ÄITI RAKAS

Tickle Your Fancy

Tämän ihmisen tärkeydestä kertoo varmaankin parhaiten se, että postausta aloittaessani ja sen sisältöä päässä suunnitellessani itkin ensin 30 minuuttia. Samanlaista tyyppiä ei ole toista. Äiti on esikuva, ystävä ja aidosti sydämellisin ihminen jonka tunnen. Hän on hyvin vaatimaton, kannustava hyväntekijä ja ikuinen optimisti, joka teoillaan, sanoillaan ja olemassaolollaan on vaikuttanut todella, todella monen ihmisen elämään pysyvästi.

Äiti on...

... se, joka tulee toimeen ihan jokaisen kanssa ja pistää muut itsensä edelle. Jos lähdetään ruokakauppaan kotikaupungissani pitää aikaa varata siihen, että hän törmää tuttuun (koska niitä on paljon!) ja jää suustaan kiinni. Rupattelutuokio keskellä supermarkettia ei katso ikää. Kirkkomummot, tutut kassaneidit tai alakoululaiset - kaikille on aikaa. Ystäväpiiri ei jää Suomen rajojen sisään, vaan tuttuja on varmaan jokaisessa maassa. Tälläkin hetkellä hän on ystävänsä luona ulkomailla.

... haaveilija ja haaveiden toteuttaja. Lapsesta asti on kasattu unelmakarttoja ja tähdätty rohkeasti niitä kohti.

... opettanut, että mikäli on pienikin mahdollisuus juhlia, se pitää käyttää hyväkseen. Kyseistä teoriaa soveltaen hän järjesti itselleen kolmet 50v juhlat :D <3

... ystävällinen, mikä välittyy myös hänen työhönsä. Hänen asenteestaaan työpaikalla on kirjoitettu jopa juttu naistenlehden lukijapalstalle. Allekirjoitin muuten jokaisen sanan siitä kirjoituksesta!

... kirppisfani

... se henkilö, joka pitää yhteyttä sukuun ja ystäväpiiriin. Äiti on juurikin se henkilö, joka järjestää tapahtumia ja soittelee. Perhe ja ystävät on kaikki kaikessa.

... järjestänyt meille mitä huikeampia synttäreitä. Muistan ainakin uimahallisynttärit ja yökyläsynttärit. Kerran oli synttärit joihin piti pukeutua yöpukuun ja yksiin synttäreihin oli tilattu taikuri. Yksiin synttäreihin rakennettiin jätskibaari!

... ikuinen optimisti

... aito ystävä. Hän ei koskaan puhu kenestäkään pahaa. Hän etsii kaikista ihmisistä aina hyvää.

... huolenpitäjä. Teininä kirosin aikaisia kotiintuloaikoja, mutta nyt olen varsin iloinen niistä. 18 ja vielä 19-vuotiaanakin yöllä baarista tullessani minun piti aina käydä herättämässä äiti, jotta hän tietää minun päässeen turvallisesti kotiin.

... nautiskelija. Harrastetaan pitkiä brunsseja ja kuohuviinillä varustettuja lukuhetkiä mökkilaiturilla.

... hyvinvoinnin ammattilainen. Terveelliset elämäntavat on siis opittu kotoa, mutta niin on karkkipäivätkin. Äiti sanoo aina, että "kohtuus kaikessa". Kun pääosin osaa elää terveellisesti, voi välillä herkutellakin.

... Elastisen suurin fani :D

... sopivan lapsenmielinen ja innostuja. Äiti on se joka innostuu majan rakentamisesta aikuisiällä ja pyöräyttää lumiukon roskia viedessään. Hän lähettää päivän piristys kortteja, suostuu 8h shoppailureissuille, päättää pyöräillä 130km Helsinkiin, järjestää meille kajakkikurssin, lähtee talveksi reppureissuun Vietnamiin, järjestää pihakirppistapahtuman, soittaa ja laulaa onnittelulaulun poikaystävälleni hänen nimipäivänään ja keksii yllätyksiä.

... rakastanut luontoa ja retkeilyä aina. Keski-Eurooppaan tehtyjä vaellusreissuja on takana varmaan sata. Kesämökillä, luonnon helmassa perheen kesken vietetty yhteinen aika on kesän kohokohtia.

