Antaa kehua!

Tickle Your Fancy

Ehkä muutama vuosi sitten olin vielä tuppisuu. Puhuin tuntemattomille jos oli pakko, tilasin pitsan kotiin mielummin netistä, vihasin kampaajalle soittoa enkä voinut kuvitellakkaan aloittavani randomisti keskustelua tuntemattoman kanssa. Kohtelias ja hymyileväinen olen ollut aina, ehkä semmonen helposti lähestyttävä. Ja sillä kohteluaisuudella tarkoitetaan nyt tasoa moikkailuja kaupassa ja kiitoksia kassalla.

Pari vuotta asiakaspalvelualalla vaatekaupassa on tehnyt ihmeitä. Olen rohkaistunut varmaan 400%. Sen lisäksi, että oon tutustunut uusiin ihmisiin olen ennen kaikkea saanut arkiminääni äärettömän paljon reippautta ja iloa. Musta on ihana kehua, oli kyse sitten makeesta takista, kivasta tukasta tai hyvästä asiakaspalvelusta. En epäröi hetkeäkään kehua juuri tämmöisiä materiaalisia juttuja kuten vaatteita tai hyvää ruokaa. Asiakaspalvelusta kiittäminenkin tulee luonnostaan. Mutta heti kun pitäisi kehua tuntemattoman ihmisen luonnetta tai vaikka asennetta, menen lukkoon. Liian henkilökohtaistako? 

Mieleen tulee monta keissiä kun olen kaupungilla, kaupassa tai salilla miettinyt joskus pitkäänkin mielessäni, että uskallanko kehua tuota ihmistä. Mitä hittoa?? Voiko kellekkään tulla huono mieli siitä hänen hyvä puoli tai onnistuminen on huomattu ja sitä kehutaan, no ei varmasti voi! Jos saan ihanan kommentin blogiin, jossa mua henkilökohtaisesti kiitetään tai kehutaan, oon yhtä hymyä koko päivän. Mieletön fiilis tulee myös silloin, jos tuttu tai etenkin tuntematon tyyppi kehuu mua ihan livenä. Voiko siis parempaa palvelusta ihmiselle edes tehdä?

Eilen ajauduin salilla taas tähän tilanteeseen. Näin kun ylipainoinen nuori nainen oli treenaamassa PT:n kanssa ja veti naama punaisena kaikki liikkeet kunnialla loppuun hurjalla tsempillä. Oon aina ihaillu tyyppejä, jotka ottavat ton ison askeleen elämässään ja päättäväisesti liittyvät salille ja aloittavat liikunnan kaikkien himotreenaajien keskellä (en todellakaan puhu itsestäni nyt :D). Siinä mä vaan sarjani välissä katselin vieressä ihailevasti sitä mieletöntä asennetta millä tämä nainen painoi menemään. Ja taas mä mietin, että vitsi tekis mieli kehua tai sanoa edes jotain! No eikä mitään, turpa kiinnihän mä seisoin vaan tyhmänä vieressä. 

Näin naisen myöhemmin pukuhuoneessa ja päätin, että wattahell. Avasin rohkeasti suuni ja kerroin, että näin kun hän veti treeniä yläkerrassa ja ihan mielettömällä tsempillä. Sanoin, että kadehdin hänen asennettaan ja ihan loistavan hyvää työtä. Nainen ilostui, liikuttui miltei kyyneliin. Kertoi, että on tehnyt päätöksen elämänmuutoksesta ja aikoo onnistua. Oli pudottanut jo 5kg. Toivotin hurjasti tsemppiä ja sanoin, että oon ihan varma hänen onnistuvan tavoitteessaan tolla meiningillä mitä äsken näin. Nainen oli hurjan ylpeä itsestään ja se tuntui aivan sairaan hyvältä. Veikkaampa, että sekä mulla, että tällä naisella oli loppupäivä suu hymyssä :) 

Tän postauksen juuret pohjautuu siihen, että irtisanoin toissapäivänä itseni ihanasta duunistani Vila vaatekaupassa. Mun aika ei riitä millään kaikkeen ja haluan panostaa täysillä blogiin ja sen ympärillä pyöriviin juttuihin sekä postailla useamman kerran päivässä. Mua on syönyt hirveesti se fakta, etten ehdi vastaamaan kaikkiin meileihin tai kommentteihin. Blogillani on kuukaudessa n. 70 000 uniikkia kävijää, joten hommaa on jonkun verran :)

