Astetta terveellisempi viikonloppuherkku

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Lohilo

 

Ah, viikonloppu. 

Rentoilua, sporttailua ja herkuttelua. Kaikkea tätä sopivasti.

 

 

Lohilosta on tullut meidän taloudessa varsinainen perjantaiperinne, ainakin silloin kun vietetään viikon viimeistä arki-iltaa kotosalla. Perjantai-ilta on tyypillisesti viikon hengähdyshetki, joka pyhitetään yhteiseen tekemiseen. Käydään läpi viikon tapahtumat, kokkaillaan ja avataan ehkä punaviini. Ja syödään perjantaijätskiä, lähes poikkeuksetta.

Tutustuin Lohiloon loppukesästä. Myönnettäköön, että luulin ensin tämän kaikkien huulilla olevan proteiinijäätelön olevan pakastekalaa :D Sittemmin kuulin mistä ruotsalaisen jäätelöhitin nimi tulee: Low carb, High protein, Low fat.

Kyseessä on tosiaankin astetta terveellisempi jäätelövaihtoehto. Jäde sisältää vain vähän hiilihydraatteja ja rasvaa - sen sijaan proteiinia paketista löytyy peräti 25g (kcal n. 120-150 /100g). Proteiininsa jäätelö saa herasta ja kaseiinista. Makeutukseen taas on käytetty rypälesokeria ja laktitolia. 

 

 

Maistoin ihan ensimmäisellä kerralla Lohilon Salted Caramelia ja sen jälkeen se olikin menoa. Nyt onkin miltei kaikki maut testattu, hah. 

Makuja on tällä hetkellä kahdeksan + High Protein jäätelöpatukka. Suosikeistani mainittakoon Salted Caramel, Banana Split ja Chocolate peanut. Ja noh, hyvin ovat uponneet loputkin maut :D

Lohiloa myydään isommissa ruokakaupoissa ja Stockmannin herkussa (tarkempi lista täällä).

 

 

Joko te olette maistaneet Lohiloa? :) 

Psst. Instagramissani menossa skaba, jossa jaossa Lohilo-tuotepaketteja!

 

xx Sara

Kommentit

Tasaraita

Moni noita on hehkuttanut ja en kyllä voi yhtyä hehkutukseen. Ostin syksyllä juurikin tuon Salted Caramellin ja olin kovin innoissani sitä maistamassa kun niin paljon niistä olin blogien kautta kehuja kuullut. Petyin kyllä aika pahasti. Ei korvaa millään tapaa maussa normaalia jäätelöä vaan mielestäni se proteiinin maku tunkee vahvasti läpi sieltä. Testasin myös muita makuja siinä toivossa, että ne olisivat parempia, mutta syömättä jäi.

Silloin harvoin kun syön jätskiä niin aion syödä sen ihan normaalina rasvaisena hiilariversiona. :D :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihanko totta, mä taas pidän näistä ihan hulluna! Vatsakaan ei turpoa samalla tavalla kuin normijädestä :D 

Lohilot pitää muistaa nauttia vähän pehmeinä, ei missään niimessä liian kylminä!

Tasaraita

Joo noi ei vaan kyllä ollut mun juttu. Nimenomaan se maku oli se mistä en niissä tykännyt. Joskus pari vuotta sitten testasin jotain muuta proteiinijätskiä ja se oli mielestäni parempaa, mutta enpä nyt muista mikä merkki oli kyseessä. Aika vähän tulee jädeä syötyä niin en ole kauheasti testaillut noita terveellisempiä vaihtoehtoja.

Lauraaa (Ei varmistettu)

Testasin näitä jossain messuilla aiemmin kun tulivat markkinoille, koostumus oli jotenkin sitkeä. Tänään annoin uuden mahdollisuuden, ostin salted caramelin ja wow! Siis aivan super hyvää, kun oli suoraan pakastimesta. Varmasti se tuotteen lämpötilakin vaikuttaa makuun :) Todellakin aion jatkossakin herkutella tällä <3 Kiitos vinkistä, jee.

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi miten kiva kuulla, kiitos kun jaoit tarinasi :) Ihan superhyvää!!

Monta syytä rakastaa (Ei varmistettu) http://www.montasyytarakastaa.com

Siis toi salted caramel on ihan mun lemppari, voisin kauhoa niitä useammankin putkeen :D Ahhhhh <3

saratickle
Tickle Your Fancy

SAMA!!!

Kommentoi