... monesti ostanut joululahjoja läpi vuoden ja piilottanut niitä niin hyvin, ettei lopulta löydä lahoja enää itsekkään :D

... luova ja esteettinen. Hän maalaa tauluja, tekee kortteja ja inspiroituu aina tyhjästä kahvikupista, johon on jäänyt kahvista kauniita tahroja.

... on tavattoman lahjakas ihmisten ja tunteiden lukija sekä taitava puhumaan. Hän osaa puhua suoraan loukkaamatta ketään. Äiti on parisuhdekouluttaja ja voitte vaan kuvitella, kuinka arvokkaita vinkkejä myös minä olen häneltä saanut.

... äärettömän hauskaa seuraa. Äidin kyläilyt Helsingissä ovat aina piristysruiskeita.

... sitä mieltä, että kaikki ovat aina tervetulleita kylään. Meidän koti toimii majapaikkana niin poikaystäväni golfkavereille kuin vanhan vaihto-oppilaan ystävillekin. 

 

Ihanaa äitienpäivää äiti rakas<3

 

T. Sara

Kommentit

Awws (Ei varmistettu)

Awws sun äiti kuulostaa ihan supertyypiltä! Positiivisuus kunniaan! Oon näköjään aikamoinen herkistelijä, tätäkin lukiessa tuli ihan tippa linssiin, vaikka en ees tunne teitä :'--) Minä kanssa eilen kun etsin netistä äitienpäivärunoa korttiin itkin silmät niin turvoksiin, että piti pitää taukoa kun en enää nähnyt tiirata kännykän ruutua kunnolla :D.. Äidit on parasta!

saratickle
Tickle Your Fancy

voi ihana! :) ymmärrän tosi hyvin mikäli runoa metsästäessä oot vetistellyt! Äidit on parhaita ja niin rakkaita!!

Japsu (Ei varmistettu)

Wow, sun äiti kuulostaa just sellaselta millanen itsekin haluisin olla! Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

:) sama täällä! Suurin esikuva!

Ensimmäinen äitienpäivä ilman äitiä (Ei varmistettu)

Ihmettelin tuota itkeä juttua... Kuvittelin eka että kyseessä on äiti enkeli, mutta ei... Minä ainakin kirjottaisin leveä hymy huulella jos oma äiti olisi vielä täällä...

saratickle
Tickle Your Fancy

onnenkyyneliä :)

JuliaAm (Ei varmistettu)

Olipa ihanasti kirjotettu, tosi kauniisti!

anksu (Ei varmistettu)

Niin kaunis tämä postaus. Kerro ihmeessä saamiasi hyviä parisuhdevinkkejä! Mikä koulutus hänellä siis on?

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos :) Heh, valitut parisuhdevinkit voisi olla varsin suosittu postaus! :D Katsotaan!

DragonflyElisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Joskus tunnelataus on niin voimakas, että kyyneliä tulee. Ymmärrän hyvin &lt;3 Kaunis kirjoitus!

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

jee jee :) (Ei varmistettu)

Sun äiti on niin mukava :)
Kävin ensin tytön kanssa neuvolassa sun äidilläsi ja sen jälkeen haukkiksen terveyshoitajalla kun siirtyi kouluun eli sun äidillä siellä.
Rento ja mukava :)
Jäi hyvät muistot kyllä niistä ajoista ja aina oli kiva mennä neuvolaankin kun tiesi että meillä on niiiin mukava neuvolatäti siellä :)

Toivottavasti äitisi vielä on hoitajana siellä.
muutimme pois kaupungista niin hoitaja vaihtui.

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi ihana kuulla :) Uusissa työtehtävissä jo kylläkin :)

NelliN (Ei varmistettu)

Osaat kirjottaa niin ihanasti, että itsekin meinasin purskahtaa itkuun! Näin sut Helsinki-Vantaa lentokentällä lauantaina. Meinasin tulla moikkaamaan, mutta en sitten uskaltanut/kehdannut, koska siinä oli teidän huippubloggaajien lisäksi Anna Abreu! Toivottavasti oli mahtava reissu:-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos :) hehe, hyvä sattuma! Siellä me oltiin varsin freeseinä koko porukka :D

Kommentoi