All black + sneakers

Tickle Your Fancy

Lenkkarit ei ollu ollenkaan hullumpi kenkävalinta tälle päivälle. Viisi pressitapahtumaa, paljon ihania kesämallistoja, paljon seisomista, herkullisia tarjoilupöytiä ja päivän päätteeksi kädet täynnä kasseja. Tämähän ei siis vielä riittänyt. Heitin kassit säilytykseen ja lähdin kaupungille etsimään kaiuttimia vanhojen hajonneiden tilalle?! Takaraivossa eli vielä hauras toive mekon löytämisestä lauantaisiin synttärijuhliini, mutta tän uskalsin tyrmätä jo alkumetreillä.

Kajarini siis sanoivat itsensä irti eilen illalla ja minähän en pysty elämään kotona vuorokauttakaan elämään ilman musiikkia. Uudet oli saatava vielä tänään! Väsyneenä ja ehkä vähän nälkäisenä elektroniikkakauppaan, en oikeesti suosittele kellekkään (eikä kuulemma suosittele poikaystäväkään :D). Ensin kiukuttelin ja valitin miksi saman näköiset maksavat ihan eri verran ja mitä eroa näillä nyt on ja miksi näitä on näin paljon. No, ei muuta kun "ihan sama"-vaihe kehiin: budjetin moninkertaistaminen ja kassan kautta äkkiä kotiin. Nyt on kaiutin, ja hyvä sellainen. Kiitos ja anteeks.

Tän näköisenä liikkeellä tänään. Lisää pressipäivistä huomenna :)

takki H&M*, Lippis Weekday, paita Gina Tricot*, hame Cubus*, lenkkarit Nike* 

T.Sara

Kommentit

Riikka (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Niin kiva asu! Noi lenkkarit näyttää tosi hyvältä mustan asun kanssa, mäkin haluan tuollaiset :)

saratickle
Tickle Your Fancy

voi kiitti :) nää on oikeesti sisätreenikengät, mutta oon ottanu vaan karusti ulkokäyttöön :D

hunaja (Ei varmistettu)

Oiiiiii paras asu piitkään aikaan!! hyppäs sydän kurkkuun ku katoin että voi olla niin ihana asu jollain! mun mieleen just täydelllinen:) vaikka pakko kysyä että eikö sulla ollu kylmä? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

vau kiitti! :) ei me paljoa ulkona oltu, mutta ei ollu ees kymä päivä :)

salla (Ei varmistettu)

Oot aina niin nätti! En vaa tajuu miten tarkenet viel tähä aikaan vuodesta hameella? :D oon ite joutunu tänä syksynä jo monesti kääntyy takas vaihtaa alaosaa vaik mulla ois ollu paksuimmat sukkikset mitä kaapista löytyy hameen kans haha

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe, olis varmasti tullut kylmä jos olisin seisonu ulkona vaan, mutta ei tarvinu ulkona paljoa olla. Keskustassa pystyy liikkumaan niin hyvin vaan sisäkautta ;) kiitos sulle!

Ei nyt iskenyt oikein :P (Ei varmistettu)

Ei iske oikein toi asu,ehkä muunlaiset kengät olisi olleet ok tai alaosa vaikkapa housut/farkut?
Sulla ei muuten pahemmin farkkuja koskaan näe näissä postauksissa joten olisi kivaa vaihtelua jos laittaisit ihan perus farkut joskus?
Ja miksi aina melkeinpä joku hattu päässä?Lippis,lätsä yms? ilmankin olisi kiva :)

Veera (Ei varmistettu)

Haha, tunnistan niin noi nälkäväsykiukun vaiheet :-D Ensin "miks toi on noin eikä näin ja miksi miksi miksi mäkä mökö mäkä", sitten "ihan sama"-vaihe :D Tässä vaiheessa mun poikaystävä yrittää usein pelastaa tilanteen taikomalla mulle jostain syötävää! Tää viimeinen vaihe onkin paras: kun saan ruokaa ja maistan sitä, tulee kyyneleet silmiin, koska oon niin onnellinen siitä ruuasta :D ääk ja ikää oli!??! :D

Julia (Ei varmistettu)

Mitä meikkivoidetta käytät? Ihosi näyttää super hyvältä ja tasaiselta!! :)

Kommentoi