Asukuva tammikuulta: 2010-2015

Tickle Your Fancy

Nonniiiin, eiköhän kurkataan menneisiin vuosiin ja tutkiskella aina yhtä ihastuttavia ja vihastuttavia asukuvia (ja ehkäpä blogin kehitystä siinä sivussa...) :D Luvassa siis tammikuisia asuja, vuosilta 2015-2010. Muistuuko näistä joku mieleen?

 

2015

 

Farkkupaita ja kipaprilakki - klassikko. Tykkään tästä asusta ihan hulluna! Mutta just nyt tuntuu oudolta, että vuosi sitten tähän aikaan on tarettu noinkin kevyissä vermeissä?! :D Silleen nyt ehkä säkällä rappukäytävään tarkenisin tossa setissä mennä. 

 

2014

 

Lenkkareiden kulta-aikaa! Asu on sellainen, minkä voisin hyvin pukea päälleni nytkin! Sisäkäyttöön tarkoitetut Niket tosin korvaisin jollain pikkusen lämpimämmällä :D Tuo villapaita mulla on edelleen jossain, mutta missä?!?

 

2013

 

Ai että, muistan tismalleen hetken kun näitä kuvia otettiin lounastauolla koulun takana. Eipä tarvinut paljon asukuvauksia sen enempää organisoida! :D Asu on itseasiassa aika kiva! Laukku ja lakkikin ovat vielä tallella :) 

 

2012

 

The räikeän punaiset tekonahkahousut! Muistan kun näitä näki aina silloin tällöin pressitapahtumissa ja yritin olla silmä tarkkana, jotta saisin jotain ideoita niiden yhdistelyyn (Pinterest, kiitos kun ilmaannuit elämääni) :D Meillä oli siskon kanssa samanlaiset, no tietysti oli!

 

2011

 

Asukuvat sovarissa, ai että. Terveisiä vaan Lappeenrannan Gallerian H&M:lle! Postauksesta ilmeni että olin sovittamassa tekoturkkia, joka oli -50% alessa silti niin kallis, ettei minulla ollut varaa ostaa sitä :D Kiitos infosta! Ps. sortsit?!

 

2010

 

Ihan vaan sellanen, että onko tämä nyt ollut vuosina 2010 ja 2011 yleistäkin, että kinoksien keskellä painellaan kukkamekoissa ja nahkasortseissa vai onko kyseessä ollut joku meikäläisen ihan oma villitys (veikkaan jälkimmäistä). Ihme meininki :D

 

xx Sara

Kommentit

Kaisa / Si Moda (Ei varmistettu) http://simoda.fi

Mulla niin oli noi samat shortsit!! Sekä samantyyliset kengät, joista sukkien piti näkyä about juuri tuon verran. Se oli tarkkaa se. Kuten oli myös tuo kuvausasento, jossa polvia käännettiin hieman sisäänpäin, että _reisiväli_ korostui. Ai että!

saratickle
Tickle Your Fancy

:D joo oli ihan perus käyttää minisortseja talvella...

emmainkeri (Ei varmistettu)

Muistan kyllä kaikki, mutta vitsi toi 2012 (ja 13) on vissiin ollut sitä aikaa kun oon käynyt monta kertaa päivässä kattomassa ootko postannut ja kommentoin joka ikiseen :D Kaikki 2012 asut on jämähtäny jotenkin hullun hyvin mieleen. Ja hei kyllä kukkiin saa pukeutua talvellakin!

emmainkeri (Ei varmistettu)

Nii ja piti sanoa että vitsi mä aina ihailin noita punasia pöksyjä! On ne vieläkin aika mageet :D

//ja mikä hitto tässä catptchassa aina on, varmasti kirjotin ekan ja kolmannen ihan oikein! Mikä mättää

saratickle
Tickle Your Fancy

Ne oli kyllä kovat :D Mikset ostanu viimeks kirppispöydästä, oli oikeen kahet myynnissä!! :D 

saratickle
Tickle Your Fancy

Ja hei, kommentoinnista vielä. Kiitos palautteesta! Mä oon nyt antanut tästä omat kommenttini eteenpäin, toivotaan, että tälle saadaan tehtyä jotain asap!

saratickle
Tickle Your Fancy

haha! Ihana! Toki saa, mutta toi sortsit ja lyhyt takki meininki, auts!!

oiliialisa (Ei varmistettu)

Muistan nää asut niin hyvin! Aikasempina vuosina tuli joka päivä katsottua monta kertaa onko uutta postausta tullut! Olit mulle yks suurimmista tyyli ikoneista silloin, ja yritin pukeutua usein samalla tavalla. Muistan kun mun ystävät ei oikein ymmärtänyt kaikkia mun asuja, mutta ajattelin sillon, että nää on kyllä muotia koska Sarakin käyttää näin :D oi noita aikoja!! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

haha voi ei niin hassua, että joku on ajatellut noin!! :D Muistan hyvin selvästi ne omatkin bloggaajaidolit ja "galtsuidolit" joiden tyylejä seurasi ihan täysillä!

Lina-Maria (Ei varmistettu)

Hahaa muistan nää kaikki!
Ja hahahah kirjotin itsekin blogia joskus ja oli pakko nyt tsekata 2010-2011 vuosien asukuvia, ja kuule, kyl se vaan niin on, että muutkin ovat huidelleet menemään noina vuosina talvisin shortseissa ja hameissa ja tennareissa ja NAHKATAKISSA!! what! :D melkein hävettää

Kommentoi