AUTUMN INSPIRATION

Tickle Your Fancy

Aamu on vierähtänyt sivustoja selaillen ja inspiraatiota imien. Niin ihania tyylejä ja yhdistelmiä etten kerta kaikkiaan kestä!!

Olen tällä hetkellä arkipukeutumisessa ihan todella heikkona löysiin villapaitoihin, turkkeihin, vaaleanharmaaseen, nahkahousuihin ja -hameisiin, vihreään, pipoihin ja poolokauluksiin. Niin heikkona, että toitotan näistä näköjään vähintään joka toinen päivä :D Mutta entäs te? Mitkä ovat teidän tämän hetken syystrendien suosikkeja?

Pictures Pinterest

 

Light grey, leather, faux furs, smaragd green, beanies and roll necks. When it comes to autumn trends, these are my all time favorites! 

 

xx Sara

Kommentit

itse tilasin just tosi ihanan vaaleanharmaan villakangastakin! nahkahousut olisivat myös aika makeat :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuulostaa hyvältä! Nahkapökät on niin ajattomat, tosiaankin kannattaa hommata! :)

Lovvda (Ei varmistettu)

Minulle on tullut joku aivan ihme pakkomielle vihreestä! En omista mitään vihreetä ja en tiiä onko kaikki syksyn vaatteiden sävyt vaikuttanut alitajuisesti näin paljon, koska nyt on suoraan sanottuna pakko saada :D Oon metsästäny täydellistä vihreetä (navya tai smaragdia) neuletta ja neuletakkia, mutta vielä ei oo kohdalle sattunut:( Lähes kaikissa neuleissa nykyään, etenkin neuletakeissa, olkapäälinja valuu puoleen väliin käsivartta, joka on tosi ärsyttävää. Se on kiva joskus, mutta moni hyvä vaihtoehto on jäänyt ostamassa juuri tuon takia. Etsinnät siis jatkuu..(Y)

saratickle
Tickle Your Fancy

oihh! Tsemppiä etsintöihin, kyllä se täydellinen vielä löytyy :)

P (Ei varmistettu)

Pipot ja isot villakangastakit ehdottomasti!

saratickle
Tickle Your Fancy

jooooo <3

Bambilara (Ei varmistettu)

Ton neljännen kuvan asun värit ja materiaalit on jotain niin täydellistä! ♥ Ihania inspiraatiokuvia!

Kommentoi