Avocado-banaani smoothie

Tickle Your Fancy

Tilasin lentokentällä Joe & The Juicessa avocado-banaani smoothien. Melkein heti sen tilattuani tulin katumapäälle. Eikö siinä oikeasti oo mitään muuta? Ei marjoja? Voiko tää olla hyvää...

Vastaus: kyllä voi. Vielä tarkemmin, se oli törkeän hyvää. Kokeilin kotona samaa ja nyt oon syönyt sitä varmaan joka aamu. Resepti ei enää helpommaksi tästä mene:

Resepti 2-3 hlölle

2 avocadoa, 2 banaania, 2 isoa ruokalusikallista Turkkilaista jogurttia, 500g maitorahkaa. Jos jää liian paksuksi, lisää vähän maitoa.

T.Sara

Kommentit

mm (Ei varmistettu)

Täähän on tosiaan helppo kun mikä, ei kyllä tosiaan uskoisi että banaanista ja avokaadosta saisi mitenkään huikean hyvää smoothieta :) pitää kokeilla

Tintti (Ei varmistettu)

Kannattaa kokeilla myös 1 avocado, 1 banaani, kourallinen cashewpähkinöitä ja muutama salaatinlehti sekä vähän kylmää vettä blenderiin. Oon jääny siihen koukkuun vaikka aluksi salaatin juominen tuntu hassulta :D Suosittelen!

Rosa (Ei varmistettu)

Oi että olis kiva kokeilla !
Maistuuko tossa avocado kuinka vahvasti kun en pelkästä avocadon mausta kovin pidä?

Karo (Ei varmistettu)

Tässä täytyy pätee sama kun niissä banaani-kananmuna letuissa, mitä oudommat aineet yhteen, sitä parempaa! :D

Pitääkin pistää tää kokeilulistalle. :)

Emmi (Ei varmistettu)

Kas, löysin tän juuri oman aamusmoothien juotuani. Siinä ei ollut mitään muuta eroa kuin, että lisänä oli päärynä ja kaikki hedelmät olivat yön yli pakastimessa ennen blendausta.

Kommentoi