Astetta rankempi kotitreeni: 13 teholiikettä

Tickle Your Fancy

Kohta siirrytään uuteen vuoteen! Jotenkin tosi jännittävää, ja hullua. Miten uusi vuosi voi jo olla täällä?

Tammikuu tulee olemaan blogissa vähän erilainen: aiheet pysyvät vahvasti sportin ja hyvinvoinnin ympärillä. Kuun aikana keskitytään siis täysillä treenaamiseen ja ravintoon! :)

Starttaillaan homma jo vähän etukäteen. Täältä tulee nimittäin äsken läpivedetty kotitreeni, joka on itseasiassa ehkä rankimpia kotitreenejä mitä blogissa on koskaan nähty. Syy on niinkin yksinkertainen kuin korkeat toistomäärät. Niitä todella riittää. Ja vaikka puolessa välissä tekeekin mieli läsähtää olkkarin matolle, niin kukaan ei tee sitä, koska tämä vedetään kunnialla loppuun (t. nettivalmentajanne Sara :D)!

top Nike / pants H&M 

 

Kierroksia tulee tutut kolme. Pyri tekemään kaikki liikkeet putkeen hyvällä temmolla. Kierrosten välissä kunnon muutaman minuutin tauko ja reilu vesihörppy! Tsemppiä!

 

30 x kyykky + jalan nosto sivulle (video)

30 x kyykky + potku (video)

30 x askelkyykkyhyppy (video)

30 x kyykkyhyppy (video)

30 x lantionnostot, jalat penkillä/sohvalla, pito 2 sek (video)

30 x burpee (video)

30 x vuorikiipeilijä (video)

15 x punnerrus (video)

(10 x leuanvedot)

30 x meritähti (video)

30 x sprinttivatsat (video)

30 x crossfit istumaannousut (video)

30 x kantapääkosketus (video)

 

PSSST. Kasailin eilen uuden soittolistan, joka soi taustalla kun tämän treenin äsken vedin läpi - toimii! 

Löytyy Spotifysta nimellä Tickle Your Fancy: New Year - New Me

 

 

I just finished this workout a minute ago and my gosh it was intense! Usually I don't do this many reps, especially when I'm training at home, but you know what the say, it's good to change your workout routines every while and then!

So here it comes 30 times: squat + side kick / squat + front kick / squat jumps / lunge jumps / hip lift (heels on sofa or bench) / burpee / mountain climber / push up (15 reps is fine!) / starfish sit ups / sprinter sit ups / cross fit sit ups / heel touch. 

3 rows! + extra: 30 chin ups if possible!

 

 

xx Sara

Kommentit

Janette.H (Ei varmistettu)

Huh, siitä tuntuu olevan ikuisuus kun oon viimeeks kommentoinu.. Tosin oot edelleen ehdoton suosikki! Sun postaukset sen kun paranee entisestään. Oot kehittyny niin huimasti!
Sun postaukset saa aina niin hyvälle tuulelle, oot ihana Sara! Hyvää uutta vuotta <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Mikä kommentti!!! <3 Kiitos ihan mielettömästi näistä tsempeistä :') Ihanaa uutta vuotta!

llauraa (Ei varmistettu)

Kun teet kotitreeniä, niin mitä teet alkulämpäks? :) Mulla tuntuu se olevan aina hankaluus.. :D Jollain pitäis saada lämpöö pintaan mutta.. Onko antaa vinkkejä? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kotitreeneissä en yleensä mitään, sillä en treenaa painoilla. Alkulämppänä toimii kivasti ensimmäset kehonpainokyykyt + potkut!

P (Ei varmistettu)

Jes, tää lähtee testiin!! Tuli kans mieleen, että välillä ois kiva saada liikkeet kuvien kera, vaikka siitä saattaa olla tietty enemmän vaivaa kun videoista :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos palautteesta! :) Mä pistän korvantaakse! 

Saaarraa (Ei varmistettu)

Aah, ihanaa kun vuosi starttaa täälä blogissakin urheilulla miten aijon itsekkin koittaa alottaa ja tähän mennessä kaikista vinkeistäsi on ollut apua! Ja ihanaa kun uutta musaakin tulee, heti kuuntelemaan;)!

saratickle
Tickle Your Fancy

Jeee! :) Mahtavaa, että siellä fiilistellään samoja juttuja!! :)  

marimmm (Ei varmistettu)

Mahtavan kuuloiset suunnitelmat tammikuulle! :)
Ja rankankuuloinen treeni. Testiin.
Hauskaa Uuden Vuoden aattoa ja onnea vuodelle 2016.

saratickle
Tickle Your Fancy

Jihaa! :) Ihanaa uutta vuotta!!

