Avokadoilla hyväntekeväisyyttä

Tickle Your Fancy

 

Me päästiin Annikan kanssa tekemään viime vuoden lopulla jotain todella erilaista, kun Asenne Surfin heput veivät meidän tutustumaan heidän paikallisen perheen pitämään, pieneen tehtaaseen Balilla. Saatiin suunnitella omat paidat, omat hyväntekeväisyyspaidat! 

Paidan malli on täydellinen, suosikkini Asenne Surfin mallistosta. Iso ja löysä. Sellainen jonka kanssa pärjää ilman housujakin (ainakin Balilla. Ja kotona). Printtiin vaikutti varmaan se tosiasia, että avokadoja  upposi Canggun ravintoloissa useampi päivässä :D Ne taisivat olla mielessä kangaskauppaan astuessanikin, haha.

Paras osuus on vielä kertomatta. Päätettiin nimittäin yksissä tuumin lahjoittaa toppien tuotto kokonaisuudessaan Tampereen yliopistollisen sairaalan lasten syöpäosastolle. Ostamalla avokadotopin, olet siis mukana tukemassa sairauden kanssa kamppailevia pieniä <3

Maailman kivoin kotipaita, sitä tämä todella on. Saan hyvän mielen joka kerta kun kaivan topin kaapista. Tälläkin hetkellä se on mulla yöpaitana Tukholmassa mukana :) 

 

 

xx Sara

Kommentit

gabyyyyyyy (Ei varmistettu)

Hei! Ihan mahtavaa, en yleensä lähde tälläsiin juttuihin mukaan, mutta nyt on pakko!
Mitä sanot koosta? Onko sulla M- niinkun kuva antaa vihiä?

saratickle
Tickle Your Fancy

Jeeee <3 Koko on mulla M! Täydellinen valinta jos haluaa vähän pidemmän. S on löysä kyllä myös :)

Peppilotta (Ei varmistettu)

Tää paita on kyllä just sitä kategoriaa niin överi että sen on pakko olla cool:D Ihan mieletön kampanja, blogeissa voisi ylipäätään olla enemmän hyväntekeväisyyttä näkyvillä. Huippua työtä sulta ja Annikalta!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei niin kiva kuulla! <3 Jihhuuu! Just samoin kuvailisin itsekin tätä printtiä :D Samaan aikaan silleen "mikä piru tätä kangasta vaivaa?!?" ja "kuinka cool" :D

Iines_ (Ei varmistettu) http://iinesaaltonen.fi/

Ihan mieletön tempaus!! Asenteen Kimmo on mun poikaystävän kaveri ja sen kautta itsekin tutustuin merkkiin. En voi itsekään kun nostaa hattua mm. noille valmistusmenetelmille, että oikeasti suositaan paikallista, eikä mitään hikipaja-meininkiä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Amen! Huikeita kundeja merkin takana :)

Pum (Ei varmistettu)

Tässä pistää silmään kyllä avokadojen epäeettisyys.. kai olet siitä tietoinen? Avokado on hittihedelmä rikkaissa länsimassa, mutta aiheuttaa valtavaa tuhoa, koska niiden viljely kuluttaa mielettömästi vettä. Ja viljely tapahtuu niissä maissa, joissa on paha vesipula.

Joten minusta tämä meni pieleen, vaikka ajatus oli ehkä kaunis.

Korumaa (Ei varmistettu) http://www.korumaa.fi/

Paita on aivan mahtava!. Bali on maailman paras paikka. Haluan laittaa hyvän kiertämään ja kertoa tästä kaikille kavareille. Olen ostanut paljon ton tyyppisiä mekkoja myös Sri Lankasta.

Kommentoi