Työ Vilassa on nimittäin antanut mulle ihan hirveesti ja muokannut musta sellaisen mitä tänäpäivänä olen, rohkeamman, sosiaalisemman ja positiivisemman. Oon saanut ihania lukuisia mulle osoitettuja meilejä asiakkailta, halauksia tuntemattomilta ja kiitoksia epävarmoilta ihmisiltä, joille oon tuonut kuulemma pukeutumisvinkeillä ja sanoillani itsevarmuutta. Tämmöisiä ihanaa palautetta ja hyvää mieltä tuovia ihmisiä siis löytyy! En olisi pari vuotta sitten voinut kuvitellakkaan itse kehuvani suht arasta aiheesta tuntematonta ihmistä ja väitänkin, että iso kiitos kuuluu työskentelylle ton ketjun myymälässä, mielettömien työkavereiden ympäröimänä :) 

Mun lukijakunnasta löytyy sairaasti näitä ihania kehujia, jotka aivan mahtavilla meileillään ja kommenteillaan tekee mun päivistä toinen toisensa jälkeen aurinkoisia, KIITOS! Valitettavasti kuitenkin negatiivisia tyyppejä, ilkeitä sanoja palvelusta ja kaiken maailman turhanpäiväistä valitusta tässä yhteiskunnassa riittää loputtomiin. Hyvästä palvelusta kiittäminen ja ihmisten kehuminen sen sijaan on harvinaista. Se on surullista, mutta siihen on jokaisen mahdollista vaikuttaa. Hyvät ihmiset, oli kyse mistä tahansa, älkää epäröikö toisen kehumisessa! Siitä seuraa vaan hyvää mieltä! Ihanaa keskiviikkopäivää :)

 

T.Sara

Kommentit

Hensuuu (Ei varmistettu)

Nyt jäi kyllä hymy huulille loppupäiväksi, sun asenne on mahtava!

Hensuuu (Ei varmistettu)

Nyt jäi kyllä hymy huulille loppupäiväksi, sun asenne on mahtava!

iisu (Ei varmistettu)

Ihana postaus, kiitos tästä! Voin meinaan sanoa, että oon ite ihan samanlainen. Helpottavaa huomata, etten tosiaan oo ainoa tuppisuu. Musta on kyllä tullu rohkeampi ja uskallan heittää pieniä kehuja ja positiivisa kommentteja now and then, mut tää sun postaus kyllä rohkaisee tähän toimintaan useammin!:) Mun mielestä hyvät teot ja sanat kertoo ihmisestä paljon.

Ihanaa kuulla että alat postailee useammin! Oot paras.

sousouu (Ei varmistettu)

IHANA postaus ! <3

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Hensuuuu, voi ihana kuulla <3

iisu, sunkaltaisia tarvitaan tänne!! ihana kommentti ja niin totta :) mustakin on ihana päästä kirjottelemaan useammin :) hihiii!

sousouuu, KIITOS :) <3

-Sara

endorfiinikoukussa (Ei varmistettu)

Sä oot ihan mahtava tyyppi! <3 Liikutuin tarinasta salilla. Se nainen sai varmasti ihan mielettömästi lisää tsemppiä tuosta. Ihan mahtavaa! Hyvä pitää laittaa kiertämään, se ei maksa mitään.

Oon samaa mieltä myös tuosta asiakaspalveluammatin tuomasta rohkeudesta. Mulle on käynyt sama. Jokaisen pitäisi kokeilla ainakin vähän aikaa asiakaspalvelua ihan jo pelkästään senkin takia, että kohtaa erilaisia ihmisiä. Parhaimmillaan oppii näkemään maailmaa monesta eri näkökulmasta.

Kaikkea ihanaa sulle! Jatka samaan hyväenergiseen malliin! :)

lauraaa (Ei varmistettu)

eikä oot aivan ihana!!! kumpa kaikki ois yhtä hyväsydämisiä <3

Kkatariina (Ei varmistettu)

Hei Sara!
Todella hieno teksti. Olen aina pitänyt sinua aurinkoisena ja viehättävänä tyyppinä, mutta tällaiset postaukset osoittavat, että olet kaunis myös sisäisesti ja lisäksi viisas. Olen jo useamman vuoden ajan kaukaa ihaillut positiivisuuttasi ja reipasta elämänasennettasi ja olen ehdottomasti sitä mieltä, että suomalaisten nuorien (ja miksei vanhempienkin ihmisten) pitäisi ottaa mallia sinunlaisistasi myönteisistä ja muut huomioon ottavista ihmisistä.
Haluaisin myös näin Labels or Love:n ajoilta asti sinua seuranneeni kertoa, kuinka blogin välityksellä olen huomannut sinussa valtavan muutoksen nuoresta tytöstä fiksuksi nuoreksi naiseksi. On ollut ilo seurata vaiheitasi :) Ja innolla odotan mitä jatkossa on luvassa! Tsemppiä kovasti Sara sinulle ja aurinkoista kevättä :)

