Asunto numero 16

Tickle Your Fancy

Nyt on vuokrasopparit taskussa ja muutto häämöttää alle kahden viikon päässä. Iik!! Muuttorumba on aina yhtä kamalaa, etenkin viimeisin, joka tapahtui sopivasti alkutalven heittämällä kamalimpana päivänä kun Eino-myrsky tai Kalle-myrsky tms päätti tulla kylään ja lunta tuli semmosella forcella niin per*eleesti, ettei mitään järkeä. Mutta joo, uusi ja ensimmäinen yhteinen koti, todellakin kaiken muuttorumban arvoista <3

Muutoista puheen ollen, tuttua hommaa. Viidenteen luokkaan mennessä olin vaihtanut kotikaupunkiani jo neljä kertaa. Tämä parin viikon päässä häämöttävä asunto tulee olemaan minun kuudestoista. Muuttomääristä huolimatta olen aivan järkyttävän surkea pakkaaja. Yleensä banaanilaatikoiden roolia ajavat jätesäkit (sinnehän mahtuu siis kaikki! Ja eikun kätevästi joulupukkimaisesti olalle!) ja samasta pussistahan löytyy taas todennäköisesti niin kenkiä, grillihiiliä kuin astioitakin.

Jätesäkeistä muistuu mieleen eräs muutto, joka tehtiin jostain syystä tyyliin yöllä?! Koska jätesäkkipakkaaminen + yö, koko puuha näytti puhtaasti siltä kun oltaisiin kuskaamassa ruumiita Itämereen.

Silti eräs muutaman vuoden takainen muuttopäivä nousee kuitenkin suosikikseni. Tällöin aloitin vasta pakkaamaan kun vuokrapaku (ja siellä itseasiassa nykyinen poikaystäväni) ilmestyi alaovelleni :D "Venaa, mä tuun ihan kohta"

jacket Lindex (gifted) / top Nike / pants Vila / glasses Monki / sandals Vagabond / clutch Bik Bok (gifted)

 

Translation: Moving day! Less than two weeks to go! Haven't packed anything yet (doesn't surprise me at all + i'm awful at packing things :D). This new home will be my 16th, yep, I've moved a lot. Although I hate moving (seriously, who wouldn't?), this time it will be all worth it. This apartment is very special to me and my boyfriend, it's our first :)

 

T. Sara

Kommentit

idaelisa (Ei varmistettu) http://elisse-cheers2that.blogspot.fi

Vitsit, nyt on hyvä asu! Tykkään! Tosin itse olisin laittanut jotkut valkoiset tai harmaat lenkkarit, kun vierastän vähän tollasia sandaaleja, mutta erittäin jees!
Tuo pörrötakki on IHANA!

saratickle
Tickle Your Fancy

:D eksoottisuus oli kyllä kaukana

Sanni U (Ei varmistettu) http://sunnysanni.blogspot.fi/

I feel you sis! Lokakuu ja muutto häämöttää myös täällä päässä. Mulla vaikeuksia tuottaa sit taas tavaroiden purkaminen ja laittaminen paikoilleen. Varmaan vielä ensi joulunakin osa kamoista tulee olemaan pahvilaatikoissa :D

Ai että tää sun asu taas <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos :) Vallilla on ihana! Ja eihän me päästy kun kadun toiselle puolelle, ei pysty lähtemään kauas!! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

kiitti! :) Tää on ostettu Nikestoresta Barcelonasta, mutta samoja nähnyt mm Stadiumissa

saratickle
Tickle Your Fancy

Heh, yhteisten ystävien kautta :) Ollaan seurusteltu vasta vuosi, mutta tunnettu useampi (siksi hän siis muutossakin auttoi! :D)!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! Eikä :D Musta tää ei ole ihan perinteinen pörröjakku. Tän kohdalla milestäni oon nimenomaan säästyny niiltä nöyhtäkasoilta

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti! :) Tää pörrö on just huippu!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ai samperi, se on toinen kompastuskivi täällä T. viikonloppureissun kamat edelleen tossa urheilukassissa

Paulasofia (Ei varmistettu) http://fash1ontherapy.blogspot.fi/

vau todella upee asu!

laura (Ei varmistettu)

Onnea yhteisestä kodista, se on maailman parasta! Ja mä oon itse ihastunut Vallilaan, paras alue! Sulla on ollut niin tutuista paikoista asukuvia vuosien varrella!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos ja kiitos <3 :)

katsku (Ei varmistettu) http://www.keepongrowing-kk.blogspot.com

Onnea yhteiseen kotiin :-) Oot ollut taas tosi tyylikkäänä, rakastan tuota karvaneuletta!

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah ihana! Joo ei huono idea toi ystävät kylään meininki! Ainakin olis pakko pistää paikat kuntoon! Ystäviä kannattaa pyytää kotiin muutenkin aina silloin tällöin niin tulee siivottuakin :D

laurajulia (Ei varmistettu)

Me vaihdettiin asuntoa elokuun alussa, eikä muutto varsinaisesti edes tullut pian jolloin ajatuksia johti ajatus "no ehtiihän sitä jos huomenna alotetaan" :D the muuttopäivänä siivousta ja järjestelyä vauhditti ystävät jotka oli tulossa kyläilemään viikonlopuksi. Tosin puolet tavaroista meni suoraan häkkivarastoon meinigillä puretaan sitten joku toinen päivä, eikä oo muuten vieläkään se päivä koittanut. Nimim. koko syksy ilman sateenvarjoa :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti kovasti :) ääääh kuulostaa hurjalta touhulta tää sun muutto!! :D

Emilia (Ei varmistettu)

Tsemppiä muuttoon ja onnea uuteen yhteiseen kotiinne :) mistä muuten oot ostanu ton Niken topin?

Nora (Ei varmistettu)

Onnee uuteen kotiin sulle ja Juusolle!
Mikä siinä onkaan, että nää muutot menee aina samalla kaavalla yhtä epäorganisoidusti vaikka jokaisen jälkeen päättää tehdä seuraavalla kerralla paremmin? Mäkin vissiin salaa rakastan muuttamista, kun sitä on tullu tehtyä kans se 15 kertaa lapsuudesta saakka. Tän vuoden muutto oli kaikkein paras: muutto Helsinkiin kesäksi ja samaan aikaan asunnon vaihto Joensuussa... Puolet tavaroista on edelleen Helsingis vaikka mä oonkin periaatteessa jo muuttanut sieltä pois. Jes!

Katariina (Ei varmistettu)

Nyt on pakko kysyä että miten ootte poikaystäväsi kanssa tavanneet!! :)

Ella (Ei varmistettu)

Onnea uuteen kotiin!

Pakko kysyä, että lähteekö tosta takista karvaa? Mä niin ihastuin tohon ku sovitin kaupassa. Takki jäi kauppaan, mutta saimpa muistoksi valkosta höttöä mustiin farkkuihin!

lodju (Ei varmistettu)

Alko heti kiinnostaa että miten toi sun suosikkimuutto on menny :D kuulostaa eksoottiselta .. :D

stressaaja (Ei varmistettu)

Inspiroivaa treenipostausta kehiin, kaipaan motivaatioo ja uusia kikkoja salille ja syömiseen ku stressaan wanhojen tansseissa hyvältä näyttämisestä! jee oot ihana

Milla K (Ei varmistettu) http://lackofcolour-millak.blogspot.fi/

Ei hele nauroin nuille sun jätesäkki jutuille :DDD Ruumiita Itämereen haahah..

Kommentoi