AVOCADO CAFE

Tickle Your Fancy

 

Sarjassamme Balin herkulliset kahvilat osa miljoonakaksisataa.

Katsokaa nyt näitä!

Myönnettäköön, että Avocado Cafessa lähti käsistä. Innostuin tilaamaan lounaaksi niin paljon ruokaa ja söin itseni niin ähkyyn, etten kyennyt vielä illallakaan liikkumaan sängystäni. Huutelin voimasanoja ja makoilin vatsani vierellä viisi tuntia. En silti kadu mitään. En missään nimessä. Oli nimittäin aivan taivaallista :D

Balilla, Canggussa liikkujat. Pistäkääpä tämä paikka muistiin!

 

 

// Avocado cafe, Bali, Canggu

 

xx Sara

Kommentit

Sannikka (Ei varmistettu)

Yksi sellainen juttu mitä olen kaivannut Balin ruokapostauksista on sellainen aito Balilainen ruoka, smoothie bowlit ja avocadoleivät löytää kuitenkin mistä tahansa maailman kolkasta (kuten rakkaasta kotimaastamme).

saratickle
Tickle Your Fancy

Ymmärrän pointin! :) Nämä paikat eivät vaan ole olleet niin kovin kuvauksellisia. Paikkojen nimiä olen kyllä kerännyt ylös ja suunnittelin julkaisevani ne kootussa Bali-ruokapostauksessa! Eli vinkkejä luvassa niihinkin!

Bowleja toki löytyy muualtakin, mutta harvoin näin tuoreista raaka-aineista tehtynä ja vieläpä näin käsittämättömän edullisina. Osa hedelmistä oli minulle jopa ennestään ihan tuntemattomia. Itsehän olen henkeen ja vereen smoothieiden ja bowlien ystävä eli siksi mielelläni kiertelen tällaisissa paikoissa :)

Canggu, eli alue jossa meidän surfcamppi oli, on ruokakulttuuriltaan hyvin länsimaalaistunut. Tämä ei ole välttämättä se place to be, jos kaipaa vain paikallista sapuskaa!

http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy/let-it-rain tuossa muten yksi tosi hyvä warung-mesta!

Karoliiiiiiiiiina (Ei varmistettu)

Ens viikolla tuolla!!!!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä!! Ah! NAUTI!! <3

Fiia Emilia (Ei varmistettu) http://rantapallo.fi/fiiaemilia

Moi Sara!

On ollut ihan huippua lukea näitä postauksia Balilta. Vietin sielläpäin itse juuri kuukauden, suurimman osan ajasta olin Canggussa surffaamassa. Ihana nähdä kaikkia näitä lempikahviloita ja paikkoja. Onneks pääsee taas takaisin sinne ens helmikuussa!

xx Fiia

saratickle
Tickle Your Fancy

oijoijoi! Ihana kuulla! Vitsit, mahtavaa reissua sinne helmikuussa <3 

Miia Matala-aho (Ei varmistettu) http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

Oi oi oi miten ihanalta näyttää!! Tällaisia paikkoja Turkuunkin kiitos! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

haha joo just näin :D

Kommentoi