Ps. Itsekin irtisanouduin eilen rakkaasta työstäni koska koulu vie kaiken aikani. Hieman on haikea fiilis, mutta luopuminen kuuluu elämään, eiköhän tilalle ilmesty vielä innostavia haasteita :)

emmainkeri (Ei varmistettu)

Wuuuu! Siis sä teit mitä? Nyt mä en voi tehdä yllätyshyökkäyksiä Vilaan kesällä :D Mutta ihan mahtavaa että uskalsit ottaa uuden suunnan, ja voi että kun mä luin ton kun sanoit että haluat panostaa blogiin ja vastata sun lukijoille, tuli semmonen fiilis että hei sua vissiin oikeasti on harmittanut se! Sehän on tiedetty että sä saatat olla ehkä joskus vähän ultrabusy, mutta toivotaan että sulle jää nyt enemmän aikaa panostaa itselle tärkeisiin juttuihin :)
Muistan kun joskus (tais olla yläasteella) päätin yhtäkkiä että alan hymyilemään kadulla vastaantulijoille. Niin tein, ja aloin saamaan ehkä aavistuksen yllättyneitä ja varovaisia hymyjä takaisin. Pikkuhiljaa sitä alkoi kehumaan ihmisiä ihan joka paikassa. Julkisissa, kadulla, kaupassa.. Siitä tulee itselle aivan älyttömän hyvä fiilis! Kerran juoksin Lahen Triossa nuoren naisen perään ihan vaan sen takia että sain kerrottua kuinka ihanalta hän näytti, kehuin siis päästä varpaisiin. Se pieni hetki kun juteltiin ja hän sanoi että päivä parani kertaheitolla, tuntui itsestä niin hyvältä. Siitä tulee joskus kunnon energiaboosti ja jaksaa olla iloinen päivän loppuun asti :)
Ja nyt! Sä olet Sara aivan upea ja ihana nainen, saat mut monta kertaa viikossa nauramaan ja hymyilemään. Älä ikinä lopeta olemasta itsesi. Ansaitset mun kunnioituksen monessa asiassa. Iso hali sinne, oot paras <3

lil_sandy (Ei varmistettu)

Hei Sara!

Mulle tuli tosi hyvä fiilis, kun luin tota sun postausta. Todella kivaa että menit kehumaan tätä naista.

Itse kehun myös vieraita ihmisiä myös, vaikka saankin joskus outoja katseita niskaan.
Ihmiset ei ole näköjään tottuneet, että joku tuntematon tulee yhtäkkiä juttelemaan ja kehumaan. Mutta jatka samaan malliin!

sisisi (Ei varmistettu)

oooi miten ihanasti tehty!!! oot ihastuttava nainen sara!

NY (Ei varmistettu)

Olet kyllä itsekin rautainen asiakaspalvelija! Olen kerran Helsingissä lomaillessani käynyt työpaikallasi shoppailemassa ja satuit minua palvelemaan ja harvoin saa niin hyvää palvelua, kuin mitä sinulta silloin sain! Tästä on jo kuukausia, mutta vieläkin muistuu mieleen! :)

subppe (Ei varmistettu)

Nyt on taas pakko kommentoida, hyvä postaus! Mieleeni tuli just että aina kannattaa sanoa jos asia on positiivista koska voi pelastaa toisen päivän. Juuri yks päivä itse boksilla näin kun eräs nainen teki mun mielestä hirveellä vauhdilla köysikiipeilyä treenissä ja ihailin häntä. Illalla tää nainen päivitti treenit nettiin että huono päivä ja huono treeni yms. johon mä kommentoin et eihän, mähän katoin miten hyvin sä vedit ne köydet ja ihailin häntä. Vastaukseksi sain itseänikin piristävän päivän "piristit mun illan. <3 " enkä siis ole erityisemmin tekemisissä tämän kanssa joten oli silti ihana kuulla :) Tsemiä rohkeuteen!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

endorfiinikoukussa, Voi kiitos älyttömästi! :') Ja nimenomaan näin, asiakaspalvelutyö avartaa! Samat sanat sinne, musta on ihana seurailla instagrammista sun ja perheesi energisiä touhuiluja :) Haaveilen itselleni tulevaisuudessa samanlaisesta!

