ANNIKA

Tickle Your Fancy

Tuntuu hullulta, että ne tyypit, joiden kanssa vietät paljon aikaa niin töissä kuin vapaa-ajallakin harvemmin eksyvät samoihin kuviin kanssasi, huom. festarikauden ulkopuolella :D Päätettiin ottaa ilo irti kun kerrankin oli ulkopuolinen kuvaaja ja nappailtiin ennen päivän surffitreenejä (surffitreenit, kyllä) muutamat yhteiskuvat musta ja Annikasta <3 Tän tyypin kanssa ollaan reissattu ympäriinsä ja hakattu näppäimistöjä yhteisellä toimistopöydällämme jo pitkään. Toimistohuone vaihtuu muuten huomenna kun muutetaan vihdoin uusiin tiloihin, tyyppi sen sijaan ei :) Ja kääk, seuraava yhteinen reissukin häämöttää jo parin kuun päässä. Wihii!

Pakko kertoa vielä sananen näistä päällämme olevista Halla x Hallan uikkareista, joita merkin toinen perustaja, ihana ihana Salla meille hiljattain toimitti (huom. kyseessä on monitoimiosaaja, tyyppi nimittäin nappasi nämä kuvatkin!). Tosin epäilen, että sieltä puolen ruutua enää löytyisi ketään, jonka korviin tämä suomalainen uikkaribrändi ei olisi vielä kantautunut. Nämä merestä nostetusta muovijätteestä valmistetut käännettävät uimapuvut ja bikinit ovat siis maailman siistein juttu juuri nyt. Brändin ilme on superihana, uikkari-/bikinimallit täys kymppi ja printit niin herkullisia, että niitä tekisi mieli nauttia aamiaisellakin!! Tyypit starttailivat uikkaribisneksen ihan vastikää ja tuotteethan vietiin käsistä. Ei voi muuta kun nostaa hattua, ihan mahtavaa työtä! Ja niille, jotka eivät ehtineet uikkareita ostaa, kerrottakoon, ettei mallisto suinkaan jää tähän kesään. Lisää on tulossa ja syksyn meininkihän näyttää jo erittäin hyvältä ;)

Ps. huomasin tämän julkaistuani, että olin taas vaihteeksi typoillut, ja kirjoittanut Allah x Allah :D Arabimaihin laajentamista odotellessa...

swimwear Halla x Halla (gifted)

 

Kiitos kuvista Salla ja Oscar!

xx Sara

Kommentit

Katarina Kirvesmäki (Ei varmistettu) http://keepongrowing-kk.blogspot.com

En kestä allah x Allah :D:D:DD

saratickle
Tickle Your Fancy

Perus perus :D

Espe (Ei varmistettu)

Ihanan tunnelmallisia kuvia!
Itse tilasin Halla x Hallalta uikit heti ensimmäisten joukossa, mutta koot olivat tooosi pieniä! Rakastin materiaalia ja käännettävyyttä, mutta L-koko oli isoin (tuntui kuin S...), ja suru puserossa palautin uikkarit. Toivottavasti syksyllä olisi isompia kokoja mallistossa! Vinkvink Halla x Hallalle!

saratickle
Tickle Your Fancy

Nouhh! Koot on kyllä tosi pieniä, ja siitä kertoo se, että meikäläiselle menee niin S kuin L:kin. Molemmat on sopivia, toinen vähän reilumpi ja toinen napakampi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mietin tässä noiden uikkareiden kokopuolta.. Mikä koko sulla on? :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Meillä on molemmilla näissä S-koko päällä!

Anumaaria78
Mis(s)Fit

Onko jokainen malli noin takapuolen paljastava? T: Jo vanha nainen, joka ei mielellään omaa takalistoaan paljastaisi

saratickle
Tickle Your Fancy

Kyllä nämä on malliltaan kasarihenkisiä :) Toki jos ottaa isomman koon, saa kangasta enemmän myös takapuoleen!

Anumaaria78
Mis(s)Fit

Sun ja Annikan päällä toki näyttävät hyviltä, mutta jos ajattelen itselleni...:D

riiri (Ei varmistettu)

Missä tuotteiden kangas on valmistettu ja missä tuotteet on ommeltu? En löytänyt tietoa nettisivuilta.

Sara V (Ei varmistettu)

Mua alko paleleen ku katoin näitä kuvia :D En tiiä onko se oma pää, tietokoneen näyttö vai täällä "lapissa" oleva kylmyys joka aiheutti kylmät väreet ajatuksestakin mennä uimapuvussa hyppimään tuollaselle kivikolle :D

Sunny2 (Ei varmistettu)

Hihi, kivat kuvat, mutta naurattaa tuo peilityynellä 'surffailu' :D

Kommentoi