Alla vaahterapuun

Tickle Your Fancy

 

Pahoittelut heti alkuun mikäli aiheutin otsikollani korvamadon. Puolustukseksi kerron, että pää löi otsikkokentän kohdalla tyhjää noin 10 minuuttia (tapahtuu aina välillä. aika useinkin). Ja tämä oli paras mihin pystyin. 

Mutta päivän kysymykseen. Sehän kuuluu, että missä ihmeen vaiheessa tämä väriloisto on oikein saapunut?!

Tajusin ettei meikäläisen jokapäiväisille kulkureiteille juuri syksyn puuloistoa osu. Suomen tiheimmin asutulla pläntillä (nippelitietoa tähän väliin: Suomen tiheimmin asuttu alue: Kallion Torkkelinmäki 31 000 asukasta/neliökilometri) näkee kyllä söpön värikkäitä taloja, muttei näköjään puita. Juoksemassa ja kävelyilläkin olen käynyt sen verran hämärällä, ettei värejä ole erottanut!

Tämä vaahteranlehtien värittämä puistikko löytyi vanhempieni kotitalon vierestä Kotkasta, jossa oltiin eilen viettämässä kuvauspäivää. Iltapäivän auringonsäteet ja oranssi lehtimeri olivat kuin suoraan satukirjasta. Oli pakko poiketa ikuistamaan näky, silläkin uhalla että todennäköisyydet koirankakkaan astumisesta olivat melko korkealla.

Tämän päivän pyörin palavereissa ja asioilla keskustassa. Päätin liikkua kaikkialle kävellen. Suunnittelin reiteilleni mahdollisimman monta puistikkoa, jotta pääsisin pällistelemään syksyn värejä. Juku, että oli kaunista!

Se on kuulkaa loppukuu lenkeille sitten valoisan aikaan. Kiitti ja kuitti!

 

pictures of me: Kaisa Turunen

 

 

xx Sara

Kommentit

Hessuli (Ei varmistettu)

Vaahteratie <3

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 <3

Kommentoi