lauraaaa, voi kiitos sulle! Jaksat aina kirjotella ihania kommentteja :) <3

Kkatariina, apua miten upea kommentti, meikäläinen kyynelehtii täällä. Iso kiitos sulle sanoistasi <3 Tsemppiä jatkoon kanssa, oon varma että haasteita on edessä :)

emmainkeri, sä painit kyllä ihan omassa sarjassasi. Kun saisin puolet ees tosta sun energiamäärästä! :) Ihana kuulla, hali!

lil_sandy, ihana kuulla! Ja sulle myös, samalla tavalla vaan jatkossakin :)

sisisi, voi kiitti <3

NY, eikä! Äää ihan mahtava kuulla, voi kiitos! :')

subpp, hei ihanasti tehty! Just tämmösillä pienillä teoilla voi saada aikaan suuria juttuja. Mahtavasti toimittu :) Tsemppiä sinnekkin !

-Sara

essihoo (Ei varmistettu)

Niin isot peukut tästä postauksesta! Mieletön mimmi

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

essihoo, KIITOS! :) ja peukut sulle kun tulit kommentoimaan :)

-Sara

anskii (Ei varmistettu)

Aivan mahtava postaus! :) Aika harvoin kommentoin blogeihin, mutta nyt haluun kyl sanoa jotain ku oon sun blogia jo monta vuotta lukenu. :) Oot nii ihanan aito ja positiivinen ihminen tai sellasen kuvan ainaki näin blogin kautta oon saanu! Tää blogi on todi monipuolinen, kun juttua tulee monenlaisista aiheista eikä postaukset keskity vaam esimerkiks päivänasujen tai ostosten kuvailuun, siks varmaan oonki jatkanu lukemista jo niin kauan. :--) Lisäks sun treenikuvista täällä sekä instagramissa saa mieletöntä innostusta omaanki treeniin, alan ehdottomasti käymään taas ahkerammin salilla kunhan kirjoitukset on selätetty! Jatka samaan malliin, oot ihana!

vautsi vau,onnea :) (Ei varmistettu)

vau,rohkea päätös :) ja ihanaa kuulla että varmasti piristit jonkun päivää salilla :) tunnut olevan tosi mukava ja semmonen jalat maassa tyyppi,jatkahan samaa rataa! Ja otahan iisisti nyt jos sulla on enemmän aikaa ;)

ccccjjjjjjjjjj (Ei varmistettu)

Itse kehun usein ihmisten vaatteita, asusteita ja hiuksia. :) Ne on sellaisia helppoja kehuja, mitä jokainen voi antaa toisille ilman, että tarvitsee pelätä, että meneekö liian henkilökohtaisuuksiin (missä ei myöskään ole mitään pahaa) !

Meidän luokalla (pelkkiä naisia) tämä kehuminen oli ihanan överiä, kun joka aamu luokan edessä alkoi ne "ihana mekko/ihana koru/ ihana takki" - kommentit.

Itse tykkään eniten kehua vielä sellaisia ihmisiä, joilla on ehkä jotain erikoisia juttuja ja jotka eivät vältämättä valtavirralta saa niin paljon kehuja.

Sitten jos saa erinomaista palvelua, niin siitä pitää aina antaa palautetta kirjallisena (suullisesti en ole vielä uskaltanut:D), koska ihmiset usein vain valittavat.

Kehuminen on ihanaa ja kehujen saaminen on myös kivaa!

Minun tarjoustalosta (!!) ostettuja kenkiäni ja eräitä erikoisempia heijastimia kehutaan lähes aina kun niitä käytän :D Joka kerta olen yhtä positiivisesti yllättynyt, että tuntemattomat uskaltavat kehua.

Niin ja minusta negatiivistakin palautetta on hyvä antaa (siis yrityksille), jos se on oikeasti tarpeellista. Tällöin on minusta ääääärimmäisen tärkeää antaa se rakentavasti ja minusta mahdollisimman kauniisti muotoiltuna ja ei mielellään kenellekään tietylle kohdistettuna :)

Vai haluaako joku muka saada sellaisia "vittu miten paskaa palvelua"- valituksia omalle työpaikalleen :D

jennåäö (Ei varmistettu)

Vitsit, jäi ihan älyttömän hyvä fiilis tästä postauksesta. Oot ihan mahtava!! :) Pitäis oikeesti iteki alkaa useemmin avaa suutansa ja sanoo kivoja juttuja toisille (muillekin ku niille naapurin mummoille!:D), siitä ku tulee tosissaa nii hyvä mieli jokaselle!