Amppis (Ei varmistettu)

Huhhuh, olipahan rankka treeni - ihanaa!! Pakko myöntää, ettei crossfitvatsat suju vielä hirveän hyvin :D Tammikuun teema sopii loistavasti mun tavoitteisiin, ootan innolla jo postauksia! Mahtavaa uutta vuotta Sara :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Tiedän tunteen!! :D Ihanaa uutta vuotta, niin kiva kuulla, että tammikuun teemat kiinnostelee! :)

hansssu (Ei varmistettu)

huhhuh, MIKÄ TREENI! Ihan loppu ton jälkeen. Crossfitvatsat, hyi hitto, ei ihan näillä vatsalihaksilla onnistunu :D no siitä tavoitetta ens vuodelle! Innolla odotan jo sun tammikuun hyvinvointi ja treenipostauksia! Ihanaa uutta vuotta Sara, oot mahtava motivoija&lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihanaa että testasit!! :) Niitä on luvassa, jihuu! Mahtavaa ja energistä uutta vuotta sinne!! :)

mell (Ei varmistettu)

Huhhuh vihaan askelkyykkyhyppyjä, 30 burpeeta kuulostaa aika karseelta ja leukoja en saa yhtäkään, muut sujuu! Pakko testata joku päivä tämä, pidä peukkuja :-D

saratickle
Tickle Your Fancy

Oikea asenne! :D Mä pidän peukkuja!

xxxEllu (Ei varmistettu)

Kädet ja kroppa tärisee nii paljon tän jäljiltä et katotaa pystynkö kirjottaa. Huhhhuhhuhuh sanotaanko et ei ollu iisi paluu treenien pariin joululoman + sen perään iskeneen flunssan jäljiltä, auts! :D Kiitos tästä, olet huippu :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah oh noes, i know! Mahtavaa, että teit tän! Ihanaa ja ennen kaikkea energistä vuoden alkua! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah oh noes, i know! Mahtavaa, että teit tän! Ihanaa ja ennen kaikkea energistä vuoden alkua! :)

ms (Ei varmistettu)

Tää on ihan hirvee. Siis oikeesti. Eniten alkaa kuumottamaan tossa lantionnostoja nostellessa, kun tietää et seuraavaks ois kevyet 30 tsipaletta burbeeta. Hyi saamari, ne on kyl ehdottomasti heikoin kohta itelle. Tai no, leuanvetoja en voisi harkitakaan, ehkä joskus nekin luonnistuvat. Eli hv ja kiitos, tää on erittäinkin fyysinen treeni :-D tietää tehneensä jos ei muuta.. Askelkyykkyhyppyjen kaa on tosin vähän hakemista. En tiiä teenkö väärällä tekniikalla mut tuntuu lähinnä, et polvet meinaa pettää alta + ei oikein tunnu tehokkaalta, kun mietin vaan et miten saan pidettyä tasapainon kellahtamatta kumoon.

Olisi kiva myös lukea yläkropalle perustuvia kotitreenivinkkejä. Mukavaa vuoden alkua sulle Sara!

saratickle
Tickle Your Fancy

haha mä tiedän, ei oo helppoa! :D 

Painopiste kannattaa askelkyykkyhypyissä yrittää pitää etujalan kantapäällä. Pidä keskikroppa tiukkana, tahdita hyppyjä käsillä ja vältä hyppäämästä liian korkelle!

Yläkroppatreenejä tulee! :)

Reetta_h (Ei varmistettu)

Huh! Kuulostaa rankalta setiltä, uskaltaiskohan kokeilla..? :D

Miten muuten yleensä teet nuo burppeet itse: hyppäätkö punnerrusasentoon ja siitä ylös vai menetkö maahan asti ja punnerrat sieltä ylös? Toi 30 burppeeta punnerruksen kera tuntuu kyllä... aivan jäätävältä :'D

saratickle
Tickle Your Fancy

Uskaltaa, tietty!! :D

Mä jätän burpeen tämmösissä toistomäärissä lankkuasentoon. Näin saan pidettyä tahdin nopeana. Jos burpeehyppyjä tulee esim 10 saatan tehdä punnerrukset! 

saratickle
Tickle Your Fancy

ja vielä, että lankkuasento suorilla käsillä! :)

Reetta_h (Ei varmistettu)

Ok! :) Kiitti nopeasta vastauksesta! &lt;3

Ps. Blogisi on mieletön &lt;3

Lia (Ei varmistettu)

En tiedä ymmärsinkö oikein tehdessäni koko litanjan kokonaisuudessaan putkeen. Vasta sen jälkeen hengähdin. Jestas, että olikin rankka! Olitko tarkoittanut, että jokainen liike tehtäisiin ensin 3x, jonka jälkeen tauko ja sitten uuteen liikkeeseen vai niin kuin ensiksi kuvailin? Huh. Sydän tykyttää vieläkin. Hiki valuu, Toimii siis! Kiitos tästä.

Kommentoi