Asuntokauppoja ja olympialaisia

Tickle Your Fancy

 

Maanantai 12.2.2018 on kirjattu kalenteriini jo aikapäiviä sitten. Sen lisäksi, että Kaisa täyttää tänään 30 (!!), tehdään me poikaystäväni kanssa ihka ensimmäiset asuntokaupat!!

Muuttaminen on ehdottomasti alkuvuoden teema. Perjantaina tosiaan roudattiin bloggaajakollegoiden kanssa kamat uudelle työhuoneellemme Kruununhakaan. Ei jaksettu (lue uskallettu) vuokrata pakua, mutta saatiin kuin saatiinkin kamat sullottua Annikan autoon ja tilataksiin :D Uusi työtila oli upeampi kuin muistin ja vaikka 75% tavaroista edelleen puuttuukin, näyttää työhuoneella jo aika ihanalta. Jippii!

Viikonlopun aikana tilattiin materiaaleja uudelle asunnollemme ja pähkäiltiin uuden sohvan väriä. Eilen käytiin siskoni kanssa läpi koko huushollin kaapit ja molemmat häkkivarastot. Lopputuloksena kuusi jätesäkillistä kamaa, joista olisi tarkoitus päästä eroon kuluvan viikon aikana. Teki niin hyvää saada kaapit siivottua, etenkin näin muuton alla. Urakan päätteeksi leivottiin laskiaispullia ja pidettiin leffailta!

Lauantaina vietettiin ystäväporukalla Peru-iltaa. Teemailta oli osa tätä blogissakin vilahtanutta kilpailua. Kaikki olivat pukeutuneet ponchoihin ja lierihattuihin, ja pöytä oli katettu perulaisilla herkuilla. Kivettiin Machu Picchu vuorelle ja pistettiin huilubändi pystyyn :D Ihan huikea meininki! Se onkin sitten meidän vuoro houstata seuraava kerta, teemamaa on Intia.

Meidän perheessä urheilu ja sen katsominen ovat aina olleet aika kovassa roolissa, joten voitte kuvitella mitä mieltä olen juuri alkaneista Pyeongchangin Olympialaisista. Rakastan tänä kisapöhinää! Aamupala ollaan syöty olkkarin sohvalla edellisyön kisakoosteiden parissa ja iltapäivisin on tullut ainakin yksi laji, joka ollaan yhdessä katsottu. 

Asuntokauppojen ja olympialaisten lisäksi mieltä kutkuttaa viiden yön päässä häämöttävä reissu, jota on venailtu kuin kuuta nousevaa. Helmikuu on minulle ja poikaystävälleni perinteisesti yhteinen reissukuu. Tähän aikaan vuodesta molemmilla on ollut sauma lähteä käymään kauempana. Tämän vuoden kohteet ovat Belize ja Meksiko. Molemmissa tullaan viettämään reilu viikko - ensimmäinen töissä, toinen enimmäkseen lomalla! Espanjaa ei olla treenattu sanaakaan, mutta ehkä me pärjätään :D

 

Pictures: Kira Kosonen

 

xx Sara

Kommentit

DOM (Ei varmistettu)

Että Belize... Vieläköhän siellä on sillä brittisotilaitten suosimalla terdellä panssariverkko suojana jottei paikalliset saa nakeltua solttuja pulloilla? No, siitä on kyllä jo 30 vuotta kun Hanskin Annan kanssa Belizen korallisaarilla snorklailtiin... Kaikkeen sitä on elämän varrella joutunut.

Inkapolku ja Machu Picchu tuli sitten käveltyä vasta vuonna 2010, hieman myöhäisheränneenä, mutta paree myöhään...

Pidä lustia!

saratickle
Tickle Your Fancy

Huikeita tarinoita! I will!

JohannaN (Ei varmistettu) http://medium.com/johanna-north

Ei oo tullut aikaisemmin kommentoitua, mutta nyt oli ihan pakko innostua, kun bongasin, etta teidan seuraava teemamaa on Intia! Luin tosta kisasta jo silloin, kun aiemmin kirjoittelit, ja on kylla ihan mielettoman hauska idea! Voi kun olisi taalla Intiassa itsellakin suurempi ystavajoukko niin aivan varmasti haluaisin jarkata jotain samantapaista, mutta nyt tulee vaan valilla pidettya Suomi-teemailtoja lahinna miehelle. Muuten intialaiskokkailu onkin ehka itselleni se suurin kisa, kun pitaa yrittaa masteroida kaikki miehen suosikkireseptit sen aidilta, heh. Innolla odotan, millaset pidot laitatte pystyyn! Voin antaa jotain autenttisia vinkkeja myos, jos sellaisia tarvitsette :)

PS. Nyt kun innostuin kommentoimaan niin terkkuja, etta mies on kylla ihan myyty kaikille sun Suomi-kuville. Loistavaa mainosta yrittaa houkutella se sinnekin pain!

saratickle
Tickle Your Fancy

Oiii, eikä!! Suomiteemaillat Intiassa eivät myöskään kuulosta hullummilta :) Mä lupaan raportoida fiiliksiä intiaillasta, ihan vähintään IG-Storyn puolella.

Ja hei, vinkit ovat erittäin tervetulleita. Intialainen keittiö on mulle hyvinkin vieras!

Ihana kuulla <3 Oi että! Terkkuja Intiaan ja ihanaa ystävänpäivää :)

Iinatiina (Ei varmistettu)

Random kysymys mutta onko teidän vanha sohva myynnissä? :D

Kommentoi