Jasminnnnnn (Ei varmistettu)

Melkein tuli tippa linssiin tästä! SARA OLET MAHTAVA. Kunpa kaikki olis niin aitoja ja hyvänmielisiä ihmisiä kun sä <3 Toivottavasti kaikki sun lukijat ottaa susta ja sun asenteesta oikeesti mallia! :)

Lindsey (Ei varmistettu)

Ihana Sara! Harvemmin kommentoin postauksiasi, vaikkakin niitä lähes päivittäin luen! Mutta nyt!! Itse totesin tossa jokin aika takaperin sanonnan "rehellisyys maan perii" -pitävän paikkansa, pyrin siis olemaan 100% rehellinen ja kehua ihmisiä mikäli siihen vain on aihetta! Kehuminen on mahtavaa!

Lähinnä mun pointti ja viesti oli nyt kuitenkin sanoa se, että kehun saanut muistaa sen vielä pitkänkin ajan jälkeen! Sain itse muutama viikko sitten kehuja (enemmänkin ylistystä) yhdeltä valmentajistani, jonka suusta en olisi ikinä uskonut kuulevani jotain positiivista, ja olen edelleenkin AIVAN TAIVAISSA tästä saadusta kommentista!

Kehukaa rakkaat toisianne aina kun siihen mahdollisuuden näette!

Vaati varmasti rohkeutta luopua työstäsi Vilassa, mutta uskon sen olleen hyvä päätös! Minä ainaki iloitsen mikäli susta kuulee jatkossa useammin :)

jennif. (Ei varmistettu)

mahtavaa ku kirjotat myös vähän syvällisemmin asioista! tää sai taas ajattelemaan asioita niiku se puhelin postauskin, kiitos sulle! aurinkoista loppuviikkoa :) ps. kiva kuulla että postaustahti tihenee, sun blogi on se, jonka toivoo aina päivittyneen kun tsekkaa suosikit!

MissFeather (Ei varmistettu)

Sara tää oli ihana postaus! Mulla oli äsken hirmu paha olo yhestä jutusta, mutta kun luin tämän niin piristyin ainakin jonkun verran, kiiitos! :)) <3 Ihanaa kuulla että haluat alkaa tehdä enemmän postauksia. Oot aina tosi pirteä ja sulla on hauskoja juttuja blogissasi, tätä on niin ihana lukea!

jjjjjanita (Ei varmistettu)

Ääääääää, oot niin ihana ja positiivinen ihminen!! Tuli hymy huuleen bussissa tätä tekstiä lukiessa :) Itseäkin pitäs ottaa niskasta kiinni ja kehua tuntemattomien tai edes kavereiden hiustyylejä, vaatteita, kenkiä tai muuta sen sellaista :) Ihanaa loppupäivää sulle!

Idaa (Ei varmistettu)

Aivan mieletön postaus! Tää sai mutkin ajattelemaan oikeesti miten vaikeata joskus positiivisten juttujen sanominen on, vaikka se saa itselle ja kuulialle niin hyvän mielen aikaiseksi! :) Tsemmpiä sulle jatkoon!! :)

johannaaa (Ei varmistettu)

aivan ihana ja rohkee postaus!! oli ilo lukee tätä ja tää laitto miettimään tosi paljon et miten voi toista ihan pienillä teoilla ilahduttaa :) oot niin ihana ja kaunis ihminen ja toivon kaikkee hyvää sulle :)

lismu (Ei varmistettu)

Sara kiitos tästä postauksesta, tuli hyvä mieli :)

Räyhis (Ei varmistettu)

Vautsi, taas jälleen kerran kiitos upeasta, ajankohtaisesta postauksesta! Tunnistin itseni täysin ja ihan liikutuin miten ihanasti olit sanonut tuolle salilla olleelle naiselle! Erityisen hyvä pointti oli, että eihän kukaan nyt pahastu, jos vaikka sitten tuntematonkin kehaisee. Hirmu usein sitä aattelee vaikka että ai piru, onpa makee tukka, muttei käy sanomassa sitä suoraan peläten nolaavansa itsensä. Kumminkin itelle tommoset hetket kun joku random on tullut jotain sanomaan, on ihan ikimuistoisia. Nyt ihan ehdottomasti rupeen sanomaan positiiviset asiat myös tuntemattomille ääneen, tää postaus rohkas ihan älyttömästi! (:
Sulla on muuten mielettömän söpö hymy, ihanan pirtsakka! Hymyilläkin piristää toisten päivää kätevästi, ja sä teet niin ainakin mulle ihan netinkin välityksellä!

