AIKA BASIC

Tickle Your Fancy

En tiedä onko syyttäminen mielikuvituksen puutetta, talviaikaa vai sitä perinteistä ikääntymistä (hei ihan kamala sana), mutta tyylini on viimeaikoina muuttunut yksinkertaisemmaksi. Toki on päiviä kun tekee mieli pukea jotain räväkämpää, mutta sanotaan, että yksinkertaisuus ei välttämättä ole enää viholliseni. Asussa on ehkä yksi erikoisempi juttu, mutta muuten ollaan viime aikoina menty aika basiceillä seteillä. Ja mistä tämän sitten tietää? Siitä että meinaan nykyään tunkea jokaisen asupostauksen otsikkoon sanan "Basic"...

Yksinkertaistunut tyyli ei välttämättä ole huono asia. Silmää miellyttää nykyään tavallisen asuun lisätyt pari pientä yksityiskohtaa kuten vetoketjukoristelu, päähine, poolokaulus, erikoisempi takki, korot tai kampaus.

Onko kellään muulla siellä menossa samanlaista vaihetta? Miten te koette yksinkertaisemmaksi muuttuvan tyylin? Peukkua vai aihetta huoleen?

 

Translation: Don't know if it's because of lack of imagination, winter time, aging (my gosh I hate that word!!) or something else, but my style has change a bit. It has become more simply and classic. Basic outfits with few interesting details, that's pretty much it. What do you think. Bad or good?

 Pictures: Janni/Just My Imagination

T. Sara

Kommentit

Ines (Ei varmistettu) http://myrunwayoflife.blogspot.com

Mun mielestä sun aika basic -look on aika todella tyylikäs!! :) Ainakin mua inspiroit hurjasti kun tykkään itsekin aika yksinkertaisesta, mutta saat asuihin aina jotain säväyttävää silti!

Hyvää tiistaita <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos, ihanasti sanottu! :) Mitä mahtavinta tiistaipäivää! :)

Nelli (Ei varmistettu)

Ehdottomasti peukkuja:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jesjes!! :)

milkainnamaaria (Ei varmistettu) http://milkainnamaaria.bellablogit.com

Simppeli asu on kaunis!

saratickle
Tickle Your Fancy

Se on kyllä ihan totta :)

Lotta (Ei varmistettu)

Peukkua!

Ansku (Ei varmistettu) http://shoelover-lover.blogspot.fi/

Mä tykkään tästä. Tykkään ylipäätään yksinkertaisesta tyylistä, silti huomaan itselläni vaikka mitä virityksiä :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa kuulostaa tutulta!

mikaela (Ei varmistettu)

Se päivä kun näemme jonkun muun asennon kun etureisijännitysasennon... Vaikka ne nyt niin "massiiviset" ovatkin..

saratickle
Tickle Your Fancy

Mistä sä nyt puhut? :D

mikaela (Ei varmistettu)

Sulla on aina toi sama etureisijännitysasento! ;D Sit kerran siitä täällä mainittiin niin sanoit että "ei voi mitään kun nää eutreidet ovat niin massiiviset" tms josta hymähdin. Noh pikkujuttuja..

rosa (Ei varmistettu) http://rolssi.blogspot.com

Huomaan itsessäni samoja viboja! Päivä päivän jälkeen päälle valikoituu niitä ns. "luottovaatteita" ja sitten maustan niitä jollain kivoilla kengillä, rotsilla, päähineellä - ihan niinku juuri itse sanoit! Ehkä kyse on tosiaan aikuseksi tulemisesta ja vanhentumisesta, sillä huomaan ihailevani myös muiden päällä simppeleitä "basic" asuja ja vaatteita!

Onneks on kuitenkin vielä päiviä milloin voi heittäytyä ihan crazyksi! Joten ei tässä kai vielä ihan isoja olla! :-D
Ja kesä on sitten hapsujen, kimonojen, sairaiden kenkien ja värien juhlaa - silloin voi huoletta heittäytyä vähän kahjoksi, mitä pukeutumiseen ja tyyliin tulee.

saratickle
Tickle Your Fancy

Aaah ihan sama fiilis mullakin! Klassinen ja simppeli on jees, mutta crazyt on myös ihanhyväksyttäviä!! :D

Qino (Ei varmistettu)

Mullakin on tollanen kausi ja hei tuskin se ikääntymisestä johtuu, sähän oot vasta nuori ja kaunis nainen (ja mä täytän perjantaina 14.. :D), että se johtuu varmasti vain vuoden ajasta! Syksyllä teki mieli pukeutua vaan mustaan ja tummiin vaatteisiin, mulla ainakin! :D Sulla on ihana tyyli ja annat kovasti inspiraatiota liikkumisessa ja pukeutumisessa! :)

ps. tulikohan tästä kommentista nyt yhtään selkeä?

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahaa just hyvin sai selvää! :D Kiitos ihanasta kommentista!

Kaisa Aliisa (Ei varmistettu) http://simpletitle-kaisaaliisa.blogspot.fi

Täällä toinen, jolla samat ajatukset mielessä! Omakin tyyli menossa kovaa vauhtia kohti tuota "basiciä"... tai siellä ollaan jo. Anyways oon todennut, että ei se huonosta ole, "simple but effective". Taitaa myös kokonaisuudessaan muotimaailmalla olla paljon simppeliä tyyliä nousussa... Simppeli on tyylikkyyttä. Mielestäni ainakin sinulla on niin hyvä "muotisilmä", että saat yksinkertaiset asutkin näyttämään upeilta. se on hieno taito ;-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kyllä mä alan vakuuttumaan, että se on ihan hyvä suunta se! :) Kiitos paljon :)<3

Mikaela (Ei varmistettu) http://allthelovesofmylife.blogspot.fi/

mä oon huomannu itessäni saman ja kriiseilly, et musta on tulossa tylsä.. suurimmaks osaks se ehkä kuitenki johtuu tän hetken muodista, joka on aika basic, et ei ehkä syytä huoleen :D ja ei sullakaan koskaan ihan tavallista oo, ku aina on kuitenki joku juttu siinä asussa! :)

vii (Ei varmistettu)

Mulla on ihan samanlainen "tilanne"! Ehkä vuosi sitten mun asuvalinnat oli jokapäivä tosi erikoisia ja just sitä mun tyylillä koitinkin saavuttaa, mutta nykyään vedän päälle paljon yksinkertaisempia asuja. Eka tuntu että höh oompas alkanu pukeutumaan tylsästi mutta nyt yksinkertaisuus pienellä twistillä miellyttää silmää kovasi!! Eli peukkuja myös täältä suunnasta!

Minna (Ei varmistettu)

Moi :) Luin joskus aiemmin blogiasi ja blogisi seuraamisessa oli taukoa (erityistä syytä tauolle ei kylläkään ole) ja päädyin jokin aika sitten kurkkaamaan jälleen sinua vähän niin kuin ajatuksella "mitäs sinulle kuuluu" :) Huomasin kehityksesi ja tyylisi muutoksen omaan silmääni ainakin positiiviseen, seesteiseen ja yksinkertaisen tyylikkääseen suuntaan. Iän tuoma kasvu sinussa myös näkyy, mutta äläs puhu kuitenkaan ikääntymisestä :) Mielelläni tein blogiisi ns. come backin ja seuraan sinua jatkossa aktiivisemmin. Kaikkea hyvää sinulle :) !

Kommentoi