ANORAKKI

Tickle Your Fancy

Katsoin yhtenä päivänä Sinkkuelämiä ja vastaan tuli se jakso, jossa Carrie meni kahvilaan kirjoittamaan kolumniaan, kun seinät alkoivat kaatumaan hänen ja Aidanin remppakämpässä. No, Carriella oli päällä turkoosi tuubitoppi ja hiukset vekkulilla ponnarikampauksella. Mä haluan tollasen, sanoin ääneen.

Tietysti näin kampauksen päässäni tismalleen samanlaisena kuin Carriella (sama kun bikinit bikinimalleilla). Unohdin vaan pienenä yksityiskohtana, että mulla sitä tukkaa on se 10cm vähemmän. Tässä kohtaa olis varmaan kannattanu kaivaa ne vanhat pidennykset kaapista ja käyttää niitä kampauksessa. Mun omilla hiuksilla tehtynä ponnari näyttää lähinnä vaan hellyyttävältä :D

Iskin silmäni H&M:n Showroomilla tähän nahkaiseen anorakkiin. Väri on ehkä astetta haastavampi, mutta vitsi että tykkään leikkauksesta ja materiaalista.

jacket H&M (gifted) / shirt 2hand / pants Pieces / sandals Vagabond / backpack 2hand / sunnies Vero Moda

 Ollaan parhaillaan matkalla Tukholman muotiviikoille! :) Lyön vetoa, että illasta tulee hauska!

 

T. Sara

Kommentit

Marjo (Ei varmistettu)

I H A N A takki!! Pakko saada!

saratickle
Tickle Your Fancy

Tää on kyllä <3

Neiti Punahilkka (Ei varmistettu) http://neitipunahilkka.blogspot.fi/

Ihan täydellinen toi anorakki! (oonko ainoa ketä tää sana jaksaa ihmetyttää...?) Ja joo, Carrie on ikuisen tukkakateuden kohde. Mulla on luonnonkihara tukka, miksi, oi miksi se ei voi olla samanlainen kun sillä??

saratickle
Tickle Your Fancy

Haha siis et todellakaan ole. Se on hirveen halventava nimi takille! :D

mira (Ei varmistettu)

Omaa silmää toi takki ei kyl miellytä, ja se ei oikein tee oikeutta sun kauniille kropalle :/ mut ainakin se on ihan takuulla mukava päällä! :D mua harmittaa kun muodissa on pitkään ollut tosi epänaisellisia, löysiä ja kaapumaisia vaatteita kun tykkäisin naisellisesta tyylistä :( pliis kerro että näit siä showroomilla naisellisia juttuja eli mulla olis toivoa haha :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Joo ne tuppaa olemaan muodissa, mutta ne ovat myös niitä mun omia suosikkeja :S Kyllä on naisellisiakin juttuja tulossa, mä vaan aina nään ensimmäisenä ne omaa silmää miellyttävät epänaiselliset yksilöt :D

Anna (Ei varmistettu) http://www.arcticvanilla.com/

Heippa Sara. Vitsit, tuo anorakki sopii sulle ihan loistavasti! Omaan tyyliini takki ei ehkä istuisi, mutta täytyy sanoa, että siitä huolimatta tykkään anorakin materiaalista ja leikkauksesta tosi paljon .

http://www.arcticvanilla.com/

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos Anna! :)

minä (Ei varmistettu)

tuun päivä päivältä vakuuttuneemmaksi, että näyttäisit hyvältä vaikka jätesäkissä :-D takki ei oo yhtään mun juttu, enkä ikinä näkis itseäni tuo päällä, mutta sulle natsaa paremmin kuin hyvin!

saratickle
Tickle Your Fancy

Haha voi kiitti!

Säde (Ei varmistettu)

Ai että, tästä asusta mä kyllä tykkään sikana! Toi takki on upia :D

saratickle
Tickle Your Fancy

!! Kiitti :)

milka (Ei varmistettu) http://milkainnamaaria.blogspot.fi

I H A N A takki!!! Toi ois vähänniinku pakko saada...

saratickle
Tickle Your Fancy

Tiedän tunteen ;)

Nina (Ei varmistettu)

Aivan upea!

Ursula (Ei varmistettu) http://Www.the-style-jungle.blogspot.fi

Mieletön tuo takki wau!! :---)

Laura (Ei varmistettu)

ääää ihana tuo anorakki!! olisipa eri sävyssä, ostaisin heti. itse kun koen tuon värin todella haasteelliseksi. ja muutenkin asu on todella kiva. kaunis sara :)

Eerika (Ei varmistettu)

Ja tää biisi rupes saman tien pyörimään mun päässä! :D onko tuttu sulle lapsuudesta?

nakkeli (Ei varmistettu)

Hei kääk! Tää on varma ajo kolmas kerta ku palaan tähä postaukseen ihailemaan tota anoRAKKIA! Onks mitään käryä millo nää tulee tavantallaajienki käden ulottuville?:D PAKKOSAADA APUA!

Kommentoi