ASTETTA RANKEMPAA HIIHTOA

Tickle Your Fancy

Jäällä on tullut hiihdettyä joka vuosi, mutta nämä mäet ovatkin sitten asia erikseen, haha. Alkoi usko horjumaan kun eilisen hiihtolenkin nousua jatkui 10km. Hommaa ei ole helpottanut se tosiasia, että mun luistelusuksiksi luullut sukset paljastuivatkin vasta äskeisen hiihtolenkin jälkeen pertsoiksi (Fischer Classic, make sense now), joiden pohjissa on vielä nämä kolme hiihtopäivää ollut kunnon pitovoitelu :D Kuka näistä nyt tietää. Sukset kuin sukset. Ihmettelinkin kun potkujen ja tasapainon eteen on saanut ihan tosissaan tehdä duunia.

Sama kaava jatkuu: aurinkoa, kimaltelevia hankia ja hyvää ruokaa. Vuokatti kuittaa!

 

 

T. Sara

Kommentit

Anne (Ei varmistettu) http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Huippukuvia, tollainen loma kuulostaa niin hyvältä! Itsekin vietän nyt koulusta hiihtolomaa, mutta menin hölmönä lupautumaan töihin 4:ksi päiväksi :D Tässä on lomailu vähän kortilla... Mutta hei, nauttikaa siellä ihanista säistä ja liikunnan ilosta! :)

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

aaah tiedän tunteen, mutta välillä lomailu tekee hyvää ;)

We will! Kiitos! :)

Maria (Ei varmistettu)

Onko tuo Niken heijastintakki vai näyttääkö vaan samalta? :) yksi parhaimmista takeista mitä on ikinä tehty!

saratickle
Tickle Your Fancy

ON! ja samaa mieltä! Eipähän tarvi miettiä heijastinjuttuja :)

Peppa (Ei varmistettu)

Haha, toi Heikkilän nousu on hapottanut muutaman kerran. Kerran oli vaan pakko jaksaa kun eessä isä veti perässään ahkiota ja lasta... Samalla reissulla eksyttiin pikkuveljen kanssa kun lähdettiin Heikkilästä pidemmälle reitille. Meinas tulla kuolema! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

haha siis kyllä! Heti kun näkee tuolla päin jonkun skidin/isän joka on vetäny pulkassa skidiä koko nousun, saa jostain kummasta lähteestä lisävoimia :D JOS TOI NIIN MINÄKIN! :D

Ooh voin vaan kuvitella :D yyyhh!

Mm (Ei varmistettu)

Voivitsiiit, ihanaa lukea näitä Vuokatti-postauksia ku tietää et iteki on lähdössä just noille samoille laduille reilun viikon päästä! :D Mielettömän kivoja nämä kuvat, toivottavasti saadaan lisää näitä :) etenki se sun Instagrammissa ollu hiihtokuva jäällä oli aivan mieletön!

saratickle
Tickle Your Fancy

oiiii! Mahtavaa hiihtolomaa :) Tää on kyllä huippu mesta ja tekemistä riittää!

Emma (Ei varmistettu)

Voi eei, toivottavasti väärät sukset ei tappanut sinun hiihtointoa! :D itse olen kyllä sitä mieltä että hiihto jos joku on välineurheilua, koska huonoilla varusteilla koko homma muuttuu ihan tuskalliseksi... Mut kannattaa tosiaan käydä vaikka tunturilapissa hiihtelemässä semmosia pitempiä pätkiä, jolloin sunnuntaihiihdosta saa aivan kunnon treenin aikaseksi. Lisäksi nousujen jälkeen saattaa olla luvassa aika huikeet maisemat! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Oon kyllä samoilla linjoilla sun kanssa. Hiihdossa välineet kyllä korostuu. Lapissa hiihtäminen on oikeesti parhaimpia juttuja mitä Suomessa voi tehdä :)

Minskuliina (Ei varmistettu)

Voi kun sulla on lyhyet sauvat jos hiihdät siis luistelutyylillä :) No onpahan tehokas ja rankka treeni. Leukaan asti saisivat sauvat olla ainaskin, itsellä hiukka ylikin..

saratickle
Tickle Your Fancy

Jeeep, pertsakamoilla as I said :D Tuleepahan kunnon pepputreeni samalla kun joutuu vetämään kyykyssä näitä lenkkejä haha

Kommentoi