ASUS Transformer Book T100

Tickle Your Fancy

Olen mukana Indiedaysin ja Asusin yhteistyökapanjassa, jonka tiimoilta sain käyttööni ASUS Transformer Book T100:n. Kyse ei nyt ole robottihahmosta (vaikka se tuleekin mulla nimestä mieleeni joka kerta!!), vaan tabletin ja kannettavan tietokoneen yhdistelmästä!

Luvassa siis fiiliksiä ja tähänastisia käyttökokemuksia laitteesta.

Tabletti ja näppäimistö yhdistyvät todella näppärästi ja irtoavat helposti nappia painamalla.

Plussaa näppäimistön suunnittelusta. Olen nähnyt niin paljon onnettomia pienten koneiden näppäimistöjä, joten tämäkin pelotti alkuun. Tässä tapauksessa pienikokoinen näppäimistö toimii kuitenkin yhtä kätevästi kuin isommassakin koneessa!

Windows 8.1 käyttöjärjestelmä on minulle entuudestaan tuttu, samoin Microsoft Offie Home & Student 2013 -ohjelmisto, joka on esiasennettu laitteeseen. Käyttöönotto oli siis helppoa.

Sanokaa mua vanhanaikaiseksi, mutta mä kaipaan näppäimistöä kirjoittamiseen. Jokainen Whatsapp-kaverini varmasti tietää mun maksimaaliset kirjotusvirheet! :D Oon alkanu pikkuhiljaa suunnitella josko pitäisi siirtyä pelkästään niihin puheviesteihin? Ei todellakaan osu aina kirjaimet kohdalleen ja jossei osu, arvatkaa jaksanko korjata? ...oikein.Etenkin jos pitää tehdä luennolla muistiinpanoja tai kirjoittaa vähääkään enemmän olen tabletilla todella hukassa. Puhelin ja tabletti ovat kaiken maailman selailuun, Instagramille, uutisille, Facebookille, Twitterille, mutta postauksen tekeminen tai Wordillä kirjoittaminen vaatii näppäimistön. Laite ei oo ollu mulla kauaa käytössä, mutta on jo nyt noussut korvaamattomaksi.

Akku kestää 11h eli se ei ihan heti väsähdä. Näppärän kokonsa ansiosta ASUS Transformer Book T100 kulkee kätevästi mukana.

Sinua lähimpänä palvelevan ASUS Transformer Book T100 -laitetta myyvän sekä halvimman hinnan tarjoavan liikkeen löydät TÄÄLTÄ

Asusta voit seurata myös Facebookissa!

 

T.Sara

Kommentoi