Maketzon (Ei varmistettu)

KIITOS!!! <3 oon lukenu sun upeaa blogia monta vuotta ja saanu siitä lähes päivittäin hyvää mieltä, naurua sun hupaisil jutuil, rutkasti inspiraatiota pukeutumiseen ja ENERGIAA sun esimerkillä!!! :) mutta vasta nyt uskallauduin kommentoimaan mitään, kiitos tän postauksen ;) oon suht sosiaalinen tyyppi ja koen itteni ihan rohkeeksikin useimmissa tilanteissa, mutta pystyn samaistumaan tohon ihan täysin!! sika outoo miksei melkein koskaan saa suutaan auki vaikka saattaa miettiä monta kertaa päivässä että ompa tolla ihanat vaatteet tai ompas toi hyvä työssään! Ja nimenomaan miks pelkää sitä suun avaamista tai miettii mitä ihmiset ajattelee kun sellasen hetken saattaa muistaa lopun elämäänsä kun joku on tullu kehumaan, etenkin ihan randomisti! :D joten nyt alotan kehumalla sua ja alotan tsempin tän asian suhteen, hyvä kiertämään!! Kiitos siitä miten paljon hyvää oot antanu mulle!! <3

hennahaha (Ei varmistettu)

Ihana Sara ja ihana postaus!<3

jautsijau (Ei varmistettu)

Huippua Sara että kirjotat tämmösistäki aiheista! Mua niin harmittaa se kun monet ihmiset on niin negatiivisia ja sitte se negatiivisuus tuppaa tarttumaan muihinkin ihmisiin :( sitä menee niin helposti mukaan siihen valittamiseen! Voi kun ihmiset ymmärtäis että jos oltais enemmän positiivisia, kaikilla olis parempi mieli :) ja kehut on aina kivoja!

Emiliaa (Ei varmistettu)

Mullakin on aina välillä tollasia tilanteita, että on tehny NIIN paljon mieli sanoa jotain hyvää ja kehua, mutta en ole kehdannut tai uskaltanut tms. Mikä on, kuten sä sanoit, aivan älytöntä! Eihän kellekään voi tulla kehusta tai kannustuksesta paha mieli :D Oon niin kateellinen sulle kun uskalsit avata suusi, ja ko. nainen oli varmasti loppupäivän yhtä hymyä ja sai puhtia tavoitteidensa saavuttamiseen :) Hyvä Sara!

Lotta Annica (Ei varmistettu)

Ite kyllä usein kehun vieraita jos siltä tuntuu, mutta monesti huomaa, ettei ihmiset oikein osaa suhtautua siihen.. :D Tavallaan ymmärrän, koska olis se ehkä itsellekin vähän outo tilanne, jos joku tulis kehumaan. Joskus huoltoaseman myyjätyttö kehui mun silloisia ripsenpidennyksiä, ja se tuntu kyllä kivalta. Eli kaikki rohkeesti toisiaan kehumaan, ei siinä ainakaan mitään menetä. Ite saisin ainakin hirveesti lisäpuhtia treeneihin jos joku random tyyppi tollain kehuis. Hyvin tehty ihana Sara :)

looduannica.blogspot.fi

nanna v (Ei varmistettu)

Mä oon just alkanu kans yrittää tota samaa, et antaisin hyvää palautetta enemmän ja uskaltaisin enemmän avata suutani! Pyrin nykyään kiittämään aina kun siihen on aihetta ja antamaan enemmän hyvää palautetta esimerkiks jumppaohjaajille, luennoitsijoille ja kavereille. Kun tottuu tarpeeks hyvään niin niitä juttuja alkaa pitää helposti itsestäänselvyyksinä ja unohtuu miten tärkeetä ois välillä antaa kiitosta.

Mulla on kans vähän samanlainen historia, oon ollu lukiossa vielä aika ujo, mut kolme vuotta myyjänä kasvatti mua ihan jäätävästi, just kans ton 400%. Ja nyt mun rohkeus riittää jo tekemään mun unelmaduunia ja ohjaan useita ryhmäliikuntatunteja viikossa ja rakastan sitä:)

Mut ihan tosi magee juttu mitä teit salilla! Voi olla et ton palautteella on oikeesti tosi iso merkitys ja vaikutus siihen henkilöön. Oot ihan super!

