ASKARTELUBILEET

Tickle Your Fancy

Askartelu, voi juku että voi olla terapeuttista. Kokoonnuttiin eilen tyttöjen kanssa väkertämään ystävämme häihin kutsukortteja ja muita koristeluja. Iltahan venyi pitkään, syystä etten millään malttanut lopettaa, haha! Etenkään kun morsian antoi meille vapaat kädet nimilappujen koristeluun (tätä vastuun määrää!! :D). Luovuudestahan ei ollut puutetta - jokainen nimilappu sai omanlaisen pitsi/naru/rusetti väkerryksensä. Ai-van liekeissä!!

Kuten huomata saattaa, olen koko askartelutuokiosta niin täpinöissäni, että harkitsen vakavasti perustavani samanlaisen pisteen johonkin kodin nurkkaan. Veikkaan, että askarteluhommaa kyllä riittää vielä minullekin näiden häiden tiimoilta, mutta siis kuinka siistiä olisi aina silloin tällöin iltaisin ennen nukkumaanmenoa hörppiä kaakaota ja askarrella pari hienoa korttia?! Ja sitten tietysti lähetellä niitä "kekseliäiden" ja "hauskojen" terveisien kera ystävilleni :D Kannatan!

jacket Gina Tricot / t-shirt Gina Tricot* / pants H&M / sunnies Bik Bok / bag 2hand / sneakers Adidas (*=gifted)

Kiitos Hannalle kuvista! <3

 T.Sara

Kommentit

Memilla (Ei varmistettu) http://mmemmilla.blogspot.fi

Vautsi mitkä kuvat ja mikä asu ja oon kateellinen kun sulle sopii noi aurinkolasit niin hyvin! :O oon yrittänyt saada noita samoja sopimaan mun naamalle mut ei sitten millään :D oisin kateellinen myös tosta laukusta mut löysin samantyylisen hiljattain äidin vaatteista, jeeeee!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Itsekin epäröin näiden kanssa alkuun, mutta kylä se siitä! :D Rohkeasti nenälle vaan!

Äidin aarteet <3

Janette (Ei varmistettu)

Ei vitsit miten hyvin noi aurinkolasit sopii sulle! Ja muutekin asu on kiva :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! :)

Olivia (Ei varmistettu)

Moi! Mitä kynsilakkaa ja sävyä sulla on kynsissä? IHANAT :)

Elisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Oi, oi, oi, mieletön asukokonaisuus! Ostin juuri samanvärisen neuletakin tänään H&M:stä, ja tämä blogikirjoitus vain lisäsi haluni laittaa se heti huomenna päälle! Kiitos, olet oikea inspiraatiolähde <3

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Kommentoi