AWWWWWS

Tickle Your Fancy

sweater Urban_a

shirt H&M

sneakers Nike

bag Céline

 

Eilen oli merkittävä päivä. Nimittäin Ensi treffit alttarilla, alttari-päivä. Edes pahimpien kauhuelokuvien katsominen ei aikaansaa kehossani sitä sairaalloista jännitystä, mitä tämä kyseinen jakso minulle tekee. Siinä hetkessä kun sulhanen seisoo alttarilla ja kuvataan sitä tiilinurkkausta, sykkeeni on valehtelematta 200 (vaikka huom, tiedän tasan tarkkaan kuka sieltä tulee?!)!

En voinut katsoa suoraa lähetystä, koska halusin kelailla uudestaan ja uudestaan parhaimpiin kohtiin sekä niihin kohtauksiin, joita en pystynyt jännityksissäni katsomaan :D Kiljuin tyynyyn, pompin sängyllä, potkin jaloillani, peitin kämmenillä silmiäni, itkin ilosta ja analysoin Champions Liigaa viereisessä huoneessa katsovalle kumppanilleni kovaan ääneen kunkin tilanteen tärkeimpiä pointteja makuuhuoneesta käsin.

Vitsi mä rakastan tätä ohjelmaa (pitää tänään ehkä katsoa uudestaan)! Ihan mielettömiä tyyppejä ja ihailtavaa heittäytymistä! Miten hitto vie tässä jaksaa odottaa ensi viikkoon asti?!

 

Pictures: Elisa Lepistö

xx Sara

Kommentit

Marikak (Ei varmistettu)

Siis niin täsmälleen samanlaiset fiilikset, että naurattaa :D lähetin eilen siskolle ja poikaystävälle innostussnäpin omasta naamasta, miten hangon keksinö ihminen voi ohjelman takia olla :D toinen vastas samanlaisella kuvalla, toinen silmien pyörittelyllä, voi ehkä päätellä kumpi kumman..

Mutta ens viikko, tule tänne jo!

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah en kestäää! Meidän pitää kattoa ens viikon jakso yhdessä!!! :D Snäppejä ihan vähintään kehiin haha

huijui (Ei varmistettu)

Siis mä niin samastun tähän! Muistan ku viime vuotista kautta katoin sillon aina iltasin sängyssä, puhelimelta itekseni, ja mun koko kroppa täris aivan täysiä siitä jännityksestä koko jakson läpi. Miten sitä voi edes jännittää niin paljon toisen puolesta ja kanssa, tollein ruudun välityksellä? Ja nimenomaan kun sitä ei ite oo edes minkään jännittävän tilanteen edessä:-D ajattelin nyt tänään vielä ennen nukkumaan menoa kattoa eilisen jakson, saas nähdä millaset on tärinät tällä kertaa.

saratickle
Tickle Your Fancy

!!! :D ymmärrän TÄYSIN!!!

Maijjuu (Ei varmistettu)

♡ tää on niiiin paras ohjelma ikinä.
Malttamattomana pitää nyt venailla sit ens tiistaita... Ja kai se on pakko itsekkin katsoa se eilinen jakso uudestaan - oli se niiiiin sulosta ja ihanaa ja aaah!

saratickle
Tickle Your Fancy

Mun on pakko katsoa se myös uusiks (kun ei voi uuttakaan jaksoa vielä katsoa!!)!! En kestä!!

Nimetön (Ei varmistettu)

Haha, mulla ihan sama juttu! Miten voikin jännittää niin paljon ohjelman aikana? :D Hyvin välittyi kyllä tunnelma!

saratickle
Tickle Your Fancy

Siis aivan sairasta!!! MITEN SE ON MAHDOLLISTA?!?

Iikkuu (Ei varmistettu)

Siis mä vaan itkin ihan hulluna. Varsinkin niiden kirjeiden kohdalla, olin vaan niin onnellinen!!! Mun poikaystävä oli ihan järkyttynyt mun reaktiosta :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah ihana!! Kirjeet oli tiukka paikka myös täällä! :D

mystery
Vision One

Jes ihanaa, en oo ainoa hullu! Mietin että onko mulla kaikki ihan kunnossa kun katsoin sitä kyyneleet poskilla kotisohvallani :D  Tiina ja Samuel on NIIIIN ihania!

Vierailija (Ei varmistettu)

Team Tiina ja Samuel <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Tiina ja Samueeeeel!!!! <3 <3 <3 Sama fiilis :D Mä ajattelin siinä pillittäessä myös, että onkohan mulla jotain käsittelemättömiä tunteita historiassa vai mikä tää juttu on

Flw (Ei varmistettu)

Haha en kestä että tää on mun ensimmäinen kommentti sulle - jonka blogia olen lukenut vuosikausia jo !!! - koska JOO ja NIINPÄ ! Toi formaatti on a i v a maaginen jotenkin, hitto kun tulee muistiin ensirakastumisen fiilikset tosi vahvasti. Ihanaa : ) Ja kiitos blogista, tää on huippu !

saratickle
Tickle Your Fancy

hehee ihana kun tulit kommentoimaan! <3 Kiitos hurjasti :)

Kuka ikinä tän formaatin onkaan keksinyt niin kiitos ja kumarrus (ja kyynel)!!!

Annauskis (Ei varmistettu)

Kiva asu! Oon itse haaveillut tuosta samasta collegesta, hieman tyköistuvampana ehkä. Onko sulla minkä kokoinen, jos saa udella. .? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

kiitti! College on M-kokoa, sillä halusin siitä vähän reilumman! Pienempää vaan kehiin jos tyköistuvampaa kaipaat! :)

Kommentoi