Lindaaaa (Ei varmistettu)

Tosi asiaankuuluva kysymys, anteeksi.
Mistä tuo pipo on:D Hävettää kysyä.. haha

l a u r a (Ei varmistettu)

Ihana kirjoitus! Mun mielestä ihmisten pitäis enemmän alkaa kinnittää huomiota tollasiin asioihin, kehumiseen ja muiden huomioon ottamiseen. Tänään aamulla bussissa istuin jonkun miehen vieressä, ja kun nousin pois se vaan randomisti toivotti mulle hyvää päivänjatkoa. Ei mitään sen ihmeempää, mutta alkoi hymyilyttää ja kerroin ihmeissäni tästä tapauksesta luokkakavereille.

Itse olen perus negatiivinen pertti, joka helpommin keksii asiasta kuin asiasta ennemmin 10 huonoa asiaa kuin yhden hyvän. Tällaset postaukset saa kivasti ainakin mut ajattelemaan tätä asiaa ja mitä voisin tehdä itelleni, jotta oisin positiivisempi ja ottaisi kontaktia ihmisiin.

Kiitti! :)

tiiafi (Ei varmistettu)

Moi!

Ihana postaus! Oon seurannu sun kirjotuksia Labels or love- ajoista asti, ja oot pysytelly mun lukulistalla tähän päivään saakka. Vielä yhtäkään kommenttia en oo jättäny, joten korjaan asian heti. Oot ehdottomasti mun lempparibloggaaja, juurikin tuon sun positiivisen asenteen ja huipun huumorin takia. Kiitos :)

vierailijaolen (Ei varmistettu)

Sara sie oot ihanin <3

Elaisa (Ei varmistettu)

ihan huikee kirjoitus, tää sopii mun elämäntilanteeseen ku nyrkki silmään, sillä oon juuri aloittanut kolmen kuukauden työssäoppimisen missä asiakaspalvelu on iso juttu. ja oon aina ollu huono small talkissa.. :P toivon itse, että koen tuon saman muutoksen mitä sä oot kokenut! :) olet huikea ihminen, ja tää kirjoitus oli mahtava( ehkä paras ikinä:))mun arvostus nousi suunnattomasti!!:))) ootan innokkaasti sun tulevia postauksia, toivottavasti tulis tämän tyyppistä tekstiä lisää :) kaikkea hyvää <3

Elaisa (Ei varmistettu)

ihan huikee kirjoitus, tää sopii mun elämäntilanteeseen ku nyrkki silmään, sillä oon juuri aloittanut kolmen kuukauden työssäoppimisen missä asiakaspalvelu on iso juttu. ja oon aina ollu huono small talkissa.. :P toivon itse, että koen tuon saman muutoksen mitä sä oot kokenut! :) olet huikea ihminen, ja tää kirjoitus oli mahtava( ehkä paras ikinä:))mun arvostus nousi suunnattomasti!!:))) ootan innokkaasti sun tulevia postauksia, toivottavasti tulis tämän tyyppistä tekstiä lisää :) kaikkea hyvää <3

helmika (Ei varmistettu)

Ihan sairaaan asia postaus! kiitos!!!

*E (Ei varmistettu)

Tää oli ihan suoraan mulle ihan semmonen ota se *hmhm* sieltä otsasta pois ja mieti vähän! Ollu niin järkyttävän surkeita päiviä, stressiä ja jotenkin ihan vaan mieli maassa. Oon ollu just se tympein ja negatiivisin ihminen kauppajonossa.
Heti kun luin tän niin mieli kyllä parani. Sun positiivinen asenne tarttuu ja ei voi kun vaan ihailla ja ottaa mallia!
Tuon sun positiivisen elämänasenteen vuoksi oon ihan labels or loven ajoista asti sun blogia seurannu. Sulla on ihan niistä alun blogiajoista asti ollu semmonen hyvä asenne ja tekemisen meininki, mistä muut voi ottaa mallia :)
Toivon että pidät tuon asenteen kaiken maailman negatiivisista ihmisistä huolimatta!
Hyvä kannattaa todellakin laittaa kiertoon, ei siitä yleensä pitäisi mitään kuraa saada niskaan! Päätin, kun yleensä en kommentoi, (vaikka aktiivisesti blogia seuraankin) että nyt viimeistään kiitän siitä, että blogia kirjoitat ja piristät päivää treeni ja tyylijutuillasi :)

gowiththeflow (Ei varmistettu)

Noniin... nyt voit varautua kunnon vuodatukseen :) Olen muistaakseni joskus ennenkin suo kehunut, mutta en aivan saletti ole. Blogiasi luen päivittäin ja myös instagramiasi seuraan netissä, omaan puhelimeeni ei instagramia saa, joten en "virallisesti" seuraa sinua.

