisen peppua tuijotella. Itselläni ei ole kyllä mitään sitä vastaan, mutta jos joillakin on, niin syy ei aina löydy kateudesta :)

Not so (Ei varmistettu)

Joo kehujen kalastelua se on :) toiset vaan on aika minäkeskeisiä!

Zammm (Ei varmistettu)

Mun mielestä näissä postauksissa Sara on esitelly vartaloaan aika tasapainoisen kokonaisvaltaisesti. Jos tää ois kirjablogi, ois tietysti vähän outoa että esittelykirjan vieressä näkyis aina Saran takapuolen sivuprofiili (vaikkakin se saattais lisätä mieslukijoita! ;). Mutta kun tää on muoti ja fitness blogi, niin eikö oo aika relevanttia että näyttää miten vaatteet istuu mistäkin ja miten treenit on vaikuttanu sen vartaloon mistäkin kohtaa. Ja jos kovan treenailun johdosta vartalo vaan kaunistumistaan kaunistuu, niin ei sitä tartte häpeillä ja piilotella vaan siitä voi olla ihan hyvillä mielin ylpeä. Itseään arvostava ja kunnioittava ylpeys on tervettä ylpeyttä. Sillä se ei pidä muitten saavutuksia uhkana vaan innostajana! Just do it, Sara! :)

Jenskju (Ei varmistettu)

Treenatko sara johonkin fitness-kisoihin?

von Pepander (Ei varmistettu)

Miss Farkku -kilpailut voittaisit ihan heittämällä...

haamulukija (Ei varmistettu)

täällä kanssa jälkitaudin uhri, kun ei malttanut sairastelun jälkeen kunnolla levätä :D ja hyvältä näytät vaikka kipeänä oletkin + mun mielestä kroppakuvat kuuluu tällaisen blogin kuvasatoon, niistä saa kivasti itsellekin motivaatiota salille!

parane piaan! :)

Hannnna (Ei varmistettu)

Hei, voitko heittää blogiin sitte linkin josta pääsis kuuntelemaan sun haastattelun jälkeenpäin? Haluaisin ihan hulluna kuulla sun haastattelun, mutta oon koko vkl töissä niin en pysty millään päivystään radiota :(

pölölö (Ei varmistettu)

vauu, hyvältä näyttää! :) asiasta toiseen, onko sulla Sara ajokorttia? jos on, niin läpäisitkö inssin ensimmäisellä yrityksellä, vai jouduitko yrittämään uudestaan?

juupaseipäs. (Ei varmistettu)

oisko tää nyt nähty?

iidda (Ei varmistettu)

Meinasinkin kommentoida aikaisemin, että etköhän sä terveyden asiantuntijana tiedä yhtä hyvin kuin muutkin että noin kovien kuumeiden jälkeen ei saa harrastaa sykeliikuntaa pariin viikkoon :) Viime syksyn juoksukoulussa valmentaja ohjeisti, että jo 1,5vrk:n kuumeinen infektio vaatii 2 viikon tauon korjata proteiinien katabolian.Viikon mittainen kuume voi kuulemma vaatia jo 1-2kk tauon jotta lihaset toipuu täydellisesti, jotta voi urheilla turvallisesti ilman tautikierteitä, se on jo paljon!:/

Mimosa123 (Ei varmistettu)

Jos mulla olis tollanen peppu,joka on siis täyttä lihasta ja kovalla treenillä ja tahdonvoimalla hankittu, niin varmasti esittelisin sitä! Luultavasti omistaisin sille pari postaustaki. Ehkä myös vatsalihaksillenikin, jos ne olis sara-kaliiperia, koska totta kai oman työn jälkeä saa ja pitääkin esitellä. :D :)

emmainkeri (Ei varmistettu)

