Addun släbärit

Tickle Your Fancy

Sandaalit, joita kuvaavat kaikki seuraavat kuusi sanaa: juntti, trendikäs, millenium, nolo, uimahalli, cool.

Addun släbärit yhdistettynä valkoisiin suoriin housuihin. Tätä en olisi viime kesänä tehnyt, mutta nyt se tuntuu maailman parhaimmalta idealta. Veikkaan, että nämä kolmiraidat jakavat rajusti mielipiteitä, mutta Urban Outfittersiltä vihdoin löytämäni oikean kokoiset addut ovat mun tämän kesän juttu! Vielä kun saataisiin celsiusasteita n. 20 kpl ylemmäs….

t-shirt Gina Tricot* / blouse Bershka / trousers H&M / glasses Zara / sandals Adidas/Urban Outfitters / bag 2hand (* = gifted)

 

Translation: New classics from Urban Outfitters/Adidas. Finally found my size! Dorky and trendy at the same time, the perfect combination :D

 

T.Sara

Kommentit

Terhi (Ei varmistettu) http://www.terhisuanto.blogspot.com
saratickle
Tickle Your Fancy

(Y) !!!

anni (Ei varmistettu)

Ihana ihana asu!!

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 kiitos

Tiia (Ei varmistettu)

nyt on kyllä ihan pakko sanoa, että en tiiä onko nuo aivan karseet vai aivan superhienot! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

haha tiedän tismalleen mitä tarkoitat!

mari (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/dont-you-let-me-go

Hahah, noi on ihan mahtavat :D itse löysin omani pitkän metsästyksen jälkeen zalandosta ja en ole muita sandaaleja nyt keväällä/kesällä pitänyt. Vein ton vielä niinkin pitkälle, että kevään viileinä keleinä painelin sukkien ja noiden släpäreiden kanssa tuolla ulkona. Nääh, ei jaksa välittää mitä muut siitä miettii. En vaan jaksanut käyttää kunnon kenkiä :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Jeeeaa! oon nähny todella himottavia näiden släbärien ja sukkien yhdistelmiä, vielä joku päivä minäkin! :D Hassua, koska täällä me nauretaan canariaturisteille, jotka käyttävät samanlaisia!!

Emilia (Ei varmistettu)

Käytin täällä ruotsissa vuonna 2011 jo tommosia ja nyt vasta suomessa muodissa.. Sillon kaikki suomesta sano et oon nolo mut tiesin että sinnekin ne jossain vaiheessa rantautuu :D plus sata muuta asiaa

saratickle
Tickle Your Fancy

Noo eikö se niin mene aina :)

Aino K (Ei varmistettu)

Noista sporttisandaaleista en oikein tiedä, mutta kuvaavat hyvin letkeää asennettasi pukeutumiseen. Lähinnä halusin sanoa positiivisen kommentin nykyisestä paljon freesimmästä tyylistäsi. Hieman kauhistellen katselen vuosien takaisia, yli itserusketus, meikkikerros, superblondihiuslisäke ym. -lookeja. Kaikkien "koristeiden" alta kun ei edes nää minkä näköinen ihminen niiden alla oikeesti on. Liekö sen aikaisen muodin ja nuoruuden piikkiin menevän, mutta nyt näyttää niin paljon älykkäämmältä ja freesiltä! Hyvä Sara:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei kovasti kiitoksia, kauhulla minäkin oon palaillu selaamaan vanhoja hiustenpidennys/rusketus/asuyhdistelmä-kuvia. Oh lord :D Luonnollisuus on se juttu!

uupelis (Ei varmistettu)

Ihan ku tavalliset lipokkaat mitä saa esim ulkomailla jokaisesta kaupasta.
Onko noissa jotain hienoa?
Ja suomessa noille ei oo käyttöä kun tänäänkin sato räntää/lunta :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei se oli tänään kun tuli räntää lapissa, tuskin nyt koko kesää :D

Juulia (Ei varmistettu)

iha huikeet :D

Kommentoi