AIR YOGA

Tickle Your Fancy

Herätyskellon soidessa tänään 6:15 tyyny tuntui jotenkin erityisen pehmeältä ja peitto ihanan lämpimältä. Tässä vaiheessa kävi kieltämättä mielessä, että olikohan tämä sittenkään hyvä idea. Ilmottauduin tosiaan viime viikolla Vitamin Wellin kuukauden kestävälle bootcampille, jossa jokaisena tiistaiaamuna testataan jotain uutta lajia. Homma starttasi tänään Esport Bistrolissa ilmajoogalla!

En ole joogafani, vaikka jäseneni sen puolesta varmaan peukuttaisivatki. En vaan kertakaikkiaan ole liikunnan osa-alueella kovin paikallaan pysyvää sorttia. Jos jooga ei nappaa, niin ilmajooga kyllä nappaa. Siis kuinka siistiä tämä oli!?! Riippumista, roikkumista ja hammock-kankaan sisällä makoilua mukavalla porukalla. Ihan täydellinen avaus aamuun! Iso kiitos! :)

Kuinka moni on kokeillut? Fiiliksiä?

 

I started my day with Air Yoga! This was my first time but I bet it wasn't the last! So much fun! Just a perfect way to start a day. You gotta try this!

 

xx Sara

Kommentit

:) (Ei varmistettu)

Whaat! Aika kreisin näköstä :D

saratickle
Tickle Your Fancy

No sanoppa!! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Juuri käytiin sunnuntaina testaamassa ja ai että oli siistiä!! :D Kroppa kyllä aukesi kummasti heti kun uskals rentoutua kunnolla. Pakko mennä uudestaan, sen verran hyvä olo tuli!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan totta! :) Alku oli kyllä aika taistelua. En meinannut päästä siihen edes istumaan. Nämä kuvat tosiaan otettu lopputunnista kun meno oli jo vähän toinen :D Mäkin haluan uudestaan!

Vra (Ei varmistettu)

Hei hitsit! Jos tilaisuus tulee niin ehottomasti mentävä testaamaan, vaikuttaa siistiltä <3_<3 Oon vältellyt joogatunteja, vaikka ne tekis mulle älyttömän hyvää. Hathajoogan oon nyt varannut, pitää olla jänistämättä! :-D Mulla on nyt menossa tällanen uusien lajien kokeil (t. kuutisen vuotta kuntosalia ja satunnaista juoksemista) ja on kyllä ollut superkivaa ja tullut ihan uudenlainen into urheiluun. Jee! Mukavuusalueelta poistuminen kannattaa, annettava siis joogallekin mahdollisuus :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Oi vitsi, ihana uusien lajien kokeilu kausi! Mulla oli tuo myös reilu vuosi sitten ja löysinkin lopulta ihan lempparipaikkani :) 

Tämmösiä satunnaisia kokeiluja voisi todellakin tehdä aina silloin tällöin! Ja ensi viikon tiistainahan me mennään taas tutustumaan uuteen lajiin ;)

LiisaK (Ei varmistettu) http://www.trainingdrama.fitfashion.fi

Air Yoga on ihan parasta!! Itekin käyn Bristolissa, vitsit kun olis suhun törmännyt! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

eikä! :D voihan höh! Ehkä mä innostun ja alan hengailemaan siellä enemmänkin! Ainakin nyt vaikuttaa vahvasti siltä!

Jenni/destinationunfamiliar (Ei varmistettu) http://destinationunfamiliar.blogspot.fi

Mulla on töiden kautta mahdollisuus käydä ilmaiseksi pari kertaa viikossa ilmajoogassa. Tykkäsin tosi paljon, etenkin ne loppurentoutukset kankaiden sisällä oli ihania. Jotenkin se on kuitenkin jäänyt. Se tekisi huonolle selälleni hyvää, vaikka tunnin jälkeen koinkin aikamoisia selkäsärkyjä. Hyvä muistutus tämä postaus, täytyypä mennä heti ensi viikolla!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hyödynnä nyt hyvä ihminen!! Voi mäkin haluan tollasen työedun! :D

Hauskaa ilmajoogailua! :)

LottaK (Ei varmistettu)

Moi Sara!

Toivottavasti et ota tätä negailuna vaan rakentavana kritiikkinä, mutta petyin nyt sun postaukseen pahasti. Kaipasin syvä-tai ees pintaraapaisua lajikokeilustasi jonka pohjalta voisin itsekkin innostua kokeilemaan lajia. (Ja siis tokihan se kiinnostaa, mutta ois siistiä kuulla millaista siellä oli kolmen lajia kuvaavan sanan sijaan). Esim kenelle sopii, kenelle ei sovi (raskaana oleva, vaikka selkävaivainen tms), oliko rankkaa, vaikeaa tms. Se sun juttu baletista oli tosi hyvä ja inspiroiva! Anteeksi tälläinen kommentointi, mutta kaipaan enemmän kontekstia iloiseen blogiisi.

saratickle
Tickle Your Fancy

Näitä kahta ei ole siis tarkoituskaan verrata toisiinsa. Toisin kuin balettitreeneihin, en mennyt air yogaan toimittajana, vaan ihan vaan kokeilemaan ja pitämään hauskaa bloggaajaporukalla. Ennen sinne menoa minulla ei ollut edes tietoa, että tulen kirjotitamaan siitä yhtään mitään.

Tämän postauksen ei ollut tarkoitus olla mikään kattava lajin saloja avaava kirjoitus, vaan ihan vaan huoleton postaus mukavasta aamusta. Kuvat puhukoon puolestaan ja lajia kokeilkoon ken haluaa! Mikäli laji kiinnostaa tarkemmin, löytyy verkosta varmasti paljon infoa siitä :)

Ymmärrän totta kai pointtisi, mutta toivon että ymmärrät myös minun. Ehkäpä avaan jotain lajikokeilua bootcampin aikana vähän laajemmin :)

TOM (Ei varmistettu)

Näköjään tarvitaan tähänkin uudet kuteet. No, hyvin ne muotoilevat vartalon suurimmat lihakset… Tykkää.

Herminica (Ei varmistettu) http://lolimte.blogspot.com

Haa! Tulipas hyvään saumaan tää! Mulla on viikon päästä tiistain amyös lajikokeilupäivä siskon kanssa ja mennään myös juurikin ilmajoogailemaan! Ei ollut mitään käryä siitä, mutta kuulostaa ja näyttää ainakin näiden kuvien myötä just ihanan apinamaiselle rentoilulle että! Kelpaa! :D

http://lolimte.blogspot.com

Miiaa (Ei varmistettu)

Mistä noi sun pökät on? Kivan väriset!

Saitteko tunnin ilmaiseksi vai kuinka? Yritin kattoo onko heillä kertamaksuja mut en ainakaan löytänyt. Olisi nimitäin superkivaa käydä kokeilemassa!

Kommentoi