AINIIN SE KEHONHUOLTO

Tickle Your Fancy

Tyypit! Oletteko muistaneet huoltaa kehoanne? Mä tein viime syksynä lupauksen itselleni ja aloin venyttelemään säännöllisesti foam rollerilla. Tosin kaikki puheet siitä miten rullailisin joka ilta kotona samalla kun katselisin tv:tä (perus :D) voidaan kyllä suosiolla unohtaa.

Miksi muuten pitää aina elätellä jotain toiveita siitä, että yhdistäisi tv:n katselun johonkin venyttelyyn? :D Eikö tässä 25:n vuoden aikana ole vielä mennyt jakeluun, että se ei vaan yksinkertaisesti tule onnistumaan? Etenkään minun kohdallani. Pelkästään jo yksinkertaistakin sarjaa katsoessamme, välillä jopa realityohjelmien kohdallakin esitän vieressä istujalle keskimäärin 19 kysymystä per ohjelma (tässä muuten samalla syy miksi en käy yksin leffassa…). Mikäli vielä venyttelisin samalla, tämä tarkottaisi varmaan kysymysten tuplaantumista ellei triplaantumista. Kaikkien kannalta siis parempi, että keskityn ihan vaan siihen sohvalla istumiseen ja ohjelman seuraamiseen.

Foamrollaus kotona tv:n äärellä voidaan siis vetää yli, mutta salilla sitä sen sijaan teen useampana kertana viikossa. Lähes jokaisella treenikerralla, joko ennen tai jälkeen, tai joskus jopa molempina ajankohtina rullailen kroppaani auki. Tuntuuko se mukavalta? No ei. Jo pelkästään näiden kuvien katsominen aiheuttaa pientä kipua. Mutta mitä enemmän rullausta, sitä vähemmän kipua.

top Nike* / pants Nike* / shoes Nike* / sweatshirt Urban A* (*=gifted)

 

Love-hate relationship with my foam roller. Buddy I hate you and I love you at the same time. I made a promise last year that I will use my foam roller every night while watching TV. You wish, it didn't work - at all :D When I watch TV I can't focus on anything else. But yeah, I started to use foam roller at the gym four times a week and that's working just fine.

Pictures: Minna Somero

T. Sara

Kommentit

Saraseeeni (Ei varmistettu) http://saraseeeni.blogspot.fi/

Miten venyttely voikin olla niin vaikeaa? Aina hetkellisesti tsemppaan ja sitten se taas jää. Liian usein sen tarpeellisuuden muistaa vasta, kun lihakset ovat aivan totaalijumissa. Onneksi aina on mahdollisuus muutokseen. :) Niin kuin vaikka alkaen nyt.

saratickle
Tickle Your Fancy

Ääh niin samaa mieltä! Venyttely alkaa mulla vasta silloin kun on ihan jumissa, miten ois pieni ennakointi?? :D No nyt tsempataan!

Emmi (Ei varmistettu) http://www.metimeemmi.com/

Aijjai, rullaus tekee niin pahaa! Käyn kerran viikossa rullailutunnilla, sillä en saa kotona mitään aikaiseksi... Pitäisi kyllä tsempata rullailun kanssa, ettei se aina tekisi niin pahaa :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Ui rullailutunti kuulostaa sellaselta missä mäkin haluun käydä! :)

Hetta (Ei varmistettu) http://hettaeveliina.blogspot.com

Hei ois kiva saada tosta rullasta ja sen käytöstä vähän lisätietoa. Mulla ei oo ainakaa mitään hajua miten toi toimii. Pyöritelläänkö vaan esim jalkon ala vai häh? Kovasti ovat ihmiset kuitenkin kehunneet tuota.

Kommentoi