Asukuva syyskuulta: 2010-2015

Tickle Your Fancy

Tästä kesäkuun vastaavasta postauksesta tykkäiltiin niin paljon, että päätin toteuttaa saman uudestaan! Eli kurkataan ajassa taas vähän taaksepäin. Miltä syyskuiset asukuvani ovat kuuden vuoden aikana näyttäneet...

 

September 2015

 

September 2014

Oltiin juuri muutettu nykyiseen kotiimme ja kuva on napattu vieressä seisovan vankilan porteilta! Asusta tykkään kovasti, tuo villapaita on kaivettava lähipäivinä talvisäilytyksestä!

 

September 2013

Vakkari kuvausmestoja edellisen kämppäni lähiympäristössä! Asu on jotenkin vähän tönkkö, mutta piposta pidän. Tämän meikäläisen lyhyemmän tukan miinuspuolia on se, että pipot näyttävät suht urpoilta :S

 

September 2012

Sain farkkubikerin Kaisalta hänen todettuaan sen olevan itselleen vähän liian reilun kokoinen. Tästä asusta pidän tosi paljon! Ehkä suosikkini tässä postauksessa!

 

September 2011

Taas asukuva, johon liittyy muutto :D No, muuttoja on takana 15 ja syyskuu on suht yleinen muuttoaika eli en ihmettele. Muistan, että oltiin kasaamassa kaverini kanssa jättimäistä kaappia pieneen yksiööni ja pidettiin kasauksen välissä asukuvan mittainen tauko! Suoraan siinä oven ulkopuolella, sinisen auton edessä oli ilmeisesti hyvä kuvauslokaatio :D

 

September 2010

Tämä oli pukeutumisen osalta jotenkin hämmentävää aikaa. Ruutupaita, toppi ja turkiskaulus, okei? :D Ruutupaita oli muuten alunperin mekko, josta vaan leikkasin saksilla paidan... perusmeno.

 

Muistaako kukaan pidempää mukana pysynyt näitä vanhoja asuja? :)

 

xx Sara

Kommentit

Mariiie (Ei varmistettu)

Muistan kaikki muut paitsi ton viimesen! Itse jos pääsisi jostain katsomaan viime vuosilta samanlaisen koosteen omista asuista ni se menis jotenkin näin: mustat pillifarkut, ruutupaita, nahkatakki, tennarit. Ja joka ainoa vuosi sama, kengät ehkä vaihtuu välillä ja ruutupaidan väri :D niin ja huivi tietty! Oma turva-asuni :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah ihana! :D Voi vitsi, niin sairasta, että nämä setit vaan jää mieleen! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Vuoden 2013 asu on ehdottomasti mun lemppari, toi nahkatakki on niin siisti! :)

Osaatko suositella jotain hyviä kirjoja mitkä kertoisivat terveellisestä ruokavaliosta? Valinnanvaraa on niin paljon etten tiedä minkä valitsisin. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti :) Hei Kaisa Jaakkolan kirjoista olen pitänyt tosi paljon! Hormonidieetti ja hormonitasapaino ovat supermielenkiintoisia! http://kaisajaakkola.com/kirjat/

:) (Ei varmistettu)

Kyllä on likka ja asut muuttunu :D mun mielestä vuosi vuodelta asut on parantunut :) mutta oon eri mieltä sun kanssa tosta, että pipot näyttävät lyhyttukkaisilla suht urpoilta!! En nyt tietenkään IHAN lyhyttukkaisista puhu, mutta jos on vähän olkapäiden yli tai olkapäillekin, niin ei mun mielestä näytä yhtään huonolta! :D Riippuu miten sitä käyttää ja oma olemus vaikuttaa myös ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa ihana kuulla! äääääh joo siis tarkoitinkin, että tällä meikäläisen lyhyemmällä tukalla! En väitä, etteivätkö muille sopisi, aivan varmasti sopivat! Meitsi vaan näyttää ihan nelivuotiaan ja mummon risteytykseltä, true story!

lurrsb (Ei varmistettu)

Siis muistan ainakin hatarasti jokaikisen asun! Kuinka kauan noista ekoista asuista on?!?! Hitsit tykkäsin kyllä tosta sun turbaanikaudesta :-D itse voisin pukea päälle ainakin asut 2014 ja 2012! Oispa hauskaa kun ois asukuvia olemassa näin paljon ja vois vertailla oman tyylin muuttumista.

saratickle
Tickle Your Fancy

Turbaant on niiiin JEES! Jotenkin ne vaan ovat jääneet, vaikka kuinka yritin skarpata!! :D Blogin ehdoton plussapuoli. Täällähän on nimittäin KAIKKI! Eipähän tule eläkepäivillä tylsää :D

Kissakala (Ei varmistettu)

Olen seurannut alusta asti ja muistan hyvin nää kaikki!
On ollut niin siistiä seurata sun kehitystä bloggaajana ja myös pukeutumisen suhteen, vaikka pidänkin myös aikaisempien vuosien asuista :)
Ihanaa syksyä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi vitsi, kääks! Niin outoa! :D<3 Ihanaa syksyä, ja IHANAA että oot pysyny matkassa :)

Matildaaaa (Ei varmistettu)

Muistetaan!!!! Ruutupaidoista saakka. Siskon kans fanitettiin ticklesaraa. (Edelleenki) :):):)

saratickle
Tickle Your Fancy

SYDÄN!!!

justsayinghi (Ei varmistettu) http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Hauska katsoa näitä vanhoja kuvia ja varsinkin olosuhteita ja laatua. Muistan kyllä nuo alkuvuosienkin kuvat ja jo silloin muistan ihailleeni kuviasi ja hauskaa yhdistelytyyliä (joka tosin poikkeaa täysin omastani, mutta näyttää silti silmiini huikealta!). Ehdottomasti hauska postausidea jatkossakin. :)

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa sitä oli niin ammattilainen olevinaan kolme vuotta sitten ja nyt kun katsoo kuvia niin.... :D Mä toteutan tätä postaussarjaa jatkossakin!

ellll (Ei varmistettu)

Siis toi 2013 asu on niiiin vallan ihana!!!

saratickle
Tickle Your Fancy

onko?! :D

Ines (Ei varmistettu) http://myruwayoflife.blogspot.com

Mä muistan! Tai ainakin sen fiiliksen mikä näihin asuihin liittyy, ja sen ajan hengen -- mikä juuri noihin aikoihin kiinnosti ja miellytti silmää pukeutumisessa :-D

Oon seurannut sun blogia siitä asti kun blogit alkoivat olemaan joku "juttu", varmaan jostain 2008...? Oliko Saran ja Jannin blogi elossa jo silloin? hahah :-D Siitä tulikin mieleen että olis ehkä hauska nähdä joku nostalgiapostaus Label or love -blogin jutuista jos niitä on olemassa enää missään!

Mukavaa viikonloppua &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahah voi vitsi!! Niin siistiä! :D Joo Labels or Love elää ja voi hyvin, ainoastaan piilotettuna nykyään, mutta sieltä käyn aian välillä ammentamassa iloa arkeeni :D Todellakin vois nostaa jotain juttuja esiin! Lupaan toteuttaa!!

Ihanaa syksyä! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kääk mä muistan noit vanhimmat, tota ruutupaitaa kadehdin miljoonasti, ei ihme etten sellasta löytänyt jos oli alunperin mekko, hahahah. Ja toi turbaani... olin niin kade!! Meinasin leikata otsiksen vaan sen takia et voisin käyttää tollasta :D en voi käsittää et oon seurannu sua 5 vuotta! huuhhuh, keep up the good work! :)

Kommentoi