ALL PINK

Tickle Your Fancy

* Kaupallinen yhteistyö L'Oréal Paris & Indiedays

 

Viikon tuote: Unifying Day Moisturiser

Mitä lupaa? -Tasoittaa ja parantaa ihon sävyä ja palauttaa ihon luonnollisen heleyden. Kosteuttaa 24 tuntia ja saa ihon tuntumaan raikkaalta ja silkinsileältä.

Käyttö? - Levitä voidetta joka aamu pyörivin liikkein huolellisesti puhdistetuille kasvoille ja kaulalle.

Ja ennen kun käyn sepustelemaan yhtään sen enempää, niin älkää pelästykö, en oo näitä kaikkia pinkkejä treenikamoja käyttänyt yhtä aikaa, oh god no :D Ideana oli linkata tuote tämän hetkiseen treenipainotteiseen arkeeni, ja puhua siitä miten se on toiminut tässä ympäristössä.

Tämä ja seerumi (Advanced Correcting Serum) nousivat suosikeikseni jo heti alkumetreillä. Toi ulkona hallitseva 300m/s pakkastuuli + kaksi suihkua päivässä. Tää iho kuivuu siis pystyyn! Ja naamahan tässä kärsii eniten. Paras fiilis on kun huomaa ulkona, että puhe hidastuu kun suunympärys on niin jäässä. Ja välillä myös hymyily sattuu :D Oikeesti oonkohan mä syntyny vähän väärään maahan.

Viikon tuote, kosteuttava päivävoide vastaa ongelmiini aika osuvasti. Kylmien kelien ja naamajäätymisten jälkeen olen suosiolla alkanu käyttämään tätä parikin kertaa päivässä, eikä mitään ongelmaa. Voide on pysynyt salitreeninkin ajan, tosin en ole mikään maailman kovin naamahikoilija.

Tuoksusta pidän, se on freesi. Samoin koostumus ja voiteen väri. Tästä tuotteesta ei oikeastaan mitään pahaa sanottavaa 5/5. Toimii mulla juuri niinkuin lupaileekin.

 

Mitenkäs siellä, onko testailtu? Tiimi hoi, kertokaahan fiiliksiä täällä tai jakakaa kampanjasivuilla! :)

Ja tosiaan, mikäli Skin Perfection on täysin tuntematon vielä sinulle tai et ymmärrä mistä tiimistä minä täällä höpisen, niin käyppä kurkkaamassa täältä. Tuotearvioita, fiiliksiä, videoita, kuvia. Kaikkea tätä löytyy kampanjasivuilta! Tule mukaan seuraamaan meininkiä :)

 

T. Sara

Kommentit

kyökki (Ei varmistettu)

Oksettavaa mainostamista..?

Liisa (Ei varmistettu) http://www.trainingdrama.blogspot.fi

No mainostaminen tämän tuotteet suhteen vähän niinkuin on se juttu... Jos ei kiinnosta, niin ei tartte lukea :D

saratickle
Tickle Your Fancy

haha joo mä en osaa oikein kommentoida tätä. Ollaan kuitenkin kahdeksan viikon testijaksolla tässä että aika kauan joudut nyt oksentelemaan :D

Riikka (Ei varmistettu)

Hei! Puteli tosiaan näyttää ja kuulostaa kivalta. Mutta mitä tämä kosteusvoide sisältää? Tarkoitan nyt inci-listaa. Sisältääkö tuote parfyymejä, keinotekoisia väriaineita, parabeeneja, säilöntäaineita? Hyvältäkin tuntuva voide voi sisältää uskomattoman määrän "myrkkyjä". 21 ikävuoteen asti ostin marketeista putelin ulkonäön ja tuotelupauksien perusteella milloin mitäkin voiteita, sitten viime keväänä yliherkkyysreaktion saattelemana allergiset reaktiot alkoivat ja allergiatesteissä paljastui allergiani parillekin säilöntäaineelle. Nykyään kiinnitän huomiota tuotesisältöön enkä tuotteen ulkonäköön.

saratickle
Tickle Your Fancy

Sisällöstä en sen kummemmin tiedä, koska itselläni ei allergioita ole esiintynyt, mutta tuotteen tehoaineena on Perline P, joka rauhoittaa ihoärsytyksiä ja hillitsee sen kautta myös ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Liisa (Ei varmistettu) http://www.trainingdrama.blogspot.fi

Itellänikin tää tuote on noussut ihan lemppariksi! Meikäläinenkin käy suihkussa kolme kertaa per päivä+olen toivoton palelija, joten kosteutus on itelleni tooooosi tärkeää! Tykkään myös valtavasti tän tuoksusta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuulostaapas tutulta nimimerkillä järkyttävän paska pintaverenkierto ja ikuinen palelija :D Mutta huippua, mikäli on noussu suosikiksi :)

Liina (Ei varmistettu)

Itse sain kyseisen tuotteen syyskuun livboxista ja olen tykännyt siitä paljon:) Mielestäni upea pinkki purkki kruunaa hyvän tuotteen ja sitä on ilo käyttää joka aamu.

saratickle
Tickle Your Fancy

Amen! :)

Kommentoi