Mä en osaa päättää pidänkö noista pyllykuvista vai en :D toisaalta kyllä ja toisaalta en. Kyllä, olen kateellinen niinkuin varmasti moni muukin, mutta toi kateus-kortti on kyllä jo niin aikansa nähnyt että (komppaan siis Juuli87:n kommenttia). Kyllä mun mielestä siitä saa huomauttaa jos alkaa tuntua että sitä näkyy liikaa, Sara itse kuitenkin silti päättää bloginsa kuvien sisällöstä. Mä toivon ja uskon että Sara jaksaa pitää ne jalat siellä maassa näiden kuvien suhteen. Voisko tehä kompromissin ja ottaa noita sivuprofiilikuvia silleen että kuvassa näkyis pyllyn lisäksi muutakin kuin vähän reisiä ja vatsaa? Ylä- ja alareunaan enemmän katseltavaa, sillon ei tulis toisille niin herkästi fiilis että nimenomaan pyllyä halutaan päästä esittelemään.
Mutta älä kokonaan ainakaan jätä niiden kuvien laittamista (enkä usko että jättäisitkään :D)!
Mainittakoon vielä että neljäs kuva on aivan ihana :)

vakiovierailija (Ei varmistettu)

Jatka vaan samaan malliin blogailua niin tekstin kuin kuvienkin osalta ;) :thumbs up:

Kamila (Ei varmistettu)

Sara, you really inspired me to go to the gym even though I hate it:) I personally believe that yor are a better motivator than any advert in a telly, magazine or internet!! Keep up the good work and thank you!

Neiti näpsä (Ei varmistettu)

Lepo sairaana ja sen jälkeen on kyllä ehdotonta. Sydänlihastulehdus voi tulla helpostikin, jos sairaana urheilee, ja se ei sitten ole mikään leikin juttu. Ihan pelkkä kurkkukipukin on syytä ottaa vakavasti. Urheilu kiihdyttää verenkiertoa ja saa sitä kautta kuljetettua bakteereita ja viruksia sydämeen asti, mikä voi olla kohtalokasta. Ihan viikkoja tai kuukausia ei tarvitse kuin poikkeustapauksissa pitää taukoa liikunnasta. Eikä tätä kannata säikähtää, mutta taudit on otettava tauteina ja parannettava huolella pois ennen urheilua. Itse urheiluhulluna tämä asia on tullut selväksi oman koulutuksen myötä, aivan järkyttää edes ajatella puolikuntoisena urheilemista - ei missään nimessä!

lauraaa (Ei varmistettu)
Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Heeey guys!

Kiitos varotteluista, mä itsekin oon sisäistäny ton levon, mutta nyt ei riittäny ees 3vrk terveenä olemista :/ Mulla on sikana opittavaa vielä oman kropan kuuntelussa, siitä tuleeko sen hetkinen jaksaminen henkisesti vai fyysisesti. Tuntuu vaan tosi hassulta olla tekemättä mitään jos "olet kunnossa". Mutta malttia jatkoon, näin on!

Kamila, thank you so much for your comment! Really made my day!! :) Kisses!

Sitten mitä näihin vartalon esittely ja peppukommentteihin tulee. Mä kävin huvikseen tsekkailemassa vanhoja postauksia: aivan samoja kuvakulmia ja kukaan ei oo sanonu mitään?? Meneekö se silloin siis kieltoon kun oot nähny vaivaa, tehny paljon kyykkyjä ja pakaralihas on kasvanut? Mulle pakara on lihas siinä missä muutkin, omaa aikaansaannosta. Mulla on kuvia selästä, käsistä ja vaikka mistä. Jokainen bloggaaja tietää sen haastavan meiningin kun oot yksin järkkärin kanssa ilman kuvaajaa, silloin tulee tämmösiä kuvia, kestäkää. Näiden tarkotus on olla luovia, välillä jotain muuta kun seisot suorana kameran edessä. Ja ennenkaikkea inspiroida!

Ihan samalla tavalla mulla on aina ollut kuvia eri kuvakulmista, nyt vaan jengi näyttää tarttuvan siihen kun on tullut lihasta. Miksi näin?

-Sara

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

lauraaaa, kiitti! noi ei oo samat, nää on saumattomat ja ohuemmat! :)

-Sara

Kommentoi