Aloitin joitain viikkojan sitten uuden, vieläkin terveellisemmän ja kuntosalipainoitteisen elämän. Pitkin projektia ja ennen projektia SUURI motivaatio minulle olet ollut sinä. Kyllä :). Treenikuvasi inspiroivat aivan älyttömästi ja antavat minulle motivaatiota. Pakko kai paljastaa, että yksi täällä blogistasi esiintyneistä kuvista toimii minulla ns. tavoitekuvana. Kun välillä ei jaksaisi, ei huvittaisi, niin painan mieleeni sen täällä nähdyn kuvan. Jokapäiväisessä elämässäni SINÄ tuot minulle hurjasti motivaatiota!!! :D

Olen myös pikkuhiljaa opetellut positiivista elämänasennetta, en ole koskaan ollut mikään pessimisti, mutta olen vain alkanut funtsimaan enemmän asioita ja yritän aina aloittaa ja lopettaa päiväni kiitoksella... :) Myös tässä asiassa toimit esimerkkinä ja mallina, koska elämänasenteesi on juuri sellainen, kun sen mielestäni pitäisikin olla. Huumori on myös todella olennainen osa elämää ja se paistaa läpi sinusta :) Se on hienoa. Olet aivan upea nainen ja oon niin innoissani, että irtisanoit ittes ja alat kirjottelee vielä useemmin!!!! :D Siistiiii!! Päätös ei ollu varmaan helppo, oon ite tehny kanssa suuria muutoksia elämässäni ihan tämän vuoden puolella, mm. muuttanut kotikaupungista yli 200 kilometrin päähän ja irtisanonut itseni. Joskus vain on muutoksen aika, vaikka se tuntuiskin hiukan epävarmalta. No, anyway, Vila on varmasti harmissaan menettäessään sut, mutta eihän kukaan voi toivoa noin upeelle ihmiselle muuta kuin tsemppiä uusissa haasteissa :) Sitä samaa myös multa!! t. yks fani!!! :D

nooju (Ei varmistettu)

Sie oot kyllä ihana ihminen! Teit varmasti sen ylipainoisen naisen aivan superiloiseksi :)

iinamaria (Ei varmistettu)

Oli pakko tulla kommentoimaan muiden joukossa että ihan huippu postaus, täyttä asiaa :) Kuinka voikaan saada pienelläkin kohteliaisuudella jonkun päivän paremmaksi! Ystäviä ja perhettä tulee nyt kehuttua iisisti, mutta tuntemattoman kohdalla ei ookkaan aina niin helppoa avata sitä suuta. Mutta kuin hyvä mieli on tullut parina kertana kun kassamyyjä on kehunut esim. laukkua tai kynsiä! Täytyy oikeesti itsekin sun sanojen tsemppaamana rohkaistua ja piristää jonkun ei-tutunkin päivää :)

Eelina (Ei varmistettu)

No nyt viimeistään on pakko kommentoida! Olen useamman kerran käynyt asiakkaana Vilassa ja PÄÄSSYT sinun palveltavaksi. Parempaa asiakaspalvelua en koko kauppakeskuksesta sen olemassaolon aikana ole saanut, joten kiitokset niistä kerroista, jolloin olet juuri ehdottanut uutta, kehunut vaatteen sopivuutta, pyyteettömästi raahannut sopivampia kokoja pukukopille jne jne. Vila menettää sinussa varsin oivan asiakaspalvelijan, mutta onneksi näköjään huomiot toisia ja annat heille positiivista palautetta myös muilla elämän osa-alueilla. Hurjasti tsemppiä jatkoon!!

Helmi ;P (Ei varmistettu)

WoopWoop! Mahti postaus SARA!

Pu(u)ro (Ei varmistettu)

Ihana postaus! Olin valmiiks herkässä tilassa kun luin sen ja liikutuin niin että aloin itkemään. Poikaystävä kuuli sen vieraiseen huoneeseen ja tuli kyselemään että mikä mulla on hätänä kun niin vollotan. Eihän mulla mitään hätää oo, liikutuin vaan sun tekstistä, muiden tsemppaamisesta ja sun positiivisuudesta!

Ansu_ (Ei varmistettu)

Olipas mukava alku päivälle lukea postaus joka sai oikeesti hymyn korviin saakka :) Oot kyllä ihana! :)

Pages

Kommentoi